Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikutes nu o as su vyru problemu neturiu thumbup.gif jis ne tik naktim kartu keliasi bet vakarais kai grysta is darbo buna su mazium jau tada as galiu pailseti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi didelių problemų neturim del to ir nesikelia nes zinau kaip greciau saviškį nuraminti 4u.gif
Atsakyti
mano Rokui jau 11 mėn.taigi lygiai tiek laiko mano vyras keliasi prie vaiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,naktim aš miegu,labai retai kada keliuosi aš blush2.gif jis vakarais visada ir užmigdo vaiką thumbup.gif taigi aš tik dieną juo rūpinuos doh.gif blush2.gif
P.S.dar rokas jau beveik nesikelia naktį tad miegam visi trys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eeelita: 22 vasario 2007 - 19:32
Mano vyras naktimis nesikelia ir as to neprasau, nes jis dirba, o as ir diena kartu su lelka savo pamiegot galiu. man visai nesunku atsikelt nakti, nors to reikia labai retai. galima sakyt, kad visai nereikia, kadangi 2.gif atsikelia pavalgyt ir vel miegot yahoo.gif
Atsakyti
O ką veiks tėtis atsikėlęs naktį? - juk pieno baras tai pas mane smile.gif Jis man labai daug padeda dieną: ir į lauką išeina su vaikiuku ir mane visur kur tik reikia išleidžia. Supertėtis thumbup.gif
Atsakyti
Mano nesikelia, nes dirba yra pavarges, Nuo pat pradziu neprasiau pagalbos ir jis nelinkes pats pasisulit rolleyes.gif
Atsakyti
va taip ir islepiname savo brangiausius vyrus. neprasom o jie taip ir pripranta.
Atsakyti
mielosios, o kam vyrui keltis nakti???? mano mazulis keliasi tik pavalgyti ir vel miega, tai ka tas tetis veiks? leidziam jam ilsetis, o vakarais jis visada buna su lelium, man leidzia pailseti ir is namu pasprukti kiek leidzia maitinimas, aciu jam oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
cia del tu vyru kelimasis manau pirmiausia kalba eina apie tas seimas kuriu vaikeliai yra labai neramus ir naktimis labai blogai miega.
Atsakyti
QUOTE(Laava @ 2007 02 27, 11:44)
mielosios, o kam vyrui keltis nakti???? mano mazulis keliasi tik pavalgyti ir vel miega, tai ka tas tetis veiks? leidziam jam ilsetis, o vakarais jis visada buna su lelium, man leidzia pailseti ir is namu pasprukti kiek leidzia maitinimas, aciu jam  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Dziugu, kad tavo maziukas miega visa nakti... retas toks vaikas, beje mirksiukas.gif

O as saviskiu dziaugiuos, kad net ir dabar, kai vaikiui 11,5 men, jis keliasi nakti, sakydamas, kad as per diena su juo ir taip pavargstu, tai jis nori man leist nakti pailset 4u.gif Net man siek tiek keista, kad jis toks geras biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis keliasi ir neprasomas thumbup.gif taciau kartais man tiesiog nepatogu juk vyras dirba, ir taip keliasi anksti, tad geriau lai miega:) Na o savaitgali visada naktimis keliames abu!!!
Atsakyti
QUOTE(Laava @ 2007 02 27, 12:44)
mielosios, o kam vyrui keltis nakti???? mano mazulis keliasi tik pavalgyti ir vel miega, tai ka tas tetis veiks? leidziam jam ilsetis, o vakarais jis visada buna su lelium, man leidzia pailseti ir is namu pasprukti kiek leidzia maitinimas, aciu jam  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
Mano vyras visada man padeda ir nakti ir diena thumbup.gif Ex o as dar kartais pabumbu.Ikresti man gerai lotuliukas.gif
Atsakyti