Įkraunama...
Įkraunama...

NIGRITOS gimdymo istorija

labai labai labai grazi gimdymo istorija thumbup.gif
Atsakyti
Nigrita,graziai parasei,bet ir isgasdinai mane,dabar dar labiau bijosiu gimdyt.Dar vaikuciu neturiu,bet noriu jau,o gimdyt labai bijau.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2004 11 06, 01:41)
Nigrita, labai grazu:) man atrodo, kad po tavi istorijos padauges nestukiu forume:) smile.gif

Matai, jau ir padaugėjo biggrin.gif
Dabar ir aš bandysiu nebijoti ir patirti kažką panašaus smile.gif
Atsakyti
dziaugiuosi:) taip pat nubraukiau asara:)
Atsakyti
Labai graziai aprasei savo istorija, net susigraudinau ir as nubraukiau asara, labai laukiu ir as kada gims musu meiles vaisiu!! manes neisgasdino tie skausmai, nes kaip bebutu niekur nedigsi. Del laukiamo ir mylimo leliuko juk galima iskenteti viska!!
Atsakyti
labai grazi ir jaudinanti istorija! sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai aprašei gimdymą. Kai skaičiau, prisiminiau kaip gimdžiau ir tos džiaugsmo ašaros vėl mane užpuolė... cry.gif thumbup.gif Tikrai, nėra stipresnio ir labiau jaudinančio jausmo gyvenime nei vaiko gimimo akimirka. thumbup.gif Net dar lialiaus užsinorėjau, kad galėčiau vėl tą džiaugsmą patirti blush2.gif Bet gal dar palauksim 4u.gif
Atsakyti
Kaip graziai Nigrita parasei...Prisiminiau ir as savo mazyles atejima... 4u.gif ir susijaudinau,pravirkau kaip ir tada... cry.gif
Atsakyti
tikrai labai gražiai parašyta thumbup.gif
Atsakyti
Apsiverkiau skaitydama ... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
negaleciau nieko naujo parasyti, tiesiog dziugu, kad nigrita sugebejo taip nuosirdziai visa tai papasakoti 4u.gif saunu, kai dziaugsmo zodziai sugeba nugaleti bjaurias mintis bei kancias biggrin.gif tikiuos jums ir siandien gerai sekasi, juk jau dideles turetumete buti mirksiukas.gif
Atsakyti
...oj kaip verkiau ir dabar dar asaros byra...turbut ir as jau pradedu noret tokios pupos... nestuke.gif
Atsakyti