Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Mūsų mokytoja nedraudžia, tik pasakė, kad skambučiai netrukdytų pamokoms. Nei su vienu vaiku jokių nesusipratimų nebuvo. smile.gif
Man svarbiau, kad galėčiau ir aš, ir vyras su vaiku susisiekti mokykloje ar po pamokų, dažnai prireikia. Namie telefonas dažniausiai naudojamas su draugėm susirašinėti, nes kai kurios iš jų neturi laidinio.
Atsakyti
Na, mano abi dukros turi mobiliuosius telefonus. Nešasi juos į mokyklą ir, kad nekiltų problemų visada rytais išsijungia telefonų garsus. gatvėje telefonus stengiasi išsitraukinėti kuo mažiau, kad nieks nepavogtų ar panašiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
kai valanda po maža miestuka ieškojau pirmoko,nutarėm duoti mobilų.apie koki didmiesti net nekalbu-mobilus butinas.nežinai kur toks žiopliukas nueis,o ir pamokos džnai anksčiau baigiasi
Atsakyti
aš saviškaim neduodu telefono.per maži dar.
o beto paklausius kiek iš tokių žiopliukų atima telefonus tai baisu darosi, dar per galvą gaus doh.gif
mokykla nuo namų per 15min kelio.taigi nugrybauti dar nemėgina, pareina namo laiku.
vėliau apie telefoną pagalvosim būtinai.
Atsakyti
Kadangi mes gyvename truputį už miesto, gana toli nuo mokyklos, dukros visada paskambina ir praneša, kada atvažiuoti jų pasiimti. Po pamokų nuvežu į reikiamus būrelius, o vėliau parvežu namo. Manau, taip saugiau. cool.gif
Atsakyti
Aš mobilaus,kol kas į mokyklą neduodu,nors jau yra trečiokė,tik kai eina į muzikos mokyklą.
Atsakyti
Maniškis antrokas,turi savo telefoną,bet į mokyklą neima.Iki mokyklos gal 4min. kelio,tai niekur nenuklysta,o ir pats nenori imti,nes pasakojo,kad kai kas atsineša-visi prašo duoti pažaisti,o paskui dar ką sugadina ir būna pykčių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyčiukas @ 2007 03 05, 02:05)
Maniškis antrokas,turi savo telefoną,bet į mokyklą neima.Iki mokyklos gal 4min. kelio,tai niekur nenuklysta,o ir pats nenori imti,nes pasakojo,kad kai kas atsineša-visi prašo duoti pažaisti,o paskui dar ką sugadina ir būna pykčių doh.gif

Maniškė pirmokė- ir aš į mokyklą neduodu neštis telefono.
Atsakyti
Mano dukryte pirmoke ir telefona nesasi i mokykla.Nieko cia baisaus nematau .O ir man paciai ramiau ,kaip kur uztrunka ji tuoj paskambina.Jai isaiskinta kad nesireklamuotu su telefonu .Ir aisku tokiem pypliam nereikia pirkti sustru telefonu
Atsakyti
Maniškė pirmokė, seniai zyzdavo telefono, bet vis atidėliodavau tą reikalą. Iki mokyklos kelios minutės kelio. Bet kai paguldė į ligoninę kitam mieste, tai tą pačią dieną nupirkau. Ir man buvo daug ramiau, kad galiu bet kada su ja susisiekti, ir jai užsiėmimas smile.gif bei susisiekimas. O į mokyklą neneša, palieka namie.
Atsakyti
mes savo septinmečiui davėm telefoną-tai kitą dieną jau buvo pamastas,dabar turi telefoną(kad priprastų)tik namie- tai pastoviai žaidžia arba muzikos klausos. aš manau kad tokiam amžiui dar per anksti. biggrin.gif .Mergina savo pirmą telefoną gavo kai jai buvo 10metų.tai visai kitas supratimas, bet tik papidimo kortele turi naudotis, nes mes padarėm klaidą jai davėm abonentą, praito mėn.sąskaita 67lt. šio jau 124lt(o tik puse mėn praėjo). kredito limitą galima padaryt,bet jis mažiausiai 40lt. o jei parsisiunčia iš interneto did. kiekį duomenų vienu kartu tai ir gaunas tokios sąskaitos. doh.gif
o mažiams iš rankų atiminėja žiauriai ir vidurį dienos verysad.gif
Atsakyti
Man kolkas tai nelabai aktualu, nes musu maze siek tiek jaunesne smile.gif bet uzmaciau idomia tema tai pagalvojau pasisakysiu ir as.

Asmeniskai as esu uz telefono pirkima vaikui kai jis tik tampa siek tiek savarankiskesnis, pavyzdziui, pradeda eiti i mokykla. Gerai kai mokykla yra prie pat namu, tada ramiau, taciau telefonas padetu isgelbeti daugybe nervu lasteliu smile.gif
Isivaizduokim tokia situacija kad isdykes vaikas paliekamas po pamoku. Tu zinai kad pamokos baigiasi 2 valanda, o jau 4 ir jo dar nera. Eit ieskot? Ne vienas zilas plaukas gali atsirasti smile.gif O jei turetu telefona, paskambintu ir ramu..
Atsakyti