Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Aš į mokyklą leidžiu neštis, nes, kaip minėjau, prireikia. Lanko būrelius, paskambina, kada jau reikia atlėkti pasiimti ir kt. Mūsiškė savo telefoną laiko kuprinėje. O dėl to pasipuikavimo, tai net ir nežinau ar labai čia yra kuo puikuotis: tai daiktas, kuris palengvina gyvenimą ir tėvelių nervai tausojami. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip kam reikia tai reikia ,juk tam ir yra šis "amžiaus stebuklas"kad juo naudotumeisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2007 01 19, 20:26)
Na taip kam reikia tai reikia ,juk tam ir yra šis "amžiaus stebuklas"kad juo naudotumeisi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Gal kiek ir ne į temą, bet įdomu, kokias korteles tėveliai perka vaikams į mobiliuosius?
Mes, pasitarę su draugais, jų vaikais, nupirkom Ežį. Kol kas gerai, nes patys visada galim paskambinti, o panelei skambučiai kaip ir ribojami, tik žinučių gali siųsti daug ir į visus tinklus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 19 sausio 2007 - 20:39
Mobilus tel. puiki susisiekimo priemone, kai jos reikia. Mes saviskiam dar nepirkome, nes namie dar turime TEO rysi, o be to po pamoku ji parveda mociute ir pabuna iki kol vienas is tevu grista. Bet tikrai pritariu maoms, kad tai nepamainomas daiktas, kuomet vaikas visur vienas eina: i mokykla, i burelius ir pan.,tevams ramiau kai pasiskambina. Na o i pamokas jeigu reiketu atsinesti, tuomet atsijungtu , nes ko gero mokytojos nesidziaugia, kai mobilus birbia per pamokas.
Atsakyti
Nupirkom kai baige 3 klase,anksciau nebuvo reikalo,nes as dekrete.
Dabar,kai tetukas isvaziuoja dazniau ir lanko burelius-tai reikia.Paraso arba paskambina.Buna taip,kad ir su draugais pavaro SMS.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 01 19, 21:30)
drinks_cheers.gif
Gal kiek ir ne į temą, bet įdomu, kokias korteles tėveliai perka vaikams į mobiliuosius?
Mes, pasitarę su draugais, jų vaikais, nupirkom Ežį. Kol kas gerai, nes patys visada galim paskambinti, o panelei skambučiai kaip ir ribojami, tik žinučių gali siųsti daug ir į visus tinklus. smile.gif

Kodėl gi ne į temą?Viskas čia į temą mirksiukas.gif Mano mažasis turi Ežį nes mudviejų su vyru Omnitelio planai o mergaitė tai turi visų lotuliukas.gif tinklų korteles ir kaitalioja pagal poreikį thumbup.gif
Atsakyti
Tiesą sakant, man keista, kai jau darželinukai turi mobiliuosius telefonus. Nesuprantu kam jų reikia mažam vaikui. Man pačiai tėvai tik į gimnaziją pradėjus eiti nupirko telefoną. O visą laiką be telefono ir nieko... Kai buvau maža, aišku nebuvo dar tokio dalyko kaip mobilusis, o ir laidinio neturėjom telefono... Iš mokyklos eidavau tiesiai namo ir problemų nebuvo, o jei kur išeidavau tai palikdavau tėvams raštelį ir viskas...
Na čia tiesiog mano nuomonė ir sakau man labai keista kai vaikas negali be telefono gyventi
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 01 19, 18:13)
biski absurdiskas klausimas. daikta isigyji tada kai jo prisireikia, o ne nuo tam tikro amziaus ar kad kiti turi. manau, vaikui telefonas reikalingas jeigu:
-- vienam tenka nuvaziuot, parvaziuot i mokykla, treniruotes, zodziu, tevus mato retai.
-- jei vienam tenka buti namie o nera iprasto telefono.

o visa kita -- kam? kad su draugais tusciai prisneketu/zinuciu prirasinetu papildomas saskaitas? kad siuntinetusi ir zaistu durnus zaidimus, logotipus ir kitokius vejus? galu gale, kad chuliganai turetu ka atimt?

Visiškai pritariu.
Mano sūnus antrokas, rugsėjo pradžoje teko kelias dienas pagulėti ligoninėje, tai gavo namuose jau seniai gulėjusių nenaudojamą telefoną. Dabar žino, kad tai jo telefonas, bet tik tuomet, kai jo prireiks. bet kol kas nėra jokio poreikio jį turėti - aš namie, mokykla du žingsniai nuo namų, būrelis toje pačioje mokykloje, jei kas ir atsitiktų tfu*s, mokytoja paskambintų.
O turėti telefoną tam, kad jį turi dauguma klasiokų - tai visiška nesąmonė. Jei žiūrėsim kas ką jau turi, nespėsim pirkti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 01 22, 20:43)
Visiškai pritariu.
Mano sūnus antrokas, rugsėjo pradžoje teko kelias dienas pagulėti ligoninėje, tai gavo namuose jau seniai gulėjusių nenaudojamą telefoną. Dabar žino, kad tai jo telefonas, bet tik tuomet, kai jo prireiks. bet kol kas nėra jokio poreikio jį turėti - aš namie, mokykla du žingsniai nuo namų, būrelis toje pačioje mokykloje, jei kas ir atsitiktų tfu*s, mokytoja paskambintų.
O turėti telefoną tam, kad jį turi dauguma klasiokų - tai visiška nesąmonė. Jei žiūrėsim kas ką jau turi, nespėsim pirkti  mirksiukas.gif .

Sveikos.
drinks_cheers.gif Visiskai su tavim drinks_cheers.gif . Maniskiai mokosi 2 kl.,tai irgi prase telefono,nes keli klaseje turi. Tai paaiskinau kad jie dar mazi,kad dideli gali atimti,ar jie patys pamesti. Tai sutiko,dabar kolkas nepraso. smile.gif As visai nesuprantu kam jiems tas telefonas? g.gif Kad atnesti i klase ir pries draugus pasirodyt? doh.gif Tai tikra nesamone. Na ir tevai kur ziuri? doh.gif as irgi su mazuoju sedziu namie,tai jei kas tai mokytoja visada paskambins. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 22 sausio 2007 - 20:54
Jei vaikas ta telefona laiko namuose, kad teveliai galetu paskambinti ir pasidometi, ar vaikas pvz pavalge, tai as uz. Esu kategoriskai pries, jei vaikas(kalbu apie pacius maziausius - pradinukus) telefona nesiojasi mokykloje, i treniruotes, gatveje..Kadangi dirbu pati mokykloje, tenka matyti daug tokiu situaciju, kaip didzkiai atimineja is mazesniu telefonus..Tai gerai dar, jei nepanaudoja, atimant ta telefona, fizinio smurto..
O gatvej vaikai visiskai nemoka elgtis su telefonais - nesiojasi demonstratyviai, raso sms, o koks naglesnis chuligananas bum per galva vaikui ir se tau ir turi bedu..Tei va, mano nuomone tokia
Atsakyti
Maniškis antrokas nuo pernai turi telefoną, bet į mokyklą nesinešioja schmoll.gif Sako jam nereikia, tik iš namų būna kad man į darbą paskambina arba aš jam cool.gif Ir mokytoja sako, kad vaikai kurie nešiojasi telefonus paskui be reikalo skambinėja tėvams mirksiukas.gif Sako ten kas nors ką nors pasako ar nugriuvo ir skambina, taip tėvam ir šoką gali įvaryti. Mokytoja jei kas rimto ir pati tėvų telefonus turi.
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2007 01 20, 22:27)
Kodėl gi ne į temą?Viskas čia į temą mirksiukas.gif Mano mažasis turi Ežį nes mudviejų su vyru Omnitelio planai o mergaitė tai turi visų  lotuliukas.gif tinklų korteles ir kaitalioja pagal poreikį thumbup.gif

Vis tik su seserim sutateme, kad telefono pirmokui reikia.
drinks_cheers.gif
tada pradejom svarstyti apie kortele. Is visu variantu geriausias pasirode "Ežys", ypač, kai daugiausia SMS'ais bendrauja. smile.gif

Ačiū visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lygio Mama: 23 sausio 2007 - 11:17