Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

Tikrai Vir81,mes jau pasiilgom tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 04 29, 11:23)
Ačiū mergičkos ir aš taip sau sakau  ax.gif
Vir81, kur tu prapuolei, kaip jums sekasi  g.gif  Duok kokią žinią, neprapulk  schmoll.gif

Sveikos 4u.gif Kazkaip vis maziau laiko lieka prie kompo prisesti doh.gif Musu mazule visai naktim nebemiega,ar jai cia tie dantukai(kuriu niekaip nesulaukiam),ar siaip ka skauda g.gif Tai diena jei tik prisnusta tai ir as stengiuos prigult,o tai jau vaikstau kaip zombis.
Sveriam mes jau 7kg thumbup.gif ,buvom suslogavusios,temperaturos turejom. nu zodziu mergina vis daugiau demesio reikalauja,tai vos speju suktis smile.gif
Ir dar toks dziugus dalykas-pradejo juoktis balsu thumbup.gif Girdejom tik keleta kartu bet vistiek jau smagu 4u.gif
Kaip tau Rasve sekasi? Ar Jau Kristupa leidi i darzeli? Kaip siaip gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 04 30, 18:48)
Sveikos  4u.gif Kazkaip vis maziau laiko lieka prie kompo prisesti doh.gif Musu mazule visai naktim nebemiega,ar jai cia tie dantukai(kuriu niekaip nesulaukiam),ar siaip ka skauda  g.gif Tai diena jei tik prisnusta tai ir as stengiuos prigult,o tai jau vaikstau kaip zombis.
Sveriam mes jau 7kg thumbup.gif ,buvom suslogavusios,temperaturos turejom. nu zodziu mergina vis daugiau demesio reikalauja,tai vos speju suktis smile.gif
Ir dar toks dziugus dalykas-pradejo juoktis balsu thumbup.gif Girdejom tik keleta kartu bet vistiek jau smagu 4u.gif
Kaip tau Rasve sekasi?  Ar Jau Kristupa leidi i darzeli? Kaip siaip gyveni?

Smagu saunuole tavo mergyte thumbup.gif thumbup.gif kuo daugiau sypsenu tuo geriau clap.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif Kazkaip vis maziau laiko lieka prie kompo prisesti doh.gif Musu mazule visai naktim nebemiega,ar jai cia tie dantukai(kuriu niekaip nesulaukiam),ar siaip ka skauda  g.gif Tai diena jei tik prisnusta tai ir as stengiuos prigult,o tai jau vaikstau kaip zombis.

Šaunuolė tavo mažylė 4u.gif wub.gif wub.gif Didžaiusi linkėjimai nuo Gabytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Tik gaila, kad negali pailsėti lotuliukas.gif Nu bet prasikals gal nors vienas dantukas bus ramiau ax.gif
laikykitės bigsmile.gif
Atsakyti

Džiugu girdėti, kad jumi šauniai sekasi, labai faina kad jau juokiasi thumbup.gif Aš irgi vis prisimenu ir džiaugiuosi, kad mūsų coliukė per tą trumpą laiką suspėjo su mumis pakalbėti, šypsotis ir dar daug visokių mandrybių, kurias dabar taip gera prisiminti. Kai pasakoji apie tą neramumą jos, tai man kažkaip per širdį pereina, nes mūsų cibulikė tokia pasidarė kelias savaites prieš mirtį verysad.gif Nieko blogo nepaglvok, jokiu būdu tavęs negąsdinu, tik aš sakau kaip mums buvo.Nes mūsų mažulė buvo labai rami, tik vat paskutines savaites "sustreikavo". Bet jūsų kiek pasakoji, tai dažnai tokia būna ar ne g.gif
Kristupas jau šoliuoja į daržą, labai patenkintas, laimingas su vaikais. O mes vargstam su remontais doh.gif Kažkoks košmaras blink.gif
Atsakyti
na kaip matau gyvenimas juda i prieki thumbup.gif

Vir81, stipruybes, nes matau tau tikrai jos reikia 4u.gif

Rasve, baigsis ir tavo remontai bigsmile.gif kada nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Vir81, galvok tik apie geriausią 4u.gif Džiaukis savo zuikučiu wub.gif
atšils orai gal susimatysim? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu zinokit ji pas mane visada tokia nerami,nu bet va kelias naktis jau miegojo daugiau. Tai jauciuosi gana zvali 4u.gif
trude butinai susitiksim,kai tik oriukai atsils mirksiukas.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad jums viskas gerai, laikykitės taip ir toliau 4u.gif
Tai ji pas jumi dičkė, jei jau tiek sveria thumbup.gif O aš vis laukiu, nu gal pavyks su jumi susimatyt, nors kiti atkalbinėja mane, kad nevažiuočiau.Nors man gal bus sunku, bet nerealiai noriu pamatyti jūsų coliukę,pasidžiaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 05 08, 08:47)
Džiaugiuosi, kad jums viskas gerai, laikykitės taip ir toliau  4u.gif
Tai ji pas jumi dičkė, jei jau tiek sveria  thumbup.gif  O aš vis laukiu, nu gal pavyks su jumi susimatyt, nors kiti atkalbinėja mane, kad nevažiuočiau.Nors man gal bus sunku, bet nerealiai noriu pamatyti jūsų coliukę,pasidžiaugti  mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif Manau cia tik tu pati gali apsispresti,nezinau,kaip as tavo vietoj pasielgciau g.gif. Bet jei sugalvosi mus aplankyti,tai labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 05 08, 07:47)
Džiaugiuosi, kad jums viskas gerai, laikykitės taip ir toliau  4u.gif
Tai ji pas jumi dičkė, jei jau tiek sveria  thumbup.gif  O aš vis laukiu, nu gal pavyks su jumi susimatyt, nors kiti atkalbinėja mane, kad nevažiuočiau.Nors man gal bus sunku, bet nerealiai noriu pamatyti jūsų coliukę,pasidžiaugti  mirksiukas.gif

visoms labas ir sauletu dienu kuo daugiau linkiu ypac Saulytei 4u.gif

rasve atlek as irgi lauksiu manau nepasididziuosi ir mane aplankysi.....
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 05 13, 20:42)
rasve atlek as irgi lauksiu manau nepasididziuosi ir mane aplankysi.....

Tai reiks susiorganizuot man ekskursiją po Lietuvą ir visas aplankyt tongue.gif

Vir81, tai kaip tas jūsų dantukas, ar kalasi jau ax.gif Aš jau laukiu nesulaukiu mirksiukas.gif
Atsakyti