Keistai man skamba verksniukų konkursas
Nežinau, kaip Jums, bet man visai negražu kai vaikai verkia
Pačiai verkti norisi, liūdna kai matau tokius vaikus...Juk jie tikrai ne iš džiaugsmo verkia
QUOTE(Vilmka @ 2007 01 08, 00:46)
Na aš čia gal ir "į pievas"...
,bet...beveik visi siūlomi fotokonkursai vaikų tema,o save šiek tiek pamirštam.Kaip ten bebūtų,bet kartojasi metų laikai,šventės ir pan.Artėja Šv.Valentino diena
.Ar mes ją švesim?Tiek daug darbsčių,išradingų mamų!Siūlyčiau rankdarbių fotokonkursą šia tema.Kaip mes savo darbais puošiame namus,dekoruojame stalą,ruošiame savo mylimiesiems dovanėles-siurprizus ir t.t. 
Aš visai pritarčiau tokiai temai, o dar man patiktų, konkursėlis apie senelius ir anūkiukus
Verksniukai
QUOTE(Ode @ 2007 01 02, 18:11)
Jau buvo 'Kai užklumpa dėdė Miegas'.
Na ir kas, kad kažkoks panašus buvo
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 08, 09:16)
Na ir kas, kad kažkoks panašus buvo
vistiek būtų faina atnaujinti tokią kokią tai panašią temą 
Žinoma,visiškai naują temą sugalvot sunku,gal kitaip pavadinsim,bet mintis suksis vistiek apie tą patį.
Ačiū už šaunias idėjas! Šiam mėnesiui atrinkti pasiūlymai kaukių nuotraukų konkursui! Kviečiame dalyvauti "Kaukių puotoje"
galetumet koki sena konkursa atnaujin!!
Man tai patiktu konkursas kur butu dedamos i viena nuotrauka 2 nuotraukos:
Pvz.
1."Aš su makiažu ir be" butu grazu paziuret, kokios mes esam, kaip mokam save padaryt grazias arba ne. Arba
2."kaip as pasikeiciau" idet savo mazos nuotrauka ir kokia as jau dabar
Pvz.
1."Aš su makiažu ir be" butu grazu paziuret, kokios mes esam, kaip mokam save padaryt grazias arba ne. Arba
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 21:25)
Pvz.
1."Äs su makiezu ir be" butu grazu paziuret, kokios mes esam, kaip mokam save padaryt grazias arba ne. Arba
Pvz.
1."Äs su makiezu ir be" butu grazu paziuret, kokios mes esam, kaip mokam save padaryt grazias arba ne. Arba
SUPERINE IDEJA
manau butu idomus toks kokurselis",sesutes,broliukai,"
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 22:25)
Pvz.
Pvz.