Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O mano vyras prie sunaus keldavosi kiekviena nakti thumbup.gif jis darydavo misinukus o as maitindavau, arba atvirksciai smile.gif ir siaip jei arbatos duot reikedao jis keldavosi kiekviena nakti ir dabar prie sunaus keliasi, o Mergaite mano valgo MP tai mes be tecio apsisukam nakti smile.gif tik va budavo pirma menesi vakare issinesdavo ja i kita kambari jei nerami budavo, kad tik as pamiegociau 4u.gif Labai uz tai esu dekinga jam 4u.gif
Atsakyti
Nu, jau naktimis mano brangusis niekada prie vaikų nesikėlė ir, manau, nesulauksiu tos nakties, kad kada atsikeltų. Jam vaikas naktį gali į ausį klykti, o jis toliau miegos. Pavydžiu toms moterims, kurioms vyrai naktimis padeda su vaikais tvarkytis - man tai kažkas iš fantastikos srities.
Atsakyti
MV irgi keliasi, bet kada jam reikia i darba tada jau pati sakau, kad miegotu ir nesikeltu o ilsetusi biggrin.gif
Atsakyti
Mano brangusis labai jautriai miega, todel visada pirmas atsikelia prie dukrytes. o as kol nepradeda balsu verkti nieko negirdziu. tai tevelis paima maziuke ir atnesa man i lova, kad pamaitinciau, kadangi ji keliasi tik viena karta per nakti tai didelio vargo nera. smile.gif
Atsakyti
Musu maze kai jau uzmiega, tai ismiega apie 7 valandas, tik beda, kad uzmiega apie 2-3 val nakties, tai iki to laiko su vyru pakaitomis vaikeli ziurime. Tiesa, kai vyrui reikia i darba, tai jis mazdaug iki 23 val pabuna, o as tuo metu pamiegu, o veliau jau pati perimu estafete smile.gif
Atsakyti
As maitinu krutimi, tai vyras nesikelia, bet visada girdi, kai musu pupa atsikelia ir visada paklausia: ar reikia pagalbos, o as jam sakau miegok wub.gif Pupa musu palyginus rami, tai lai tevelis miega, nes jam i darbeli smile.gif
Atsakyti
Aš maitinu MP, tai vyras dabar nesikelia, nes vaikis iš karto pavalgęs užmiega bigsmile.gif . Tai iš vyro jokia pagalba nereikalinga.
O iš karto po gimdymo, darė CP, tai paduodavo vaiką, nes sunku pačiai keltis buvo.
Tik vakare, jeigu vaikis labai zirzia, būna, kad man paprašius užmigdo.

Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 04, 17:11)
Nu, jau naktimis mano brangusis niekada prie vaikų nesikėlė ir, manau, nesulauksiu tos nakties, kad kada atsikeltų. Jam vaikas naktį gali į ausį klykti, o jis toliau miegos. Pavydžiu toms moterims, kurioms vyrai naktimis padeda su vaikais tvarkytis - man tai kažkas iš fantastikos srities.

drinks_cheers.gif Ir man tas pats doh.gif O Turi argumenta, kad jis neturi krutines ir negali nuraminti vaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 10 04, 18:11)

Uzjauciu Tave.
Man asmeniskai atrodo,kad pati mamyte del to kalta. Jei leisi,kad Tau liptu ant galvos, tai ir lips.

As apskrita neisivaizduoju kaip galima sakyti: "vyras padeda"ar panasiai.Vyras uz vaiko prieziura ir auklejima yra lygiai tiek pat atsakingas, kiek ir moteris.Mano vyras viska daro taip pat kaip as - ir sauskelnes keicia, ir nakti keliasi, jeigu reikia ir pan.Pas mus niekada nebuvo diskusiju siuo klausimu, nes as dar pries pastojant savo pozicija aiskiai isdesciau ir nesileidau i jokias diskusijas siuo klausimu.

Linkiu Jums sekmes - venai keltis turi buti sunku... 4u.gif
Atsakyti
2. nuolat jaučia pareigą padėti, pats keliasi

Ir tuom labai džiaugiuosi. Žino, kad man ir dieną sunku bene vienai tvarkytis su vaikeliu + namais. Tai norįs nors kažkiek padėti atsikelia ir nueina prie vaikelio 4u.gif
Atsakyti
Na, jei mūsų tatukui reiktų eiti į darbą, tai net neleisčiau keltis 4u.gif O dabar tatukas išėjęs tėvystės atostogų, tai leidžia mamytei išsimiegot prieš paskaitas ir darbą wub.gif Ti šįryt kažko lb aptingo - paprašė pamaitint dukrytę, tai mamytė pirmą paskaitą pramigo lotuliukas.gif
Šiaip vasarą, kol buvo atostogas, aš keldavausi, o prasidėjus mokslo metams, MB perėmė estafetę. Kelias naktis aš kėliausi (MB sirgo), tai lb sunku būdavo dieną ištvert - vaikščiodavau kaip šlapiu skuduru trenkta unsure.gif
Atsakyti
MB irgi keliasi rolleyes.gif nepaisant to, kad i darba reikia, vis tiek keliasi. kai krutimi maitinau, tai buvom susitare kad nesikels, o dabar apskritai musu lelius nakti nebevalgo, bet prastai miega, nusikloja, atsistoja lovytele, zirzia kas valanda, tai MB keliasi nuramint, sauskelnes keist, uzklot thumbup.gif
Atsakyti