Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(Erika-amerika @ 2006 11 22, 13:46)
OI AHA IR MAN PATIKTŲ KONKURSAI "MAŽIEJI SPORTININKAI" fitness3.gif 

Pritariu Sportininkų konkursui. bet vis labiau noriu konkursų pagal amžių. Nu tegul vienas konkursas, bet nominacijos pagal amžių ax.gif Nesinori lįsti į lėliukų nuotraukas su savo dičkiais....
Bet jaučiu kol administratorių moderatorių vaikai maži, tol konkursai bus tik mažiems (arba visiems, kur 95 proc dalyvių iki 1 metų) biggrin.gif
Atsakyti
gal padarom konkursą ,,Supermamų susitikimai" . Aišku tik kaži kiek objektyvumo būtų balsuojant g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 10 10, 22:43)
Va uuuuuz toki ir as sutinku  thumbup.gif ..."Su broliuku ar sesute".... wub.gif

QUOTE(Jolita Viliūnienė @ 2006 10 13, 19:37)
vieni vaikuciai gimsta su garbanelemis,o kiti visai plikuciai.manau visai idomu butu pamatyti graziu leliuku nuotraukyciu bigsmile.gif

QUOTE(astukas @ 2006 11 09, 19:21)
As turejau omeny ne sypseneles, o emocijas (sypsenelese yra visokiausiu emociju, pvz. piktas, geda, sutrikes...)

QUOTE(nes @ 2006 11 14, 13:57)
Butu idomu i tevelius, mazus. Tik reiktu 2 nuotraukas sulipinti  bigsmile.gif

va tokiems konkursams aš pritarčiau blush2.gif
Atsakyti
Dabar sugalvojau, kad visai įdomu būtų "Pasakos herojus", ar "Pasakos iliustracija". Nu kažkas tokio. Nors šiaip tai toks nelabai konkretus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2006 10 10, 14:26)
Siulyciau tema "Broliu ir sesiu santykiai", kuri apimtu viska: nuo broliskos meiles, zaidimu iki konkurencijos  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
si diena man pati laimingiause nes sia diena as atejau i si pasauli.sia diena as susipazinau su savo tevais.
Atsakyti
Kiek matau, nebuvo konkurso su vaikučių šukuosenom - plaukuosenom ir plikuosenom lotuliukas.gif
Padarykim tokį konkursą! Nagi! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 28 lapkričio 2006 - 01:31
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 11 28, 03:30)
Kiek matau, nebuvo konkurso su vaikučių šukuosenom - plaukuosenom ir plikuosenom  lotuliukas.gif 
Padarykim tokį konkursą! Nagi!  thumbup.gif

Sitai temai ir pritarciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mimikų konkursas yra buvęs? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 11 29, 17:17)
O mimikų konkursas yra buvęs?  blush2.gif  g.gif

sitas butu labai idomus ir nuotaikingas thumbup.gif

ir dar fainas butu su broliukais ir sesutem smile.gif

ir as cia dar pagalvojau,kad nemazai turime ir filmuotos medziagos,tai butu neblogai kokiu linksmu,idomiu vaizdeliu konkursiuka padaryti,aisku,jei imanoma ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos ! Noriu pasiūlyti foto konkursą tema ''Kai vėjaraupiai užklupo...''. Bent jau aš, tai vaikus fotografuoju visomis gyvenimo akimirkomis.Manau, jūs irgi... 4u.gif
Atsakyti
Ar buvo pasiulytas konkursas su naminiais gyvuneliais? Galetu vadintis "As ir mano augintinis" ax.gif
Atsakyti