Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais biggrin.gif Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku" lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif jau ir litetuvoi svenciamas helovynas.Kodel nepapuosus ir musu vaikuciu.Ir parodyti kokie jie grazus,sventiski.
Atsakyti
Dabar netiketai susimasciau, kad arteja velines. Tai tikrai nera linksma svente, greiciau susimastymo, prisiminimu. O susimaste vaikai buna be galo grazus.
Todel manau butu idomu paskelbti konkursa, kuriame vaikuciai ne linksmi, kaip iprasta, bet susimaste, nuliude, uzsisvajoje. Gal ji galetu vadintis pvz. "Ko gi liudi tos mazos akeles?"
Atsakyti
Tema "žieminiam" konkursui: "Aš įsivaizduoju žiema štai taip " ir mamytės tegul siunčia nufotografavusios savo vaikiučių darbelius - piešinius, lipdinius,kartinius ir pan. Bet kad tie piešinėliai ir kt. gaminiai nebūtų susiję su Kalėdomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 28 spalio 2006 - 22:53
Gal reiketu kokiu tai emociju konkurso, pvz. uzuojautos, nepasitenkinimo ir pan. Na gal panasu i sypseneles, kurias paisom savo tekstuose. Truputi pabodo konkursai, kur vaikai aprengiami ir atitinkamai pasodinami. Per daug dirbtinumo.
Atsakyti
labai tikiuosi, kad bus koks konkursėlis su seneliais blink.gif Tikiu, kas sulauktume labai šiltų nuotraukyčių wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2006 10 10, 14:26)
Siulyciau tema "Broliu ir sesiu santykiai", kuri apimtu viska: nuo broliskos meiles, zaidimu iki konkurencijos  4u.gif

Aha tau gerai kai turi dvi atžalėles smile.gif O va mes dar neturim saviškiui nei sesutės, nei broliuko, o konkurse irgi dalyvaut norime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 10 25, 20:58)
As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais  biggrin.gif Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku"  lotuliukas.gif

thumbup.gif ...maudynes tikrai buna smagios, o ir nuotraukeles grazios wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2006 11 08, 22:55)
thumbup.gif  ...maudynes tikrai buna smagios, o ir nuotraukeles grazios wub.gif

As siūlyčiau fotokonkursą su besimaudančiais linksmais musų mažaisiais pupuliukais  Juk maudomės visi, o be to, vienos gražiausių nuotraukyčių būna iš maudynių. Galėtumėm ir pavadinti kaip nors "Pliušku pliušku tešku tešku"

Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą, panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 10 18, 22:23)
aš suprantu, kad ne į temą lotuliukas.gif , bet gal galima ir kokį rašinių konkursą vėl paskelbti, nes fotokonkursų vis naujų atsiranda, o rašytojėlėms nėra kur save parodyti ir į kitas pažiūrėti bigsmile.gif  gimdymo istorijos nesiskaito, nes ne visos  nestuke.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Violetikas @ 2006 10 28, 22:34)
Todel manau butu idomu paskelbti konkursa, kuriame vaikuciai ne linksmi, kaip iprasta, bet susimaste, nuliude, uzsisvajoje. Gal ji galetu vadintis pvz. "Ko gi liudi tos mazos akeles?"

MAno manymu, tai daug idomesne tema nei sypseneliu konkursai, nes sypsenele iamzint nuotraukoj galima bet kada, o "pagaut" kadra kai vaikutis kazka masto ar rimtesnis - daug sunkiau.... bent jau man taip atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 09, 10:46)
Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą,  panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą!  bigsmile.gif

Rimtai???Kaip faina drinks_cheers.gif Labai laukiam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige1 @ 2006 11 09, 15:54)
drinks_cheers.gif 

MAno manymu, tai daug idomesne tema nei sypseneliu konkursai, nes sypsenele iamzint nuotraukoj galima bet kada, o "pagaut" kadra kai vaikutis kazka masto ar rimtesnis - daug sunkiau.... bent jau man taip atrodo.  4u.gif

As turejau omeny ne sypseneles, o emocijas (sypsenelese yra visokiausiu emociju, pvz. piktas, geda, sutrikes...)
Atsakyti