Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes kelemes su vyru prie savo dvyniu abudu. Jis keite pamersus ir dare misinukus, as tuo metu prie (.)(.) po viena deliojau doh.gif Buvo sunku be galo, nes vienas toks naktinis maitinimas uztrukdavo 2 val. Bet musu gerieciai vaikai nuo 3 men pradejo miegoti visa nakti bigsmile.gif O dabar parpia iki 9-10 val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 10 19, 22:05)
Mes kelemes su vyru prie savo dvyniu abudu. Jis keite pamersus ir dare misinukus, as tuo metu prie (.)(.) po viena deliojau doh.gif Buvo sunku be galo, nes vienas toks naktinis maitinimas uztrukdavo 2 val. Bet musu gerieciai vaikai nuo 3 men pradejo miegoti  visa nakti bigsmile.gif O dabar parpia iki 9-10 val. ax.gif

Oj su dvynukais tikriausiai sunkiau tvarkytis unsure.gif
Atsakyti
O mes prie vieno keliamės pamainomis. Vyras pirmą nakties dalį, o aš - antrą ax.gif
Atsakyti
nu jau nea,maniskis nesikelia blink.gif jei dar vaikas neramus ir nemiega ar verkia,tai jis i kita kambari miegot iseina...ir problema isspresta cool.gif
Atsakyti
pirmosiomis savatemis kai mazylei skaudejo pilvuka , tai kelesi, ir nesiojo ja, ramino, masaziuka dare. labai sunku buvo, nezinau ka daryciau viena. o dabar kai bedos praeity, tai ko jam keltis mirksiukas.gif sako as juk papuku neturiu biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif sake turiu pamineti" kad miega kaip lavonas"
Atsakyti
keliasi, kur jis dings smile.gif
Atsakyti
Mano keliasi, nors ir eina į darbą raudonom akim rolleyes.gif Stengiuosi jo nežadinti, bet mūsų gražuolytė ilgai nemiega, jo pagalbos paprašau, kai vaikas vos iš rankų nekrenta (lovytėje ji neguli, nuolat zyzia arba verkia). Būna, kai neprašau, nubudęs pats pasisiūlo padėti biggrin.gif Aišku, papukų jis neturi, bet nors pusvalandžiui nuo rankų vaiką nuima smile.gif Esu be galo jam dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras keliasi, pakeicia pampersa o as tuo metu padarau misinuka, nes (.)(.) pieno bankrotas sad.gif. Liepiau nesikelt, bet jis sako kad vistiek pabunda kai mazylis pradeda verkt, tai jam nesunku atsikelt ir man padet. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2009 10 23, 17:10)
Mano vyras keliasi, pakeicia pampersa o as tuo metu padarau misinuka, nes (.)(.) pieno bankrotas  sad.gif. Liepiau nesikelt, bet jis sako kad vistiek pabunda kai mazylis pradeda verkt, tai jam nesunku atsikelt ir man padet.  thumbup.gif

oi koks sveikintinas ir pagirtinas elgesys is jusu vyro puses. net baltas pavydas uzpuole. deja deja mano toli grazu ne toks. na jis man padeda kol pats nemiega, bet keltis kai jau miega schmoll.gif
Atsakyti
Maniskis keliasi ir dbr prie 4 men beveik sunelio ir prie dukros,jis ji ir uzmigdo jei verkia,o as jau dedu i aki,ir nakti su juo ismiega,ir maitina is buteliuko...Niu auksas o ne vyras mano...Be jo kazin ar auginciau 2 vaikus....
Atsakyti
Naktį nesikelia, nes miega kietai ir nejaučia kai mažiukas verkia, tačiau vakare aš einu ankščiau miegoti, o jis ilgiau prižiūri vaikiuką ir dieną padeda.
Atsakyti