Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

Tik pasidžiaugiau o šiandien mūsų coliukė jau na kaip jaučiasi verysad.gif Visa išbalusi, atpilinėja, nu žodžiu doh.gif Lyg tai skrandukas kažko sustreikavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 03 03, 18:44)
Tik pasidžiaugiau o šiandien mūsų coliukė jau na kaip jaučiasi  verysad.gif  Visa išbalusi, atpilinėja, nu žodžiu  doh.gif  Lyg tai skrandukas kažko sustreikavo  g.gif

Sveikutes 4u.gif Buna ir mums tokiu dienu,kai atpylineja ir niekaip neimanoma pamaitinti,nezinau gal irgi streikuoja skrandukas tada g.gif
dabar tai va abi sedim prie kompo,bet jai jau juodai ikirejo lotuliukas.gif saukia,puska.Nu demesio princesytei mazai biggrin.gif
O kaip siandien tavo mergyte jauciasi?
Atsakyti
Siandien lauke oras nuostabus thumbup.gif Buvom su mazule isejusios pasivaikscioti,ismiegojo lauke beveik dvi valandas thumbup.gif Parejo ir labai smagi,guli ciauska,sypsosi biggrin.gif . Vienu zodziu pilna ispudziu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Rasve kaip jus laikotes? Kaip mazule?
Atsakyti
Rasves Rugutei ramaus poilsio...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 22 kovo 2007 - 23:29
verysad.gif Ramybes tau mazasis ANGELIUK...
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ramybės angeliukui
stiprybės tėveliams
Atsakyti
o Rasve, tai laikosi sauniai 4u.gif
Atsakyti
stiprybes rasvei ir ramaus poilsio jos angeliukui 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Ilsekis ramybeje.
Uzuojauta seimai.

-----------------------------------------------------

Vir, o kaip tavoji mergina?
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2007 03 24, 19:31)
Vir, o kaip tavoji mergina?

Sveika 4u.gif Mano mergina tai dabar viskas gerai. Gerute ji dabar,tokia ramute,linksmute.Tik kazkaip man paciai vel viskas atsinaujina verysad.gif Zinau,kad nera ko verkslenti... Bet tokia jau as esu...
Atsakyti