Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

o buvo toks konkursas?"kai aš dar gyvenau pilvelyje?"
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 23, 02:53)
aš kaip iš medžio iškritusi...

Štai ir idėja: "Beždžioniukai" smile.gif
Tik nesakykit, kad jūsų vaikai po medžius nesikarsto. ax.gif

Pritariu broliškiems-seseriškiems konkursams.
Mimikas irgi būtų įdomu pamatyti.

Dar galėtų būti konkursas "Noriu būti didelis" - vaikas, pagautas besimatuojantis tėvų rūbus ar panelytė su mamos lūpdažiu...
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 12 01, 19:31)
o buvo toks konkursas?"kai aš dar gyvenau pilvelyje?"

buvo net du wink.gif

Atsakyti
As vis uz mimikas bigsmile.gif
Dar gali buti muzikuojantys mazyliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Vasaros peizažai buvo, o kaip dėl žiemos peizažų? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2006 12 01, 18:48)
Ar buvo pasiulytas konkursas su naminiais gyvuneliais? Galetu vadintis "As ir mano augintinis"  ax.gif

Moderatoriai lyg ir svarstė tokio konkurso temą g.gif Manau būtu smagus konkursas-naminiųaugintinių ax.gif
Atsakyti
Visai įdomu būtų konkursas "mažieji akrobatai" ar kažkas panašaus... juk kur tik mažiai savo kjytės nesugeba užkelti ( kad ir burną) arba kur tik neužsikaria.. blink.gif Būtų labai įdomu smile.gif
Atsakyti
Praūžus karnavalams darželiuose ir mokyklose, būtų žiauriai įdomu apžiūrėti karnavalinių kostiumų konkursą mirksiukas.gif
Atsakyti

as irgi norejau pasiulyti tema. Vaikai muzikuoja.
Atsakyti
Ar buvo kada konkursas mano pirmieji zingsneliai g.gif
Butu labai smagu paziureti akimirkas kai tik tik pradejo vaikscioti mazylis thumbup.gif
Atsakyti
Galėtute paskelbti konkursą, kur mažuliai būtų nufotografuoti prie mūsų technikos ir technologijų laimėjimų biggrin.gif Arba kažkaip panašiai. Na, žodžiu - koja kojon su progresu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 16 gruodžio 2006 - 12:51
o gal padarom "Sapnavau sapnavau...", kur mūsų mažyliai (ir ne tik) būtų įamžinti netikėčiausiose miegojimo vietose keisčiausiomis pozomis.
Atsakyti