Maniskis pasieme vaiko prieziuros atostogu, tai jam net nekyla klausimu kas turi keltis ryte ar vakare
Pati nebemaitinu, tai vyras jau pilnai rupinasi mazyle.Kai pareinu is darbo, tai gaunu ir as pasidziaugt maitinimo malonumais
Is pradziu buvo sunku iprasti, bet dabar jau viskas stojasi i vezias
nesikelia, o taip tikejausi kai planavom ir buvau nescia.
Prie pirmosios nesikele, nes maitinau mp. O dabar keliasi
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 06 04, 13:36)
Ir maniskis nesikelia
Nesikėlė nei sykio, nes nebuvo reikalo, vaikui tuoj 5 mėn, bet dar visomis naktimis puikiai miega,
tik užkasti atsikekia
Balsavau, kad niekada nesikelia, nes taip nutinka dažniausiai. Maitinu pati, todėl man keltis būtina. O kadangi jau ir taip pakylu pamaitint, tai ir sauskelnes pakeičiu, jei reikia. Tačiau jei nutinka kažkas, kur reikia jo pagalbos (pvz. atnešti naujų šliaužtų, nes dėvimi prikakoti), tai pažadinu ir be problemų padeda.
Pirmus du mėnesius nežinau ką būčiau dariusi be vyro pagalbos
Mažylė buvo dieną su naktim sumaišiusi, taigi, susitardavom: iki 1 val. vienas, tada pamaitinu ir keičiamės iki 3-4 val., tada vėl maitinu ir vėl keičiamės.
Ir taip porą mėnesių
Mažylė buvo dieną su naktim sumaišiusi, taigi, susitardavom: iki 1 val. vienas, tada pamaitinu ir keičiamės iki 3-4 val., tada vėl maitinu ir vėl keičiamės.
Ir taip porą mėnesių
QUOTE(pipito @ 2008 06 08, 22:59)
Pirmus du mėnesius nežinau ką būčiau dariusi be vyro pagalbos
Ir taip porą mėnesių
Ir taip porą mėnesių
mano vyras iki siol
Kol maitinau pati nesikele, dabar savaitgali atsikelia, o per savaite as keliuosi pati, leidziu ismiegot pries darba
o mes miegam nakti tai ir keltis niekam nereikia, o 6 ryto kaip kada as o kaip kada vyras
kai dukryte buvo dar mazyte ir neramiai miegodavo tai keldavosi ir nesiodavo ant ranku.kartais buna kad jis net negirdi mazoji keliasi nakti ar ne.dukryte tik supuska ir as iskart atsikeliu.o jei ir pabunda tai jo pagalbos nereik,nors dukryte maitinu misineliu.man dziaugsmas keltis prie jos
grizes vyras po darbo su dukryte ilgai zaidzia,tai nakti neprasau kad keltusi maitinti.nes anksti darba pradeda