Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

Su sv.Velykom jusu Seimynele Vir81

user posted image
Atsakyti
Kaip jūsų dantukas, Vir81 g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 04 12, 19:00)
Kaip jūsų dantukas, Vir81  g.gif

Sveikos 4u.gif Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Oi tas musu dantukas doh.gif jo dar ne nematyt tongue.gif Tik labai zyziuke mazule.
Kaip tu Rasve laikaisi? Kaip mazasis Kristupas?
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 04 12, 19:03)
Kaip tu Rasve laikaisi? Kaip mazasis Kristupas?

Ai, kažkaip lyg nieko, bet manau kuo toliau tuo sunkiau darosi. Ypač vakarais sunku, kai jau atsiguli ir negali užmigti, vis prisimenu ciocikę savo, jos akis mėlynas didžiules, tai kažkaip visai negera pasidaro. O Kristupas tai ką, aina galvom ir viskas. Baisulinis pasidarė, nežinau, gal jam dar kokie dantys lenda g.gif Staugia, žviegia, neįmanoma susitvarkyt. O į daržą vest nesiryžtu, noriu šalia turėt blush2.gif Bet reikia, tik vis sakau nu kitą savaitę, tik niekaip neišvedu, bijau viena pasilikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 04 13, 21:37)
Ai, kažkaip lyg nieko, bet manau kuo toliau tuo sunkiau darosi. Ypač vakarais sunku, kai jau atsiguli ir negali užmigti, vis prisimenu ciocikę savo, jos akis mėlynas didžiules, tai kažkaip visai negera pasidaro. O Kristupas tai ką, aina galvom ir viskas. Baisulinis pasidarė, nežinau, gal jam dar kokie dantys lenda  g.gif  Staugia, žviegia, neįmanoma susitvarkyt. O į daržą vest nesiryžtu, noriu šalia turėt  blush2.gif  Bet reikia, tik vis sakau nu kitą savaitę, tik niekaip neišvedu, bijau viena pasilikti  doh.gif

Rasve, daryititą vaikuti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 04 13, 19:37)
Ai, kažkaip lyg nieko, bet manau kuo toliau tuo sunkiau darosi. Ypač vakarais sunku, kai jau atsiguli ir negali užmigti, vis prisimenu ciocikę savo, jos akis mėlynas didžiules, tai kažkaip visai negera pasidaro. O Kristupas tai ką, aina galvom ir viskas. Baisulinis pasidarė, nežinau, gal jam dar kokie dantys lenda  g.gif  Staugia, žviegia, neįmanoma susitvarkyt. O į daržą vest nesiryžtu, noriu šalia turėt  blush2.gif  Bet reikia, tik vis sakau nu kitą savaitę, tik niekaip neišvedu, bijau viena pasilikti  doh.gif

Rasve patikek angeliukui daug geriau danguja, nusiramink ir gyvenk zemiska gyvenima su sviesiom viltim i ateiti..... Ir Kristupui leisk gyvent platesni gyvenima nepririsk jo prie saves... Kai vaziuosiu i silale galetume ir pasimatyt.......
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 04 13, 20:37)

Suprantu tave verysad.gif Neisivaizduoju,kaip mums bus verysad.gif
Dziugu kad tu turi Kristupeli,o va mes liksim visiskai vieni...Ziauru...
Laikykis 4u.gif Labai daznai apie jus pagalvoju.
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 04 14, 20:58)
Rasve, daryititą vaikuti  wub.gif  4u.gif

Žinau kad bus kita sesytė blush2.gif

QUOTE(melodija @ 2007 04 15, 14:06)
Rasve patikek angeliukui daug geriau danguja, nusiramink ir gyvenk zemiska gyvenima su sviesiom viltim i ateiti..... Ir Kristupui leisk gyvent platesni gyvenima nepririsk jo prie saves... Kai vaziuosiu i silale galetume ir pasimatyt.......

Aš taip ir raminu save, kad jai ten tikrai geriau, nei čia buvo. Čia jai vaikui buvo labai sunku. Tik vat vis pagalvoju, galėjau dar taip ar anaip padaryti, daug visko galėjau, bet ...
O pasimatyti manau būtų super, jei tik išeis tai būtų labai gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vir81 @ 2007 04 15, 16:08)
Suprantu tave verysad.gif Neisivaizduoju,kaip mums bus verysad.gif
Dziugu kad tu turi Kristupeli,o va mes liksim visiskai vieni...Ziauru...
Laikykis 4u.gif  Labai daznai apie jus pagalvoju.

Nė nebandyk to įsivaizduoti, nes neįmanoma. Aš visko įsivaizduodavau, kaip bus tas ar anas, bet viskas įvyko visiškai netikėtai ir nė iš tolo nepanašu į mano įsivaizdavimus. Mes net nespėjom atlėkti į ligoninę kai mums paskambino (buvom biškį iki miesto palėkę), o visada įsivaizdavau, kad vaikas mirs man ant rankų doh.gif Sunkiausia buvo, kad nebuvau šalia kai mirė, bet ir vėl raminu save tuom, kad taip dievas sudėliojo, taip lemta buvo. Nu žodžiu ...
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 04 15, 16:12)
Nė nebandyk to įsivaizduoti, nes neįmanoma. Aš visko įsivaizduodavau, kaip bus tas ar anas, bet viskas įvyko visiškai netikėtai ir nė iš tolo nepanašu į mano įsivaizdavimus. Mes net nespėjom atlėkti į ligoninę kai mums paskambino (buvom biškį iki miesto palėkę), o visada įsivaizdavau, kad vaikas mirs man ant rankų  doh.gif  Sunkiausia buvo, kad nebuvau šalia kai mirė, bet ir vėl raminu save tuom, kad taip dievas sudėliojo, taip lemta buvo. Nu žodžiu ...

o gal geriau, kad ji mire tau ne antranku g.gif
juk tada sau priekaistautum, kad va turejau ta padaryti ana g.gif

viskas atsitiko, kaip turejo but ir negrausk saves schmoll.gif
suprantu, kad tai tikrai nelengva padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 21, 15:43)
o gal geriau, kad ji mire tau ne antranku g.gif
juk tada sau priekaistautum, kad va turejau ta padaryti ana g.gif

viskas atsitiko, kaip turejo but ir negrausk saves schmoll.gif
suprantu, kad tai tikrai nelengva padaryti smile.gif

Sutinku su Rena drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rasve, taip ir turėjo būti kad tavoji numirė ne pas tave, juk nebūtum tu jos "paleidus", jai taip buvo geriau ir lengviau išeiti iš ŠITO pasaulio, bet tavoji dukrytė dabar gyvena kitame, tikrai jai jis geresnis. wub.gif
labai tave širdyje aš palaikau wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergičkos ir aš taip sau sakau ax.gif
Vir81, kur tu prapuolei, kaip jums sekasi g.gif Duok kokią žinią, neprapulk schmoll.gif
Atsakyti