o man jau nebera ka veikti sioje temoje,nes mazoji ismiega visa nakti ir pabunda rytais,kai tevelis jau buna darbelyje.
nesikelia

Kadangi maitinu MP, tai vyras naktį nesikelia, jis juk už mane nepamaitins
už tai savaitgalį rytais pasiima pupą ir duoda man ilgiau pamiegot

mano maziukas jau nuo menesio visa nakti ismiegodavo,,tai dideliu rupesciu ir nera,,,

Siaip vyras nesikelia,as net neprasau...nematau prasmes...nes bet kokiu budu pati pabundu...o kai pabundi, negi dar zadinsi vyra...koks tikslas abiems buti atsikelusiems...
o dar kai pati maitindavau, tuo labiau...dabar ji miega gan normaliai, pora kartu atsikeliam, tai pagalbos tikrai nereikia...

MB kai grizta po kelioniu,tai leidzia kelias naktis pamiegot man

Deje, MB nesikelia, nes as maitinu MP, o ir jam i darbeli anksti keltis ir vairuoti tenka, negalim leisti tetei prie vairo uzsnust
Aisku vyrai turi savo privalumus sioje srityje, bet kai neistverus apibaru, kad mazai demesio sunui rodo ir kad man neduoda nei minutes ramybes, tada jau vyras susigriebia ir palepina mane. Bet vis tik tai buna labai, labi retai

nesikelia. kai maitini krūtim, nelabai jis ką atsikėlęs gali nuveikt.... kai skaudėdavo pilvuką, panešiodavo pirmais mėnesiais, ir pirmais mėnesiais dar girdėdavo kostelėjimus, pakniurksėjimus, o dabar ryte net nežino kiek kartų maitinau, ar verkė, ar blaškėsi... jau ir spyrių į nugarą nejaučia, kai atsinešu pas mus į lovą besiblaškantį
imunitetą įgijo

Mano vyras niekada naktim nesikele ir nesikelia, nera tam reikalo,nes vyro darbas uzdirbti pinigeliu, o mano darbas priziureti vaikiuka. Manau, kad butu savanaudiska liepti vyrui keltis naktimis ir ryta keliauti i darba, o paciai miegoti. Nezinau kaip jums, bet as iki 6 men. gyvenau kaip rojui, nezinojau ka reiskia vargti auginant vaikiuka. Nuo 6-7 men. truputi teko palakstyti paskui, o nuo 8-9 dar labiau lakstau
Suprantu tik tuos atvejus, kai vaikutis visiskai neramus ir neduoda poilsio mamytei nei 5-6 val. per para, ypac maitinant krutimi - tuomet prasyciau vyro pagalbos.

Maniskis visada keldavosi ir atnesdavo man mazyte pamaitinti, o paskui palaikydavo, kol atsirugs.
Tikrai labai padedavo
O dabar musu mazytei puse metuku ir ji jau seniai ismiega visa nakti. Nuo dvieju menesiu.
Taigi parpiam visi trys
Tikrai labai padedavo

O dabar musu mazytei puse metuku ir ji jau seniai ismiega visa nakti. Nuo dvieju menesiu.
Taigi parpiam visi trys

Pacioj pradzioj, tetis buvo pasiemes tevystes atostogu pora savaiciu - tai keldavomes abu, nes mazius buvo be galo neramus - viena nakti nesiodavo jis, kita as; taip ir miegodavo ant ranku.
Veliau kartais atsikeldavo apduoti maziu maitinti - bet ne visada 0 bet nematau reikalo, kaip kazkuri mam rase- juk vie viena prabundi, kam dar teti kelt.
Na o dabar,kai miegam visa nakti, o valgom ti 6a ryte - tai ir keltis jam nereikia. Tik stai dabar dantukus auginam, tad vienanakti ir etis kelesi nuramint, bet tik del to, kad pats norejo. Jis pas mus labai supratingas - gal reiketu jam paciam tai pasakyti?..
Veliau kartais atsikeldavo apduoti maziu maitinti - bet ne visada 0 bet nematau reikalo, kaip kazkuri mam rase- juk vie viena prabundi, kam dar teti kelt.
Na o dabar,kai miegam visa nakti, o valgom ti 6a ryte - tai ir keltis jam nereikia. Tik stai dabar dantukus auginam, tad vienanakti ir etis kelesi nuramint, bet tik del to, kad pats norejo. Jis pas mus labai supratingas - gal reiketu jam paciam tai pasakyti?..