QUOTE(Delsey @ 2009 10 09, 11:03)
net pavydas sueme

Kadangi maitiname misinukais, tai padeda ir vyras. Esame susitare, kad viena nakti keliasi jis - kita as. Jeigu musu vaikas butu ramesnis ir diena nors kiek duotu man pailseti, tada manau susitvarkyciau naktimis pati. Bet vis tiek normaliai naktimis nepamiegu, vos tik vaikutis krusteli, suguguoja as jau prasibundu. Vyras siulo eiti i kita kambari miegoti, kad negirdeciau kas vyksta.
Nesikialia nes pati maitinu MP pirmom savaitem kai skaudedavo vaikui pilvuka ir vekdavo labai ilgai tada budavome kartu.
mes esam susitare kada, kuris keliasi, nes mano vyras dirba vairuotoju, tai oriu kad pries eiline darbo diena pamiegotu, pailsetu, bet uztat jo buna penktadienis ir sestadienis, tada vaika priziuri jis, as tik pamaitinu MP.
o siaip tai padeda viska ko reikia. Kitaip tariant vaika auginam kartu.Tikiuosi nepasigadins

Kai maitinau MP, keldavausi tik as, leisdavau vyrui pailseti, nes tuo metu remontavo nama
Kai pradejau primaitinti misinuku ir baigesi namo remontas, vyras keliasi be jokio prasymo ar susitarimo
Kuris girdi, tas ir keliasi

Kol maitinau dukryte savo pienuku tai keldavosi ir vyras nes primaitint reikedavo misinuku tai eidavo daryt misinelio, dbr kai tik misinuku maitinu tai as viena atsikeliu, tai buna ir taip kad tevelis net nesukruta, dar ryte paklausia ar vaikas nakti valge

nu,ka ten vyras nakti...,as,tai pati viska dariau,tegul pailsi ir pinigus uzdirba,va cia vyro pareiga
O mes tai esam pasidaline darbus: vyras misinuka padaro, atnesa mums ir eina miegoti, o as jau tada maitinu
Bet mums dabar labai gerai, nes dukryte keliasi tik viena karta ir tai paryciais, kai vyras i darba ruosiasi

oij kaip jums gerai, maniskis keltusi, bet turim tokia beda, kad nakti vaikas tik mane prisileidzia
, o jei tetis atsikelia, tai tokia isterija prasideda kad ojojoj