Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE(Iceaa @ 2007 02 07, 16:10)
Pirmokei telefonas? blink.gif juk is pirmokes vyresni gali ir pavogti ta telefona...biggrin.gif

Gali atimti ne tik iš pirmokės. ax.gif Telefonas jau nėra mados reikalas, tiesiog daugeliui palengvina gyvenimą, tėvams lengviau palaikyti ryšį su vaiku. Kalbu iš savo dar neilgos patirties (pirmokė telefoną turi nuo kalėdų). mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus antrokas dar nė negalvojam pirkti telefono schmoll.gif juk gali iš tokio pyplio didesni ir atimti :unsure:kiek prisiklausai visokių gandų kad vaikus sumuša ir atima telefonus tai manau vaikui paskui bus šokas ir jis negalės ir pažiūrėti į tą telefoną verysad.gif o kai ateina iš mokyklos yra paprastas telefonas kai gali paskambinti,aišku jei nebūtų paprasto telefono tai tada nupirktumėme mobilų telefoną,tik jį laikytų namie o į mokyklą tai neštis neleisčiau g.gif tik leisčiau į kokį nors žygį pasiimti kur žinočiau kad važiuoja su klase ir mokytoja mirksiukas.gif tada būtų smagu kai paskambintų mamai ir tėčiui ir papasakotų apie įspūdžius tourist5.gif
Atsakyti
Sutinku ir aš su daugelių mamyčių nuomonėmis,kad mažiems į mokyklą neštis mobilių telefonų nereiktų.Aš pati mačiau kaip pirmokės ant kaklo pasikabinusios kaip pakabukus telefonus nėšioja,tai pirma mintis buvo,juk gali atimt,tai ne duok dieve,kad tik tiek...Vyresnėse klasėse jau reikėtų turėt,bet žinoma ne visad reikia rykiuotis į madą,juk norai dideli būna blink.gif
Atsakyti
na musu vyresnelis kai pradejo eiti i mokykla..as dirbanti buvau,telefonas buvo tiesiog butinas,prakontroliuot ar atsikele,ar grizo is mokyklos ir t.t.,aisku mano nuomone turi buti kuo paprastesnis,kad visiem butu saugiau ir ramiau biggrin.gif
Atsakyti
Manau pirmokui telefonas reikalingas, bent jau tam, kad bet kada galetum paskambinti ir isitikinti, kad vaikui viskas gerai
nors manaijai kaip tik 1 klasej tel is ranku isplese... verysad.gif
Negaila tel vaiko gaila, stresas...
Atsakyti
dukra pirmoke,telefona turi,bet tik namuose ir kai eina pas draugus leidziam nestis,kad patys galetume pasiskambint ir ji kad reikalui esant mus pagautu.o dabar laikai tuokie.ankciau retai kas dirbdavo po 12 ir daugiau valandu,dabar tai kasdienybe.musu pipiriukai daug savarankesni auga nei mes ju amziaus buvom.jei ne telefonas tai as ir pati dirbdama nuo9val iki 24val.is proto iseiciau.ar parejo ar pavalgea ar pamokas paruose .mes juk mamos ir dirbdamos rupinames del savo pupuliuku geroves,ypac jei jie visa dienele vieni namie.
Atsakyti
Mano pirmokė turi mobilų, bet jis laikomas tik namuose, ir jo sąskaita pildoma (t.y. yra limitas). Grįžusi visada turi paskambinti, jeigu iškyla klausimų skambina arba rašo sms.
Atsakyti
as savo vaikui ir ruosiuosi pirkt mobilu,bet ne del mados o kad kai lieka namie galetu jis man ar as jam paskabint ,anksciau kone kiekvienas bute turejo tel paprasta,taip kad vaikus kontroliuot reikia tik va kitas klausimas ar leist ji nestis i mokykla? as savo vaikui tai neduosiu,o prirzasciu matau daug,kad mobilus namie ir ne vienos kad mokykloj
Atsakyti
Mano pirmokė turi mobilų, bet jis laikomas tik namuose, ir jo sąskaita pildoma (t.y. yra limitas). Grįžusi visada turi paskambinti, jeigu iškyla klausimų skambina arba rašo sms.

drinks_cheers.gif visiškai sutinku..
Atsakyti
neštis telefoną į mokyklą tokiems mažiems vaikams netgi pavojinga. g.gif Nusižiūrės kokie didesni.....Patykos,užpuls,atims..........dar gerai ,kad tik tiek.Vaikas išsigąs.....Psichologinė trauma.Čia suaugęs eidamas gatve kartais bijai išsitraukt telefoną,jei šalimais stoviniuoja paauglių būrelis..........Baisiai visa tai skamba,bet tokia realybė. schmoll.gif. Mano septinmetė seniai turi mobilų,bet į mokyklą neštis manau per maža
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 13 vasario 2007 - 13:57
Esu kategoriškai prieš telefonų nešimąsi į mokyklą, o juo labiau tokiems mažiukams. Jei reikia kontroliuoti vaiką (o tai tikrai reikalinga) telefonas turi būti namuose, nes maža, kad gali atimti, bet vaikai yra žeminami bendraamžių, jei jų telefonai ne tokie ,,krūti", be to, daugeliu atvejų telefonas tampa pagrindiniu daiktu ir per pamokas.
Atsakyti
siais metais mano antrokas jau turi tel.bet laiko ji namie i mokykla nesinesa,nes mokytoja uzdraude.
Atsakyti