Sedziu darbe ir zliumbiu, aisku niekas aplinkui nesupranta kas man daros Grazi istorija, bet po jos dar labiau noriu leliaus, nors bijau turbut ne ka maziau.
Grazi istorija.Mano vyresnele taip pat velavo 5 dienas,nelabai skubejo i si pasauli.Dabar ir vel labai noriu leliuko.Bet vyras nori dar palaukti,nelabai skuba su leliu.Jis labai issigando kai pamate kad as nusipirkau leliuko drabuzeliu per ispardavima,pamane kad laukiuosi.Pasakiau kad tai ateiciai.Noriu labai noriu,mazo berniuko nes reikia sesems broliuko.Tikiuosi kad sulauksiu tos dienos greitai nes man nebeuzkalnu 30.
labai graziai aprasyta, asarele nubraukiau ir as !!sekmes Jusu seimai
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis tam turime galerijas, Štai mes kokie temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Man irgi belekiek asaru istekejo beskaitant... Nors pati dar negimdziau, Nigritos istorija isvaike visas gimdymo baimes ir priverte suvokti, kad sis momentas yra didziausia gyvenimo prasme ir pati graziausia patirtis...