na maniskis tai jei matydavo kad man jau sunku tai tada tikrai keldavosi nakti, o nuo 5 men., vaikas ismiegodavo visa nakti, tai tiek to dziaugsmo ir tebuvo

Maniskis kol kas keliasi
ir supa,nesioja,tik jau kai nelieka vilties atnesa i lova sako :duok papa...
bet man kartais jo gaila,nes jam anksti i darba keltis tai as pati tada atsikeliu...

labai retai. vakare taip, bet nakti mes be jo apsieinam:) nors anskciau net pyktis imdavo
Naktinis darbas visas mano
Kadangi tėtis dirba, o aš su mažuoju sėdžiu namuose ir mūsų rytas prasideda 10 val., tai vyro neprašau naktį jokios pagalbos. Tos pagalbos daug ir nereikia, tik vieną kartą iš krūties pamaitinti

Kadangi tėtis dirba, o aš su mažuoju sėdžiu namuose ir mūsų rytas prasideda 10 val., tai vyro neprašau naktį jokios pagalbos. Tos pagalbos daug ir nereikia, tik vieną kartą iš krūties pamaitinti

maniskis niekada dar nera pats atsikeles prie vaiku,{ilgos jo darbo valandos ir sunkus darbas ] taciau buna kad paduoda tute mazylei,arba pasupuoja,kol as padarau misinuka, to man pilnai uztenka
musiskis tetukas keliasi su mielu noru net prasyti nereikia ir sauskelnas pakeicia ir pasupa tik pamaitinti an reikia o jei nereiketu tai viska tevelis padarytu
Mylime savo dziaugsmeli

na jei reiketu tai atsikeltu, bet dabar vistiek nera tikslo keltis nes maitinu pati, o vyersneli atsikeldavo pamaitint kai jau misinuku maitindavom
ne, nesikelia Mb nakti prie vaiko.
juk jis dirba, o vaikas dazniausiai nakti atsibunda, nes nori valgyti, o kadangi maitinu pati, tai pamaitinu ir greit uzmiega pauldytas i lova.
Mb kelesi, kai as sirgau,tai man ji vis paduodavo, kad pamaitinciau.
juk jis dirba, o vaikas dazniausiai nakti atsibunda, nes nori valgyti, o kadangi maitinu pati, tai pamaitinu ir greit uzmiega pauldytas i lova.
Mb kelesi, kai as sirgau,tai man ji vis paduodavo, kad pamaitinciau.
Nie niekad nesikelia. Dieną irgi neprieina (nepriklausomai nuo to kaip stipriai mažiukas verkia).
maniskis irgi nesikelia
jis sake, net nejunta kada as keliuosi maitint sunelio
giliai miega
o ir ko jam keltis, as vis dar MP maitinu

musu tetukas kaip as sakau kowinis
ir buna kiek reikia su mergytem,ir nakti daznai leidzia man pamiegot,pats atsikelia,pamaitina,pampa pakeicia
siaip man tokios swentes dazniausiai sawaitgaliais,sazine neleidzia man kad jis siokiom dienom keltusi
retas atwejis kad jis anksciau wakare gult nueitu
siuo atweju man nerealiai pasiseke

musu tetis liedzia pamiegoti savaitgaliais ir pats is ryto kelesi
,o darbo dienom tai as keliuosi nes vyrui anksti i darba.