Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(Munika @ 2007 03 29, 10:53)
O as tai metu ar melisos arbatos pries miega isgeriu ir miegu kaip kudikis  biggrin.gif  thumbup.gif

Duodu ir aš savo zuikiui mėtų arbatėlės, tik kartais nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 29, 11:24)
va kai skirybom nesiu,tada jau reiks. ir noriu skirtis ir dvejoju,gaila mon jo. jis toks ........ nezinau ,tik gailesti kelia blink.gif  sakau jau nusibodo,jis kaip chalastiakas gyvena,o as tampausi viena. ir ko man ten gailet????? nezinau net? g.gif

Ir as taip jauciaus drinks_cheers.gif tik gailesti jam jauciau.tik poto atsisedau ir sudeliojau + ir -.minusu buvo daugiau,pagalvojau kas man gyvenime svarbesnis jis ar mano Zygutis?vistiek viska viena darau,stengiuos,dirbu.tai kam man jis reikalingas po velniu aggressive.gif kad nervus gadintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 29, 12:11)
Ir as taip jauciaus  drinks_cheers.gif tik gailesti jam jauciau.tik poto atsisedau ir sudeliojau + ir -.minusu buvo daugiau,pagalvojau kas man gyvenime svarbesnis jis ar mano Zygutis?vistiek viska viena darau,stengiuos,dirbu.tai kam man jis reikalingas po velniu  aggressive.gif kad nervus gadintu  g.gif

Jo tikriausiai reikia viska gerai pasverti visus uz ir pries ir tikiuosi kad nuspresi tinkamai 4u.gif
O man paaiskejo mazules neramumo priezastis g.gif ,siandien gydytoja apziurejo ir sake kad turesim dantuku doh.gif . Tai nusipirkau kazkokio tepaliuko,gal pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 29, 12:10)
Duodu ir aš savo zuikiui mėtų arbatėlės, tik kartais nepadeda unsure.gif

O melisos nebandei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 29, 12:11)
Ir as taip jauciaus  drinks_cheers.gif tik gailesti jam jauciau.tik poto atsisedau ir sudeliojau + ir -.minusu buvo daugiau,pagalvojau kas man gyvenime svarbesnis jis ar mano Zygutis?vistiek viska viena darau,stengiuos,dirbu.tai kam man jis reikalingas po velniu  aggressive.gif kad nervus gadintu  g.gif

tu apie save rasai,o atrodo kad apie save skaitau. kaip viskas sutampa. bet tu dabar turi vyra 4u.gif ar ilgai nasliavai? as bijau kad manes nieks neims,kai dukryte tokia verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vir81 @ 2007 03 29, 13:44)
Jo tikriausiai reikia viska gerai pasverti visus uz ir pries ir tikiuosi kad nuspresi tinkamai 4u.gif
O man paaiskejo mazules neramumo priezastis g.gif ,siandien gydytoja apziurejo ir sake kad turesim dantuku doh.gif . Tai nusipirkau kazkokio tepaliuko,gal pades 4u.gif

mums neurologe buvo israsius NEURO-2 arbateles pagirdyt. ir kamistatu tepiau dantenas,arba dar yra dentanoksas,jis man geresnis buvo nei kamistatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 29, 13:50)
tu apie save rasai,o atrodo kad apie save skaitau. kaip viskas sutampa. bet tu dabar turi vyra 4u.gif  ar ilgai nasliavai? as bijau kad manes nieks neims,kai dukryte tokia verysad.gif

Nu nenaslevau,gyvas jis lotuliukas.gif lotuliukas.gif 5 ar 5.5metu ax.gif Joolita ir as taip galvojau,kad niekam nebusiu reikalinga ir niekas manes neims drinks_cheers.gif patikek taip nera ir net taip negalvok nono.gif paziurek i mus su Rena mes juk radom bigsmile.gif thumbup.gif tiesiog dar nesuradai savo antros puseles,dar kazkur jis vaiksto.tiktai nenuvertink taip saves schmoll.gif nosyte i virsu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Jau seniai apsisprendziau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 03 29, 14:05)
Nu nenaslevau,gyvas jis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 5 ar 5.5metu  ax.gif Joolita ir as taip galvojau,kad niekam nebusiu reikalinga ir niekas manes neims  drinks_cheers.gif patikek taip nera ir net taip negalvok  nono.gif paziurek i mus su Rena mes juk radom  bigsmile.gif  thumbup.gif tiesiog dar nesuradai savo antros puseles,dar kazkur jis vaiksto.tiktai nenuvertink taip saves  schmoll.gif nosyte i virsu  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Jau seniai apsisprendziau  mirksiukas.gif  4u.gif

man ir mama ta pati sako,as ir pati matau jog nekas gaunas. drauge ramina kad pas visus visko buna. taip ir suvele prota,su tokiom kalbom. is pradziu as galvojau,kad taip visose seimose buna,o pasirodo kad ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 29, 14:09)
man ir mama ta pati sako,as ir pati matau jog nekas gaunas. drauge ramina kad pas visus visko buna. taip ir suvele prota,su tokiom kalbom. is pradziu as galvojau,kad taip visose seimose buna,o pasirodo kad ne schmoll.gif

Jis tau padejo kai gime tavo mergyte,rupinosi,palaike tave kai tau buvo sunku,paguode?dirbo,stengesi del seimos?ar jis tik dabar taip elgiasi?atsiseskit abu pasikalbekit nuosirdziai kas pas jus netaip.tu pasakyk kas nepatinka tau,jis lai pasako kas nepatinka jam.issiaiskinkit 4u.gif jei poto nepades.ir jus vistiek elgsites kaip 2 svetimi zmones,tai gal tada skirtis ir kurt gyvenima is naujo 4u.gif
As pvz isbandziau beveik viska doh.gif ir kalbejausi su juo ir pas psichologa ejom ir kas is to kad stengiausi tik as viena mad.gif jei zmogui neliko jokiu jausmu,tai kam su juo tada buti issiskyriau ir tuo dabar nesigailiu a nei kiek.sutikau nuostabu zmogu wub.gif galiu pasakyk drasiai esu laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Munika: 29 kovo 2007 - 13:34

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu, šaunuolė wub.gif mažylė 4u.gif maniškė taip pat tikriausiai antrą augins, nes seiliojasi kaip buldogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 29, 11:24)
va kai skirybom nesiu,tada jau reiks. ir noriu skirtis ir dvejoju,gaila mon jo. jis toks ........ nezinau ,tik gailesti kelia blink.gif  sakau jau nusibodo,jis kaip chalastiakas gyvena,o as tampausi viena. ir ko man ten gailet????? nezinau net? g.gif

o as irgi vis gailejaus, kol mano MB neatvere man akiu doh.gif
o jis tik tuo gailesciu ir naudojos bash.gif

QUOTE(Munika @ 2007 03 29, 14:05)
paziurek i mus su Rena mes juk radom  bigsmile.gif  thumbup.gif tiesiog dar nesuradai savo antros puseles,dar kazkur jis vaiksto.tiktai nenuvertink taip saves  schmoll.gif nosyte i virsu  4u.gif 

drinks_cheers.gif
joolita, galva i virsu, papukus staciai, uzpakaliuka riestai ir pirmyn mirksiukas.gif
niekada nenuvertink saves, juk visos moterys grazios, tik kiekviena savaip thumbup.gif

QUOTE(Munika @ 2007 03 29, 14:29)
As pvz isbandziau beveik viska  doh.gif ir kalbejausi su juo ir pas psichologa ejom ir kas is to kad stengiausi tik as viena  mad.gif jei zmogui neliko jokiu jausmu,tai kam su juo tada buti issiskyriau ir tuo dabar nesigailiu a nei kiek.sutikau nuostabu zmogu  wub.gif galiu pasakyk drasiai esu laiminga  4u.gif 

ai mano, tai parom negryzdavo, pinigu - spyga taukuota doh.gif , o jau tas jo pavydas doh.gif isprotet galima stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 29, 21:27)
o as irgi vis gailejaus, kol mano MB neatvere man akiu doh.gif
o jis tik tuo gailesciu ir naudojos bash.gif
drinks_cheers.gif
joolita, galva i virsu, papukus staciai, uzpakaliuka riestai ir pirmyn mirksiukas.gif
niekada nenuvertink saves, juk visos moterys grazios, tik kiekviena savaip thumbup.gif
ai mano, tai parom negryzdavo, pinigu - spyga taukuota doh.gif , o jau tas jo pavydas doh.gif isprotet galima stupid.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir taip viskas pazystama biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 03 29, 12:44)

Va jetau, tu matai kokios jūs šaunuolės thumbup.gif Aš kažkaip irgi vis galvodavau,kaip mūsų coliukė atrodys su dantukais rolleyes.gif Kai turėsit dantuką, atsiųsk nuotraukytę, kaip judvi atrodot su juo bigsmile.gif

QUOTE(joolita @ 2007 03 29, 12:52)
mums neurologe buvo israsius NEURO-2 arbateles pagirdyt. ir kamistatu tepiau dantenas,arba dar yra dentanoksas,jis man geresnis buvo nei kamistatas 4u.gif

O mūsų Kristupui geresnis buvo kamistadas, dentinoksas visai nepadėjo doh.gif O kamistado vaikas pats prašydavo kad pateptume ax.gif

Skaitau apie tuos vyrus ir pagalvoju, nugis gerą turiu tongue.gif Nors kartais jausdavausi viena, atrodė kad viena su savo cibulike.Bet paskui pagalvodavau, juk ir pamaitint per zondą išmoko, išleisdavo su mamkom pasibūt, nugis viskas gerai. Tai ir nusiramindavau. Lengva pasakyt, skirkis ir viskas, bet manau jei viskas išbandyta, o gyvent neina, tai kam tada gaišti laiką tongue.gif
Atsakyti