Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(Samanta @ 2006 12 06, 23:41)
Moderatoriai lyg ir svarstė tokio konkurso temą  g.gif Manau būtu smagus konkursas-naminiųaugintinių  ax.gif

Aš irgi galvoju ar toks konkursas jau buvo g.gif , jai nebuvo labai norėčiau arba galėtume pakartoti blush2.gif
Atsakyti
Man taipat patiktų konkursas su augintiniais.Būtų gražu pamatyt anūkus ir senelius, juk tarp jų toks stiprus ryšys!Ir dar manau kiekvienas vaikas turi savo mėgstamą maistą, gražu žiūrėt, kai jis parodo savarankiškumą valgydamas.
Atsakyti
dar grazus konkursas butu
"tas saldus miegelis" ir kad galetu dalyvaut visi, leliukai, vaikiukai, teveliai, seneliai, augintiniai. Jauciu butu nuotrauku daugiausiai ir dalyviu butu daug wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 08, 14:29)
Praūžus karnavalams darželiuose ir mokyklose, būtų žiauriai įdomu apžiūrėti karnavalinių kostiumų konkursą  mirksiukas.gif

Pritariu. Ir dar naujametinius suaugusiųjų kostiumus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 30, 23:06)
dar grazus konkursas butu
"tas saldus miegelis" ir kad galetu dalyvaut visi, leliukai, vaikiukai, teveliai, seneliai, augintiniai. Jauciu butu nuotrauku daugiausiai ir dalyviu butu daug wub.gif

drinks_cheers.gif as ir už šitą.

Arba dar koks galėtų būti - keisčiausios vietos miegui ar pan. juk ne paslaptis, kad vaikiukai daug kur užlūžta pavargę...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 02, 03:41)
drinks_cheers.gif  as ir už šitą.

Arba dar koks galėtų būti - keisčiausios vietos miegui ar pan. juk ne paslaptis, kad vaikiukai daug kur užlūžta pavargę...

Jau buvo 'Kai užklumpa dėdė Miegas'.
Atsakyti
Galėtų būti mažųjų ligoniukų konkursas. Kaip mes stengiamės juos pralinksminti ir užimti, kad neliūdėtų smile.gif
Atsakyti
O ar buvo kas nors panašau į "sportas - sveikata? " g.gif
Atsakyti
labai visos idomios temos.noretusi visu ir visose dalyvauti. mano temos gali buti: mazylio ir tecio bendravimas, kaip mazylis rupinasi augintiniu, kaip mazylis namus tvarko ar indus plauna. gaila, kas sniego nera, tai butu ir temu susijusiu su ziema.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 01 02, 16:11)
Jau buvo 'Kai užklumpa dėdė Miegas'.

ahh.. nežinoaju. 4u.gif
Atsakyti
Labai įdomus būtų karnavalo konkursas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmka @ 2006 12 23, 17:35)
Man taipat patiktų konkursas su augintiniais.Būtų gražu pamatyt anūkus ir senelius, juk tarp jų toks stiprus ryšys!Ir dar manau kiekvienas vaikas turi savo mėgstamą maistą, gražu žiūrėt, kai jis parodo savarankiškumą valgydamas.

Su augintiniais ir su maistu jau buvo, bet vat su seneliais ir ash jau ne karta rashiau, kad butu grazu 4u.gif

QUOTE(smalkė @ 2007 01 02, 18:21)
Galėtų būti mažųjų ligoniukų konkursas. Kaip mes stengiamės juos pralinksminti ir užimti, kad neliūdėtų smile.gif

Na, nezinau, nelinksma butu ziureti i sergancius vaikucius ax.gif .. turim ir tokiu nuotrauku, tik ar kam jos patiktu, neisivaizduoju schmoll.gif

QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 22:16)
Labai įdomus būtų karnavalo konkursas  biggrin.gif

Ideja nebloga 4u.gif
Atsakyti