sveikutes nu o as su vyru problemu neturiu
jis ne tik naktim kartu keliasi bet vakarais kai grysta is darbo buna su mazium jau tada as galiu pailseti
mes irgi didelių problemų neturim del to ir nesikelia nes zinau kaip greciau saviškį nuraminti
mano Rokui jau 11 mėn.taigi lygiai tiek laiko mano vyras keliasi prie vaiko
,naktim aš miegu,labai retai kada keliuosi aš
jis vakarais visada ir užmigdo vaiką
taigi aš tik dieną juo rūpinuos

P.S.dar rokas jau beveik nesikelia naktį tad miegam visi trys
P.S.dar rokas jau beveik nesikelia naktį tad miegam visi trys
Mano vyras naktimis nesikelia ir as to neprasau, nes jis dirba, o as ir diena kartu su lelka savo pamiegot galiu. man visai nesunku atsikelt nakti, nors to reikia labai retai. galima sakyt, kad visai nereikia, kadangi
atsikelia pavalgyt ir vel miegot
O ką veiks tėtis atsikėlęs naktį? - juk pieno baras tai pas mane
Jis man labai daug padeda dieną: ir į lauką išeina su vaikiuku ir mane visur kur tik reikia išleidžia. Supertėtis
Mano nesikelia, nes dirba yra pavarges, Nuo pat pradziu neprasiau pagalbos ir jis nelinkes pats pasisulit
va taip ir islepiname savo brangiausius vyrus. neprasom o jie taip ir pripranta.
mielosios, o kam vyrui keltis nakti???? mano mazulis keliasi tik pavalgyti ir vel miega, tai ka tas tetis veiks? leidziam jam ilsetis, o vakarais jis visada buna su lelium, man leidzia pailseti ir is namu pasprukti kiek leidzia maitinimas, aciu jam
cia del tu vyru kelimasis manau pirmiausia kalba eina apie tas seimas kuriu vaikeliai yra labai neramus ir naktimis labai blogai miega.
QUOTE(Laava @ 2007 02 27, 11:44)
mielosios, o kam vyrui keltis nakti???? mano mazulis keliasi tik pavalgyti ir vel miega, tai ka tas tetis veiks? leidziam jam ilsetis, o vakarais jis visada buna su lelium, man leidzia pailseti ir is namu pasprukti kiek leidzia maitinimas, aciu jam

Dziugu, kad tavo maziukas miega visa nakti... retas toks vaikas, beje
O as saviskiu dziaugiuos, kad net ir dabar, kai vaikiui 11,5 men, jis keliasi nakti, sakydamas, kad as per diena su juo ir taip pavargstu, tai jis nori man leist nakti pailset
Maniskis keliasi ir neprasomas
taciau kartais man tiesiog nepatogu juk vyras dirba, ir taip keliasi anksti, tad geriau lai miega:) Na o savaitgali visada naktimis keliames abu!!!
QUOTE(Laava @ 2007 02 27, 12:44)

Niekada nesakyk niekada
Mano vyras visada man padeda ir nakti ir diena