Dabar netiketai susimasciau, kad arteja velines. Tai tikrai nera linksma svente, greiciau susimastymo, prisiminimu. O susimaste vaikai buna be galo grazus.
Todel manau butu idomu paskelbti konkursa, kuriame vaikuciai ne linksmi, kaip iprasta, bet susimaste, nuliude, uzsisvajoje. Gal ji galetu vadintis pvz. "Ko gi liudi tos mazos akeles?"
Todel manau butu idomu paskelbti konkursa, kuriame vaikuciai ne linksmi, kaip iprasta, bet susimaste, nuliude, uzsisvajoje. Gal ji galetu vadintis pvz. "Ko gi liudi tos mazos akeles?"
Tema "žieminiam" konkursui: "Aš įsivaizduoju žiema štai taip " ir mamytės tegul siunčia nufotografavusios savo vaikiučių darbelius - piešinius, lipdinius,kartinius ir pan. Bet kad tie piešinėliai ir kt. gaminiai nebūtų susiję su Kalėdomis
Gal reiketu kokiu tai emociju konkurso, pvz. uzuojautos, nepasitenkinimo ir pan. Na gal panasu i sypseneles, kurias paisom savo tekstuose. Truputi pabodo konkursai, kur vaikai aprengiami ir atitinkamai pasodinami. Per daug dirbtinumo.
labai tikiuosi, kad bus koks konkursėlis su seneliais
Tikiu, kas sulauktume labai šiltų nuotraukyčių
QUOTE(Jolantuke @ 2006 10 10, 14:26)
Siulyciau tema "Broliu ir sesiu santykiai", kuri apimtu viska: nuo broliskos meiles, zaidimu iki konkurencijos 
Aha tau gerai kai turi dvi atžalėles
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 10 25, 20:58)
As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais
Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku" 
QUOTE(Gitatuka @ 2006 11 08, 22:55)
As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku"
Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą, panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą!
QUOTE(Busta @ 2006 10 18, 22:23)
aš suprantu, kad ne į temą
, bet gal galima ir kokį rašinių konkursą vėl paskelbti, nes fotokonkursų vis naujų atsiranda, o rašytojėlėms nėra kur save parodyti ir į kitas pažiūrėti
gimdymo istorijos nesiskaito, nes ne visos

QUOTE(Violetikas @ 2006 10 28, 22:34)
MAno manymu, tai daug idomesne tema nei sypseneliu konkursai, nes sypsenele iamzint nuotraukoj galima bet kada, o "pagaut" kadra kai vaikutis kazka masto ar rimtesnis - daug sunkiau.... bent jau man taip atrodo.
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 09, 10:46)
Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą, panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą! 
Rimtai???Kaip faina
QUOTE(sraige1 @ 2006 11 09, 15:54)
MAno manymu, tai daug idomesne tema nei sypseneliu konkursai, nes sypsenele iamzint nuotraukoj galima bet kada, o "pagaut" kadra kai vaikutis kazka masto ar rimtesnis - daug sunkiau.... bent jau man taip atrodo.
As turejau omeny ne sypseneles, o emocijas (sypsenelese yra visokiausiu emociju, pvz. piktas, geda, sutrikes...)