Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Keliasi,o kodel turetu nesikelti,juk vaikas tai bendras?Na,nebent jeigu mama krutim maitina,tai tada vyrui neverta keltis,o kitais atvejais nesuprantu del ko butu galima nesikelti.
Atsakyti
keliasi visada mirksiukas.gif
Atsakyti
keliasi 4u.gif
Atsakyti
kadangi maitinu pati, tai jam kaip ir ner reikalo
Atsakyti
viena karta teko miegoti vienoj lovoj as,kudikis ir tetukas.tai ryte net juokiausi.vaikas sone rekia o tata kad knarkia. lotuliukas.gif tai jau nekalbu jei reiktu jam keltis kai vaikas kitam kambary rektu .va kaip gamta suredyta.taip kad naktimis keliuosi as o tata knarkia
Atsakyti
QUOTE(Zibute @ 2008 03 26, 13:11)
kadangi maitinu pati, tai jam kaip ir ner reikalo

man irgi lektusi , bet kad nelabai naudos yra nes pati maitinu wub.gif
Atsakyti
Maniskiui nereikedavo sakyti, tik sunus cypt ir tetukas bega lotuliukas.gif Labai stebejausi pati. Dabar jau nebereikia keltis nes mazius ismiega iki ryto. O ryte vyras vel skuba ji pasiimt i lova,nors as dar stengiuosi pasnaut minute kita ax.gif
Atsakyti
Musu mazoji ismiega visa nakti, tai nei vienam nereikia keltis, o ryte 7 valanda kai nubunda tai as maitinu, o tetukas zadina sunu i darzeli, kartu rengiasi ir isvaziuoja.
Atsakyti
Maitinu pati, jis tik man atnesa i lovyte thumbup.gif thumbup.gif kartais...
Atsakyti
nesikelia , o ir sazine neleistu jo to prasyti , nes dirba toki darba , kad issimiegot reikia , o jei karta nubunda tai jau nebeissimiega smile.gif
Atsakyti
Nesikelia unsure.gif Atseit nežino ką daryt atsikėlus doh.gif
Ir be to negirdi jis. Bandė, bet aš jį turėdavau žadinti. tai koks tikslas abiems nemiegot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paukšte: 03 birželio 2008 - 18:45
pati maitinu, tai nesikelia, bet kai reikdavo nuprausti pradzioje, tai keldavosi. bet juk pati buni namuose visa diena, o vyras juk dirba, tai reikia sazines tureti ji kelti. o savaitgaliais jau kitas reikalas.
Atsakyti