Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 23:25)
bandysiu ka nors ,tik reiks parepetuot biggrin.gif

aha, atsistok pries veidrodi ir repetuok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 30, 23:27)
aha, atsistok pries veidrodi ir repetuok lotuliukas.gif

ai gal geriau prie situacijos prisitaikysiu blush2.gif niekad nepasaka ka sugalvoju is anksto,pamenu kai mamai ka reikedavo pameluot,tai ka sukurdavau tai pamirsdavau,kas saudavo i galva ta ir sakydavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 23:32)
ai gal geriau prie situacijos prisitaikysiu blush2.gif  niekad nepasaka ka sugalvoju is anksto,pamenu kai mamai ka reikedavo pameluot,tai ka sukurdavau tai pamirsdavau,kas saudavo i galva ta ir sakydavau blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 30, 23:33)

tokia as jau nuo mazens,sakau cia mano dovana. ugio pagailejo,uztat liezuvi gera dave drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 30, 07:19)
Sveika,
kaip tu ir tavo šeima laikotės?

Kažkaip jau stojamės į vėžes, gyvenimas juk nestovi vietoj. Aš save raminu, kad mažulei ten šilta, gera, gali skraidyti, o čia vaikas gal ir vaikščioti būt negalėjusi g.gif
QUOTE(rena @ 2007 03 30, 08:03)
o kaip tavo Kristupas reaguoja kad Rugutes neber g.gif

Jis sako kad sesė miega, nuvažiuojam į kapus tai jam svarbiausia po smėlį pasiduoti. Kartais sako, kad sesė į dangų iškeliavo. Bet šiaip tai nieko nekalba. Tik kai leido sesę į duobę, tada pradėjo šaukti, kad noriu sesės noriu sesės. manau ateis laikas kai jis daugiau pradės apie ją klausinėt.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 31, 11:17)
tokia as jau nuo mazens,sakau cia mano dovana. ugio pagailejo,uztat liezuvi gera dave drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2007 03 31, 14:50)
Kažkaip jau stojamės į vėžes, gyvenimas juk nestovi vietoj. Aš save raminu, kad mažulei ten šilta, gera, gali skraidyti, o čia vaikas gal ir vaikščioti būt negalėjusi  g.gif 

Jis sako kad sesė miega, nuvažiuojam į kapus tai jam svarbiausia po smėlį pasiduoti. Kartais sako, kad sesė į dangų iškeliavo. Bet šiaip tai nieko nekalba. Tik kai leido sesę į duobę, tada pradėjo šaukti, kad noriu sesės noriu sesės. manau ateis laikas kai jis daugiau pradės apie ją klausinėt.

Manau viskam reikia laiko,laikas gydo zaizdas 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip jau stojamės į vėžes, gyvenimas juk nestovi vietoj. Aš save raminu, kad mažulei ten šilta, gera, gali skraidyti, o čia vaikas gal ir vaikščioti būt negalėjusi  g.gif 

Gerai,kad bo biški viskas įvažiuoja į vėžias. Linkiu jums daug stiprybės rolleyes.gif manau, jos dar prireiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 31, 11:17)
tokia as jau nuo mazens,sakau cia mano dovana. ugio pagailejo,uztat liezuvi gera dave drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

as irgi be ugio doh.gif

manau ateis laikas kai jis daugiau pradės apie ją klausinėt.

su laiku viskas susitvarkys thumbup.gif

arba taip arba ne g.gif kazkada vistiek paklaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 01, 12:45)
as irgi be ugio doh.gif

kaip sakoma,lovoje visi susilygina lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 03, 22:22)
kaip sakoma,lovoje visi susilygina lotuliukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lovoj visi lygus
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 03, 22:26)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif lovoj visi lygus

va va ,as ne taip parasiau. zlibinu cia patamsei. brolis miega,o as cia tik pyskinu,tuoj ir man akiniu reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 03 29, 12:44)
Jo tikriausiai reikia viska gerai pasverti visus uz ir pries ir tikiuosi kad nuspresi tinkamai 4u.gif
O man paaiskejo mazules neramumo priezastis g.gif ,siandien gydytoja apziurejo ir sake kad turesim dantuku doh.gif . Tai nusipirkau kazkokio tepaliuko,gal pades 4u.gif

Kaip judvieju dantukas kalasi ar jau didis isaugo ar marguti jau iveiks ...........
su Sv. Velykom....

Atsakyti