Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Maniškis tai rūpestingas. Kai auginom pirmąją, kuri iki 3m nė vienos nakties taip ir nemiegojo, tai kol maitinau pati (iki 9mėn), keldavosi vyras, paduodavo, o pamaitinus išnešdavo į lovytę. Man rytais keltis anksčiau reikdavo- buvau studentė, prieš paskaitas dar nutraukt pieną ir pamaitint turėdavau. Na o jei šiaip ašaros- tai keldavomės tas, kuris jėgų turėdavo. Man atrodo, vyras dažniau, nes ir šiaip jis mažiau miega už mane.
Dabar tai kažkaip nėr problemos- lovytė stovi šalia mūsų lovos, mažoji beveik neverkia, tik inkščia naktį valgyt užsimanius thumbup.gif Tad miega dažniausiai mūsų lovoj, jei turiu jėgų- iškeliu, jei ne- tiek to wink.gif Na gal to miego kažkiek ir trūksta, tai šeštadienį ar sekmadienį dieną kartais kiek pamiegot išeina
Atsakyti
QUOTE (babble @ 2004 10 04, 13:05)
QUOTE (gerda @ 2004 10 04, 11:44)
Aha. O tai kada jis dirba? Diena? O kada tada miega?.. g.gif  blink.gif  Bet juk tai normalu.. dry.gif

O kada mamos miega????

Gali nusnust ryte, diena, vakare anxciau nueit miegot. Na, kad ir supermamos saskaita tongue.gif
Cia kalbu apie tas mamas, kurios nedirba. Jei abu dirba, tada jau kitas reikalas. Bet jei motera visa diena sedi namie, tai tikrai egoistiska is vyro reikalaut, kad jis keltusi nakti, kai neturi galimybes pailset diena. Aisku, as cia nekalbu apie tuos atvejus, kaip jau mienjau, kai vaikas istisai rekia ir pan. Tada vyro pagalba privaloma. Bet kad nakti atsikelt ir papa paduot, tai nzn, ko cia ta vyra zadint.. g.gif

Ir tik nereikia lia lia, kad mamos neturi kada issimiegot. Tos, kuriu vaikai labai neramus ir neturi laiko miegui, neturi jo ir internetui, jeigu ka wink.gif

As nejauciu visai jokio miego trukumo ir pripratau prie to atsikelimo. O kai pajauciu, tada ryte vyrui priduodu vaika ir issiunciu i kita kambari. O kai vyras dirba, tada ryte prazombiju tas kelias val., o paskui vel einu su vaiku kartu miegot, ir tada dedam i aki kartu iki pietu thumbup.gif O jei jau visai nusikalusi bunu, tada tiesiog einu anksciau miegot ir ryte vel kaip agurkelis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE (babble @ 2004 10 04, 15:05)
QUOTE (gerda @ 2004 10 04, 11:44)
Aha. O tai kada jis dirba? Diena? O kada tada miega?.. g.gif  blink.gif  Bet juk tai normalu.. dry.gif

O kada mamos miega????

As pritariu Gerdai. Jei vaikas nakti nemiega, tai as su juo diena pamiegu, jei jau blogai jauciuosi.
O vyro zadint reikalo nematau. Jis pats kai reikia ir sauskelnes pakeicia, ir su vaiku pabuna. Kazkaip savaime viskas gaunasi. manau, kartais mes pacios per daug is vyru reikalaujam.
Atsakyti
Na maniskis nuo pat dukrites gimimo kelasi kartu su manimi nereikia budinti laukia kol mazyle pavalgis, kad panesiotu kol atsirugs.Padeda beveik visada,manau kad cia auga tevelio numiletine.Kai as buva susirgus tai keles naktis jis kelesi prie dukros,bijojom neuzkresti mazyles.Manau gad mano vyras yra tikras saunuolis. biggrin.gif
Atsakyti
po gimdymo tai kelesi ir migde bet dabar tai nesikelia naktimis visada pasiteisina tuo kad dirba.. nors kartais kai man jau fantazija atsoka paskui vaika sokinet kas pusvalandi kartais jis pamigdo bet tai buna labai retai wink.gif ..
Atsakyti
Po gimdymo 1,5 mėnesio keldavosi kartu, as pamaitindavau, jis pakeisdavo pampersus, panešiodavo. Po to dukrelė dėl pilvo dieglių naktimis pasidarė labai nerami, tai persikraustė i tėvelio lovą (šalia manęs), o jį patį "ištrėmėm" į kitą kambarį. Nelabai yra jam ką ir veikti šalia mūsų. Tai tada ateidavo tik, kai būdavo didelis triukšmas. Dabar vėl viskas keičiasi: mažoji ėmė keltis tik kartą per naktį, ramiai miega, persikraustėm į lovytę, tai matyt ir tėveliui nusimato sugrįžimas... biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus tik vyras ir keliasi naktimis, kad paduotu vaika pamaitinti arba soske ikishtu, nuramintu.
Atsakyti
QUOTE (gerda @ 2004 10 05, 15:11)
Ir tik nereikia lia lia, kad mamos neturi kada issimiegot. Tos, kuriu vaikai labai neramus ir neturi laiko miegui, neturi jo ir internetui, jeigu ka wink.gif

Maniske diena miega tik lauke ir veziojama, tai as tikrai negaliu miegot, nes vezimeli stumdau, o internete sedziu, kad neuzmigciau kol ji guli ir zaidzia...bandziau kelis kartus diena nusnusti, bet nesigauna, kai zinai kai 2.gif nemiega ar greit demesio pareikalauja..ne visu gi vaiku vienodi iprociai..va, mano vyras dabar miega, nes jam mat savaitgalis, o as sedziu prie kompo ir viena akim nemieganti vaika priziuriu...
Atsakyti
Kol maitinau pati, vyras nesikeldavo. As ir reikalo nemaciau, kam?-kad vaika paduotu? Vyras atsikeldavo tik tuo atveju, jei as uzmigdavau su leliuku maitindama, tada vyras vaika nunesdavo i jo lovyte.

Dabar maitinu misinukais. Viena kart per nakti vyras vaika pamaitina. Misinukus pasidarom is vakaro, todel ju naktimis negaminame, tiesa sakant net sviesos neuzdegame kai reikia vaika pamaitinti.

Visiskai nepritariu kelioms cia rasiusioms, kai nakti keliasi abu su vyru. Cia neliecia tu atveju, kai vaikas verkia del kazkokiu skausmu ar pan., kai ji reikia valanda ar daugiau nesioti, ciuciuoti ir pan.-tada reikia abieju tevu ranku. Bet sorry, keltis abiems tik pamaitinti vaika blink.gif Man tokia idile nepriimtina, nes rezultatas ne koks-abu neissimiegoje
Atsakyti
Pritariu Kostei ir Gerdai thumbup.gif

Kadangi pati maitinu, o ir vaikas nakti labai retai atsibunda, tai vyras paprastai nesikelia. O kai as negirdziu kada vaikas zirzia, tai pazadina, nes tik as turiu kuom ji greiciausiai nuramint tongue.gif
O karta pazadino be rysio laugh.gif sako paklausyk kaip graziai Mykolas dainuoja laugh.gif Sakau, dainuoja, gi neverkia, ko cia zadini. O jam taip grazu wub.gif

Su vyresnele buvo kitaip. Ji buvo labai nerami. Kai jau ir papas nepadedavo ir pavargdavau nesiot, keldavosi jis padet, bet as diena su ja pamiegodavau, o jis turedavo eit i darba.

Atsakyti
Kelsis,kelsis,o kur jis desis? rolleyes.gif clap.gif
Atsakyti
Na mano vyras, tai net negirdi kada vaikas parbunda naktį...smile.gif tad ir nesikelia, nebent prireika jo pagalbos (tai buvo 2 kartus). Kadangi aš maitinu pati ir esu vaiko auginimo atostogose, tai nematau reikalo naktį kelti vyro, kuris visą dieną dirba. Nors kartais norėtųsi, kad būtų daugiau su vaiku.
Atsakyti