Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

o gal surengti nestukiu konkursa? nestuke.gif Nors visos nestukes nuostabios, bet kodel nepasidalinus tuo groziu su visais? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auregasase @ 2007 01 11, 21:31)
o gal surengti nestukiu konkursa? nestuke.gif  Nors visos nestukes nuostabios, bet kodel nepasidalinus tuo groziu su visais?  thumbup.gif

jau toks buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 20:25)
Man tai patiktu konkursas kur butu dedamos i viena nuotrauka 2 nuotraukos:
Pvz.
1."Aš su makiažu ir be" butu grazu paziuret, kokios mes esam, kaip mokam save padaryt grazias arba ne. Arba
2."kaip as pasikeiciau" idet savo mazos nuotrauka ir kokia as jau dabar blink.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 21:25)
Pvz.
1."Aš su makiažu ir be" butu grazu paziuret, kokios mes esam, kaip mokam save padaryt grazias arba ne. Arba
2."kaip as pasikeiciau" idet savo mazos nuotrauka ir kokia as jau dabar blink.gif

Puiki mintis.... thumbup.gif ..Ir tas ir tas thumbup.gif ...tikrai butu puiku truputi pasikeitimu sulaukti....Ir padaryti koki konkurseli mamu foto..... 4u.gif ....Vis vaikai ir vaikai..... rolleyes.gif rolleyes.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 20:25)
Pvz.

drinks_cheers.gif kaip ir daugelis, pritariu,kad įdėja puiki drinks_cheers.gif

o beje, jau tie konkursai, kur buvo? tų pačių nebedaro niekada? ar sakykim panašių?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 21:25)
Pvz.

thumbup.gif labai tiktų Moters ar Motinos dienai.
Atsakyti
Valentino dienai galetu but koks nors konkuras
Mano bucinys, kur butu galima siust nuotraukas kur ne tik jis ir ji buciuojasi, bet ir kur vaikiukas buciuoja mama, tete, sesute, mociute, suniuka, lelyte ir t.t. Manau tikrai butu labai siltas konkursas rolleyes.gif Visi galetu dalyvaut ir tokiu budu SM sukurt silta miela valentiniska nuotaika bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 16 sausio 2007 - 14:36
AS nezinau ar buvo tokia tema, kur teveliai su vaikasi kokisu darbelius kartu padare. Taip sakant nuotraukos, su paciu pasidarytasi darbeliais." Darem darem ir padarem" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 16, 16:33)
Valentino dienai galetu but koks nors konkuras
Mano bucinys, kur butu galima siust nuotraukas kur ne tik jis ir ji buciuojasi, bet ir kur vaikiukas buciuoja mama, tete, sesute, mociute, suniuka, lelyte ir t.t. Manau tikrai butu labai siltas konkursas rolleyes.gif Visi galetu dalyvaut ir tokiu budu SM sukurt silta miela valentiniska nuotaika bigsmile.gif

Labai nebloga įdėja drinks_cheers.gif Aš už biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 22:25)
Pvz.

O pagal ką vertinti tokias nuotraukas? Kuri baisesnė nesidažiusi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 16, 20:01)
O pagal ką vertinti tokias nuotraukas? Kuri baisesnė nesidažiusi?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikrai, aš ir šiai temai pritariau ax.gif , bet apie vertinimą nepagalvojau unsure.gif
doh.gif Čia reikia apie viską pamastyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 16, 20:01)
Labai nebloga įdėja drinks_cheers.gif  Aš už biggrin.gif
Papildyta:
O pagal ką vertinti tokias nuotraukas? Kuri baisesnė nesidažiusi?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal pagal didziausia kontrasta tongue.gif blush2.gif aisku visos nuotraukos turetu but spalvotos ir portretines bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 16 sausio 2007 - 21:14
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 16, 22:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal pagal didziausia kontrasta tongue.gif  blush2.gif aisku visos nuotraukos turetu but spalvotos ir portretines bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
bet vistiek ideja gera, kaip mano vyras sako: makijažas visagalis biggrin.gif
Atsakyti