Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(trude @ 2007 03 28, 10:16)
Mes tai  thumbup.gif Ropinėja dabar po žemę, ir čiauška. reiks pradėt grindis dažniau plaut, nes jau pasieki ir kampus visus biggrin.gif
Vakar jau buvo po kompiuteriu palindus ax.gif

Na saunuole thumbup.gif thumbup.gif ir tau smagiau thumbup.gif 4u.gif poto nespesi mamka is paskos lakstyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 28, 09:56)
diena  thumbup.gif kaaaippp namie raaaamuuuu  biggrin.gif

tai dabar gali sau dėmesio skirt, pailsėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 28, 10:51)
tai dabar gali sau dėmesio skirt, pailsėt 4u.gif

Aha dar reik kambarius susitvarkyt,valgyt padaryt,langus issivalyt,spintas pratustint kas isaugta rolleyes.gif isrusiuot doh.gif doh.gif kaip jis man isaugo doh.gif doh.gif o tada galima ir sau laiko skirt,tik idomu ar siandien spesiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 28, 11:05)
Aha dar reik kambarius susitvarkyt,valgyt padaryt,langus issivalyt,spintas pratustint kas isaugta  rolleyes.gif isrusiuot  doh.gif  doh.gif kaip jis man isaugo  doh.gif  doh.gif o tada galima ir sau laiko skirt,tik idomu ar siandien spesiu  biggrin.gif  ax.gif

Nu jo tikrai, kad gali nespėti biggrin.gif
o aš kažkia apsnūdus šiandien doh.gif
jau išgėriau 2 puodukos kavos ir žalios arbatos ir nieko unsure.gif
O darbų turiu blink.gif labaidaug
ir dar egzaminas rytoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 28 kovo 2007 - 10:17
QUOTE(trude @ 2007 03 28, 11:15)
jau išgėriau 2 puodukos kavos ir žalios arbatos ir nieko  unsure.gif

Ir as tokia drinks_cheers.gif man tai tas laikrodzio sukaliojimas labai veikia,kol priprantu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 28, 11:15)
jau išgėriau 2 puodukos kavos ir žalios arbatos ir nieko  unsure.gif

as irgi issimusiau ir ritmo,del to valandu sukinejimo blink.gif tai saunuole tavo dukryte,kad jau sliauzioja thumbup.gif o prasikale daugiau dantuku? thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2007 03 28, 11:05)
Aha dar reik kambarius susitvarkyt,valgyt padaryt,langus issivalyt,spintas pratustint kas isaugta  rolleyes.gif isrusiuot  doh.gif  doh.gif kaip jis man isaugo  doh.gif  doh.gif o tada galima ir sau laiko skirt,tik idomu ar siandien spesiu  biggrin.gif  ax.gif

as tai praita savaite perrinkau miglutes rubelius. Va drauges sesytei atidaviau,nes ja i darzeli ruosiasi leist,o migles rubai kaip nauji(nesunesioti) kad pirkt nereiketu paprase,gal turiu atiduoti,tai va ir ismeziau puse spintos thumbup.gif ir man gerai,gaila ismest rubelius.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 28, 11:56)
  tai saunuole tavo dukryte,kad jau sliauzioja thumbup.gif  o prasikale daugiau dantuku? thumbup.gif
Papildyta:

as tai praita savaite perrinkau miglutes rubelius. Va drauges sesytei atidaviau,nes ja i darzeli ruosiasi leist,o migles rubai kaip nauji(nesunesioti) kad pirkt nereiketu paprase,gal turiu atiduoti,tai va ir ismeziau puse spintos thumbup.gif  ir man gerai,gaila ismest rubelius.

ne, dantukų daugiau nėr schmoll.gif
O dėl rūbelių taimes vis tuoe pačius unsure.gif
nėr ką net atiduot draugės mergytei unsure.gif
Nors jai tik 7 mėn. bet ūgiu jau pasivijo manają, o mano mažai tepaugo verysad.gif
Nu bet nieko atsigriepsim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 28, 11:56)

as tai praita savaite perrinkau miglutes rubelius. Va drauges sesytei atidaviau,nes ja i darzeli ruosiasi leist,o migles rubai kaip nauji(nesunesioti) kad pirkt nereiketu paprase,gal turiu atiduoti,tai va ir ismeziau puse spintos thumbup.gif  ir man gerai,gaila ismest rubelius.

Ir as rusiuoju sedziu dabar,nugi ziuriu teks eit papildymu pirkt doh.gif doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2007 03 28, 12:00)
Nors jai tik 7 mėn. bet ūgiu jau pasivijo manają, o mano mažai tepaugo verysad.gif

Nenusimink,pasivysit dar irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 28, 12:00)

TAI GAL TU ESI MAZA,TAI IR VAIKAS I MAMA? VA MANO VYRAS VOS NE DU METRAI,O AS TIK OUSANTRO METRO. O VAIKAS I TEVA,TAI TAMPAUSI SU TUO VAIKU,KAIP BRONIUS SU RADIJA thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2007 03 28, 12:09)
Ir as rusiuoju sedziu dabar,nugi ziuriu teks eit papildymu pirkt  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

AS IR KAIP PAPILDZIAU,TAI VA GALVOJU AR IKI PALUCKOS DATEMPSIU g.gif KAI PRADEDU VAIKUI PIRKT,TAI SAIKO NETURIU schmoll.gif O PO TO JAU DURI GALA SU GALU blink.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 28, 12:29)
TAI TAMPAUSI SU TUO VAIKU,KAIP BRONIUS SU RADIJA thumbup.gif

user posted image thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau vakar vėlai vakare visą temą ir žliumbiau pusę valandos - į pabaigą jau nė kompo per ašaras nemačiau, o po to dar vyrui papasakojau ir vėl verkiau cray.gif. Dieve, kokios mielos mažos mergytės - gražutės gražutės wub.gif. Tikrai kad tėvų meilė nugali viską. Džiaugiuosi, kad mamytės nepalūžo, kad žiūri į viską optimistiškai, kad nenuleidžia rankų 4u.gif. Didžiausia užuojauta mamytei, kurios mažasis angelėlis paliko mus - tikėkimės, kad ten, danguje, jai bus geriau, kad stebės savo tėvelius ir broliuką iš aukštai ir džiaugsis jais, nors ir nelemta būti kartu verysad.gif.
Stiprybės tau, Vir81, ir kitoms mamytėms auginančioms vaikučius 4u.gif.
Dovanokit, kad aš čia su liūdna gaida tokią gražią saulėtą dieną blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2007 03 28, 12:43)
Perskaičiau vakar vėlai vakare visą temą ir žliumbiau pusę valandos - į pabaigą jau nė kompo per ašaras nemačiau, o po to dar vyrui papasakojau ir vėl verkiau  cray.gif. Dieve, kokios mielos mažos mergytės - gražutės gražutės  wub.gif. Tikrai kad tėvų meilė nugali viską. Džiaugiuosi, kad mamytės nepalūžo, kad žiūri į viską optimistiškai, kad nenuleidžia rankų  4u.gif. Didžiausia užuojauta mamytei, kurios mažasis angelėlis paliko mus - tikėkimės, kad ten, danguje, jai bus geriau, kad stebės savo tėvelius ir broliuką iš aukštai ir džiaugsis jais, nors ir nelemta būti kartu  verysad.gif.
Stiprybės tau, Vir81, ir kitoms mamytėms auginančioms vaikučius  4u.gif.
Dovanokit, kad aš čia su liūdna gaida tokią gražią saulėtą dieną  blush2.gif.

gerai,kad dar kazkam idomu pasiskaityt 4u.gif gyvenime ne tik buna sil;to,bet ir salto smile.gif o mes cia dalinames ir saltu ir siltu thumbup.gif
Atsakyti