Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mb keliasi nuo pirmų dienų. Aš jo nežadinu schmoll.gif Jis pats nusprendė kad miegos prie lovelės user posted image
Mažoji atsibunda tik paryčiais, MB paduoda man ją maitinti (maitinu MP) user posted image. Valgydama ji užmiega ir MB paguldo ją atgal į lovytę.
Nu tai jeigu jam nesunku, tai tegul keliasi wub.gif
Atsakyti
Kadangi mes esam apturėję tik vieną bemiegę naktį, tai balsavau, kad keliasi visada blush2.gif Nes maniškis visą naktį buvo kartu ir ramino saulytę wub.gif
Atsakyti
jei reikia nakti keltis pieno sildyti,nors dabar retai taip bebuna,tai visada pasildo pienuka ir is ryto pries iseinant i darba pasildo pienelio...
Atsakyti
musu tetis nesikelia, nes mes ji retai matom, o kad ir buna tai prabunda verkiant mazylei, bet nesikelia, nes kaip jis pats sako as vistiek jos nepamaitinsiu, nes maze dar MP valgo smile.gif
Atsakyti
Manasis miega kaip uzmustas doh.gif Nebent kai einu i wc pries maitindama, tai pazadinu kad paziuretu ar maziukas neverktyu labai. Ir kagi, gristu- jau miega sau toliau. Zodziu jau kada kada, bet nakti is vyro nados jokios lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis irgi nesikelia. Kadangi maitinu MP, tai nuo pat pradziu keliuosi tik as 4u.gif
Atsakyti
mes ir retai matom tetuka,na savaite matom savaite ne.na kai buna pavarges tai nesikelia,bet taip tai keliasi,kartais net greiciau sureguoja negu as i vaiku verkima mirksiukas.gif
Atsakyti
MB keliasi nuo pat pirmu dienu ir labai man padeda. kartais man net neleidzia keltis. kadangi miegu prie lovytes as, tai jis nevisada girdi, kai maziukas pradeda muistytis(bet neverkia), tai as pati pazadinu MB, jis pakeicia pampersiuka ir paguldo man leliu pasonej valgyti. svaitgaliais tai jis visada keliasi, o darbo dienom tai kas antra diena keliames pakaitom, nes man jau sazine neleidzia ji zadint, juk jam i darba reikia, ypac jei maziukas prabunda kokia 5.30-6.00val, o MB keliasi 6.30. as puikiai prisimenu, kokios saldzios paskutines miego minutes ir tada pati pakeiciu pampersiuka smile.gif
Atsakyti
Musų tėtis keliasi prašyt nereik,jei būna namie ir ryte visad mane palepina galiu pamiegoti truputuka ilgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrilt @ 2007 04 20, 16:36)
musu tetis nesikelia, nes mes ji retai matom, o kad ir buna tai prabunda verkiant mazylei, bet nesikelia, nes kaip jis pats sako as vistiek jos nepamaitinsiu, nes maze dar MP valgo  smile.gif

musu tetis taip pat nesikelia paaiskindamas kad vistiek nepamaitins bet ir nenuramins, o jis miega tikrai kaip uzmustas bandziau karta ji pazadinti kol WC nueisiu kad paziuretu tai be sansu kartai tekdavo ir su mazyle nueiti.Bet per musu metines tai musiske atsikele 5.30 ir miegoti nenori tai vyras atsikele ir prabuvo su ja kol ji v el neuzmigo ir man dave ilgiau pamiegoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 04 20, 15:51)
jei reikia nakti keltis pieno sildyti,nors dabar retai taip bebuna,tai visada pasildo pienuka ir is ryto pries iseinant i darba pasildo pienelio...

mūsų tėtukas labai atsakingai į tą reikalą žiūri, anksčiau visuomet eidavo pieno šildyti (MP maitinau tik iki mėnesio, buvo problemų), o dabar susigalvojom racionalesnį dalyką: prisipili į termosą karšto vandens, į pieno miltelių dozatorių (yra toks l.geras AVENT dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif - Kotrynoj pirkome) - miltelius, o šalia pasidedame du buteliukus. Mažąją migdome 21 val., tai ji per naktį du kartus valgo. tiksliau - vienąkart naktį, o antrą - paryčiais.
Tai dabar jau nereikia į virtuvę bėgioti. Bet tėvelis vis tiek tą pieną paruošia, o aš tik sumaitinu. Man irgi jokio vargo, nes turime pristatomą lovelę - tokią be vieno borto, mūsų lovos lygyje, čiužinys prie čiužinio liečiasi - tai tereikia tik ranką ištiesti, net nesikeliant iš lovos. kartais ir užmiegame taip: aš su buteliuku rankoje, o mažoji - su buteliuko žinduku burnoj... biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, nepaminėjau, jei kartais kas norėtų prisitaikyti mūsų naktinį pieno ruošimo metodą. Dar reikia turėti po ranka platų puodelį su šaltu vandeniu. Nes vanduo termose paprastai išsilaiko labai karštas (mes naudojame turistinį metalinį termosą), kartais net pilti reikia ne ką tik užvirusį, o paaušintą, nes paskui naktį ne taip ilgai reikia vėsinti.
Ir buteliukus geriau naudoti stiklinius, nes plastmasiniai ilgiau išlaiko šilumą, t.y. - juos ilgiau ir vėsinti reikia.
Na, o ten su tuo vėsinimu paprasta - įstatai keletui minučių į tą puodelį su šaltu vandeniu, ir pienas paruoštas.
Papildyta:
QUOTE(Anamaze @ 2007 05 08, 10:39)
musu tetis taip pat nesikelia paaiskindamas kad vistiek nepamaitins bet ir nenuramins, o jis miega tikrai kaip uzmustas bandziau karta ji pazadinti kol WC nueisiu kad paziuretu tai be sansu kartai tekdavo ir su mazyle nueiti.Bet per musu metines tai musiske atsikele 5.30 ir miegoti nenori tai vyras atsikele ir prabuvo su ja kol ji v el neuzmigo ir man dave ilgiau pamiegoti thumbup.gif

kadangi mūsų mažoji rytais keliasi 7 val., tai mes savaitgaliais esame susitarę taip: vieną dieną 7 val. keliuosi aš, kita - tėvelis.
Aišku, tas išsimiegojimas - valanda-kita, nes mes gana anksti miegoti einame, tai ir keliamės vėliausiai 10 val.
Atsakyti
niekada nesikelia schmoll.gif nes miega kitam kambary
Atsakyti