o man ta irgi patinka:) kadangi esu ish dvyniu...tai pasaka o ne tema:)
arba zinau kita gera tema "asaru pakalne " Kiek galima ziuret i vaikuchius su shypsenom:) reikia ir ashras pamatyt kada nors:)
as pritarciau tokiai temai, nes ir verkiantys vaikiukai grazus, arba susigraudine tokie... lupytes patempe tikrai idomiu nuotrauku galima butu pamatyti
Man tai labai patinka siauros temos, o ne tos masines, kur gali dalyvauti visi vaikai. Kai tema siauresne, tai ir nuotrauku maziau ir jos ivairesnes bei idomesnes buna.
Artėja Kalėdos Pagalvojau, smagus būtų "Smaližių" konkursas Nugi tiek skanėstų vaikai gauna taip skaniai gardžiuojais . O ir mamoms pyragus kepti padeda O bešeimininkaujant visko nutinka
[quote=Rustė,2006 11 16, 08:02]
šiaip fotomontažas draudžiamas, bet šitam konkursui gal leistų?
"sulipinti" - tai reiskia, kad kartu turetu buti ir vieno is teveliu vaikystes ir vaikucio dabartine foto, t.y. dvi nuotraukytes viena greta kitos. Joks cia ne montazas. Tiesiog kitaip neitu parodyti 2 nuotrauku. Man patiktu toks konkursas.
gera tema su tom nuotraukytem kur su tėveliais mažais panašūs -mano lialius yra tikra mano mažos kopija,tik kad plaukučiai šviesesni ir retesni truputį.kaip dvynys mano. o kaip jum tema-gražus nuo pat pirmo šaukšto-? aš jau bandau savo zuikiui kai ka daugiau pasiūlyt nei savo pienuką,tai jo veido išraiškos atrandant naują skonį būna vertos medalio:)
O kaip jums fotokonkursas, kur mūsų mažieji parduotuvėse? Visai įdomu būtų pažiūrėti, kaip mamos ir tėčiams sekasi apsipirkinėti su vaikučiais, kaip atrodo, jaučiasi mažyliai, jie vėžinami ar patys laksto, ką perka, matuojasi ir panašiai. Galvoju, būtų nuotraukėlės. Ar dalyvautumėte tokiame konkurse?
O kaip jums fotokonkursas, kur mūsų mažieji parduotuvėse? Visai įdomu būtų pažiūrėti, kaip mamos ir tėčiams sekasi apsipirkinėti su vaikučiais, kaip atrodo, jaučiasi mažyliai, jie vėžinami ar patys laksto, ką perka, matuojasi ir panašiai. Galvoju, būtų nuotraukėlės. Ar dalyvautumėte tokiame konkurse?
O as siulau tokia labai laisva tema is kurios taipogi sulauktume keliu simtu nuotraukeliu,bet manau butu nuostabiu akimirku.... .... Pavadinimas butu-"musu fotoalbumo graziausia nuotrauka".....( vaikuciu)..... Manau kiekviena turim pacia graziaaausia savo nuotraukele-kazkokia ipatinga......Tik kartais negalime jos panaudoti ,nes nevisada atitinka esanciam konkurseliui... Aisku butu po to sunku issirinkti tas graziausias,bet juk galima ir is vis nebalsuoti jai jau taip sunku nuspresti kurios paciausios.....O paziureti ir pasikelti nuotaika