Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(jurgita_111 @ 2007 01 19, 14:11)
Visos kurios laukiasi,jos tokios grazios,svytincios,kodel to laukimo neiamzinti,ir nesudalyvauti konkurse???

QUOTE(mama22 @ 2007 01 19, 14:25)
drinks_cheers.gif  na as jau nebe  nestuke.gif bet irgi turiu kelias foto  blush2.gif visur tik maziuka savo rodau, o kartais ir paciai noris pasirodyt  tongue.gif

nestuke.gif konkursai man rodos rengiami kasmet periodiskai, tikiu kad siemet pavasari jis tikrai bus mirksiukas.gif

ideja del MANO BUCINYS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 16, 15:33)
Valentino dienai galetu but koks nors konkuras
Mano bucinys, kur butu galima siust nuotraukas kur ne tik jis ir ji buciuojasi, bet ir kur vaikiukas buciuoja mama, tete, sesute, mociute, suniuka, lelyte ir t.t. Manau tikrai butu labai siltas konkursas rolleyes.gif Visi galetu dalyvaut ir tokiu budu SM sukurt silta miela valentiniska nuotaika bigsmile.gif

Labai lauksiu tokio konkurso thumbup.gif
Ideja good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plazma: 21 sausio 2007 - 10:40
pagalvojau kaip tema „megstu skaityti" galetu kelti foto kaip vaikuciai skaito kokia knyga ar zurnala, net patys maziausieji irgikartais pagrebia „paskaityt juk"
Atsakyti
QUOTE(maslinka @ 2007 01 21, 10:25)
artėja užgavėnės, linksma ir spalvinga šventė, turėtų būti gražių nuotraukų , gal verta jų tema konkursą padaryti.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano bučinys valentino dienai pats tas būtų, ir mamytės turėtų šansą sudalyvauti ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif norėėėėčiau ir aš toookio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 20:25)
Man tai patiktu konkursas kur butu dedamos i viena nuotrauka 2 nuotraukos:
Pvz.
1."Aš su makiažu ir be" butu grazu paziuret, kokios mes esam, kaip mokam save padaryt grazias arba ne. Arba
2."kaip as pasikeiciau" idet savo mazos nuotrauka ir kokia as jau dabar blink.gif

Be abejonės, negalima schmoll.gif ir savęs pamiršti.
O kartais juk ryte tokios juokingos sau veidrody atrodom.doh.gif Tik vargu bau ar daug atsirastų norinčių dalyvaut. Juk paskui įvairiausios kritikos gali sulaukti ir pasijusti dėl to laaabai verysad.gif .
Tad jei nenorim savęs, galima rodyt antrąsias puses. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2007 01 24, 13:22)
Be abejonės, negalima  schmoll.gif ir savęs pamiršti.
O kartais juk ryte tokios juokingos sau veidrody atrodom.doh.gif  Tik vargu bau ar daug atsirastų norinčių dalyvaut. Juk paskui įvairiausios kritikos gali sulaukti ir pasijusti dėl to laaabai  verysad.gif .
Tad jei nenorim savęs, galima rodyt antrąsias puses. hihihi.gif

na sitaip tai negalima schmoll.gif saves rodyt nenorim, o is kito galima pasijuokt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2007 01 24, 12:56)
na sitaip tai negalima  schmoll.gif saves rodyt nenorim, o is kito galima pasijuokt  blink.gif

Na jau na jau, ne taip, kad imt ir juoktis. Rytinis susivėlimas kartu būna ir labai mielas.
Antravertus vyrai kitaip priima kritika.
doh.gif Ai, ką žinau, kiek žmonių, tiek ir nuomonių.
Pati pasimečiau. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2007 01 24, 15:31)
Na jau na jau, ne taip, kad imt ir juoktis. Rytinis susivėlimas kartu būna ir labai mielas.
Antravertus vyrai kitaip priima kritika.
doh.gif Ai, ką žinau, kiek žmonių, tiek ir nuomonių.
Pati pasimečiau.  blink.gif

O mane GAPO šypsotis privertei lotuliukas.gif Visai čiotkai būtų, o ką tongue.gif Nu toks nestandartinis konkursas lotuliukas.gif Nu čia tipo kokia tai "LALAILA" būtų lotuliukas.gif Aš tai UŽ linksmus konkursus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 24, 16:02)
O mane GAPO šypsotis privertei lotuliukas.gif Visai čiotkai būtų, o ką tongue.gif Nu toks nestandartinis konkursas lotuliukas.gif  Nu čia tipo kokia tai "LALAILA" būtų lotuliukas.gif Aš tai UŽ linksmus konkursus thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu visiškai thumbup.gif ir gal konkurencija nebutu tokia didelė tongue.gif g.gif
aš pvz dalyvaučiau kodėl ne?
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2007 01 24, 12:22)
galima rodyt antrąsias puses.  hihihi.gif

bigsmile.gif be makiažo ir su.................. hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Vėtružė @ 2007 01 25, 14:59)
bigsmile.gif be makiažo ir su.................. hihihi.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif lotuliukas.gif
Ne tai turėjau galvoj lotuliukas.gif . Na pavyzdžiui, toks konkursėlis, kaip, "mano vyrelis ką tik atsikėlė..." ir aš pirma jį pamačiau." Kažin kokios kyla mintys žiūrint į mane?" doh.gif
Jei rimtai, neimkit į galvą, aš saviškiui įskiepijau imunitetą: niekada neprisidažau perdaug, išskyrus kokius renginius, vakarėlius, šventes...
Gerai čia Vėtruže sužaidei žodžiais ir pati sau nuotaiką, ir man pakėlei.
thumbup.gif
Atsakyti