Įkraunama...
Įkraunama...

NIGRITOS gimdymo istorija

Sedziu darbe ir zliumbiu, aisku niekas aplinkui nesupranta kas man daros ax.gif
Grazi istorija, bet po jos dar labiau noriu leliaus, nors bijau turbut ne ka maziau.
Atsakyti
Gražu clap_1.gif
Atsakyti
Grazi istorija.Mano vyresnele taip pat velavo 5 dienas,nelabai skubejo i si pasauli.Dabar ir vel labai noriu leliuko.Bet vyras nori dar palaukti,nelabai skuba su leliu.Jis labai issigando kai pamate kad as nusipirkau leliuko drabuzeliu per ispardavima,pamane kad laukiuosi.Pasakiau kad tai ateiciai.Noriu labai noriu,mazo berniuko nes reikia sesems broliuko.Tikiuosi kad sulauksiu tos dienos greitai nes man nebeuzkalnu 30.
Atsakyti
zliumbiu ir as.... (t.y. prisijungiu prie tu kurie skaite ir verke ax.gif ), dziaugiuosi uz jusu seima..
Atsakyti
Ir aš į kompaniją blush2.gif wub.gif graži istorija wub.gif
Atsakyti
Verkiu 4u.gif Net nosis bega.......... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif labai faina,pilna meiles wub.gif istorija
Atsakyti
labai graziai aprasyta, asarele nubraukiau ir as !!sekmes Jusu seimai
Atsakyti
Man irgi belekiek asaru istekejo beskaitant... wub.gif Nors pati dar negimdziau, Nigritos istorija isvaike visas gimdymo baimes ir priverte suvokti, kad sis momentas yra didziausia gyvenimo prasme ir pati graziausia patirtis... 4u.gif
Atsakyti
Jegus, net apsiasarojau kaip graziai cia viskas 4u.gif Aukit sveikos 4u.gif Sekmes!
Atsakyti
tikrai grazi istorija! super! linkiu, kad meile is trigubos virstu keturguba! 4u.gif
Atsakyti
grazi istorija, sveikinu 4u.gif
Atsakyti