Sveikos,gal zinot o uz mamografija reikia moket,nes pylimo pasake,kad reikia nors ir kad turi siuntima

QUOTE(Ede @ 2009 06 02, 20:31)
Man truputį teko palaukti ir iškarto pasakė atsakymą,o kaip tai vyksta,tai su adata įduria ištraukia šiek tiek skysčio,kurį ir tiria,užklijuoja pleistriuku ir viskas.. 

ačiū už atsakymą,
truputuką bijau tos procedūros

ar nieko nepapurškia užmarinimui?
Papildyta:
QUOTE(69kleopatra @ 2009 06 03, 19:07)
Sveikos,gal zinot o uz mamografija reikia moket,nes pylimo pasake,kad reikia nors ir kad turi siuntima 

nežinau,kaip kitur,bet Onkovitoje buvau su siuntimu-tai už konsultaciją,echoskopą ir mamografiją sumokėjau 100 lt,
nors skelbime skaičiau,kad
konsultacija ir mamografija-100lt
konsultacija ir echoskopija-80 lt
tai net nežinau kiek ir už ką gavos

Papildyta:
[quote=DITULE,2009 06 03, 20:01]

Moterim nuo 50 iki 69m uz mamografija moket nereikia, tai valstybes finansuojama programa
Moterim iki 45m labiau informatyvus tyrimas yra echoskopija

Moterim iki 45m labiau informatyvus tyrimas yra echoskopija

[quote=DITULE,2009 06 03, 18:15]
ačiū už atsakymą,
Man nieko nepapurškė
gydytojas labai gražiai nukalbino ir paskui jau nebuvo kada bijoti,truputį nemalonu,kai traukia tą skystį,bet ten greitai
Sėkmės ir tau toj procedūroj

ačiū už atsakymą,

Man nieko nepapurškė

[quote=Ede,2009 07 01, 23:10]
ačiū už atsakymą,
Man nieko nepapurškė
gydytojas labai gražiai nukalbino ir paskui jau nebuvo kada bijoti,truputį nemalonu,kai traukia tą skystį,bet ten greitai
Sėkmės ir tau toj procedūroj 
[/quote]
ačiū už atsakymą,aš jau irgi po procedūros,
nelabai koks jausmelis ,bet ačiū dievui ,jau po visko...

ačiū už atsakymą,

Man nieko nepapurškė

[/quote]

ačiū už atsakymą,aš jau irgi po procedūros,

važiuosiu i onkovita, kažkaip tas žodis taip baugina.
net nežinau.... kuo dagiau galvoju, skaitau, tuo daugiau skauda....
tiesiog norėjau pasiguosti.....

QUOTE(skorpyte @ 2009 09 21, 20:09)

važiuosiu i onkovita, kažkaip tas žodis taip baugina.
net nežinau.... kuo dagiau galvoju, skaitau, tuo daugiau skauda....
tiesiog norėjau pasiguosti.....

sveikos, aš irgi susidūriau su šia problema, dabar sūneliui 2,4 metuku, maitinau iki 10 mėn. ir po pusės metų prasidėjo skausmas kairėje krūtyje, iš pradžių galvodavau kad koks nervo uždegimas, ir vis taip tai užeidavo tai praeidavo, lyg ir nieko neapsičiuopdavau , bet dabar prieš mėnesį kažkaip pradėjo vėl skaudėti ir pradėjau čiupinėtis ir radau sukietėjimą prie kairios krūties šone, labai išsigandau, supanikavau, nuėjau pas šeimos gydytoją apžiūrėjo ir įtaria mastopatiją, bet echoskopiją reiks pasidaryti, kad tiksliau nustatytų, bet vistiek nerimas didelis yra.

QUOTE(Juratukas78 @ 2009 09 23, 12:50)
sveikos, aš irgi susidūriau su šia problema, dabar sūneliui 2,4 metuku, maitinau iki 10 mėn. ir po pusės metų prasidėjo skausmas kairėje krūtyje, iš pradžių galvodavau kad koks nervo uždegimas, ir vis taip tai užeidavo tai praeidavo, lyg ir nieko neapsičiuopdavau , bet dabar prieš mėnesį kažkaip pradėjo vėl skaudėti ir pradėjau čiupinėtis ir radau sukietėjimą prie kairios krūties šone, labai išsigandau, supanikavau, nuėjau pas šeimos gydytoją apžiūrėjo ir įtaria mastopatiją, bet echoskopiją reiks pasidaryti, kad tiksliau nustatytų, bet vistiek nerimas didelis yra. 

na va ir man kairė, aš jau net nelabai patogiai miegu ant to šono..... kadangi provincija bijo ka pražiūrėti echo tai siunčia i Vilniu, bet tas pavadinimas ONKO...... mane baigia pribaigti, na ka belieka laukit
O tau didelės stiprybės, aš jau pradėjau uspakajoncus gerti, bo stogas vaziuoja, iki spalio 1 ( ta diena pasTutku) visai nublusiu
sveikutės, buvau pas tutkų vakar centro pol-je, nekalbus man jis pasirodė. fibroadenomą rado, sakė gert nakvišų aliejų ir (arba?) vit E.
o tikrintis po 6 mėnesių, jei didės, tai operacija...
tai va..tokios tokelės...
gal žinot kur pigesnio to aliejaus rasti? o koks vit E geriausias?
ar tos operacijos būtinos? ar kartu tą aliejų ir vitaminus galima?
o tikrintis po 6 mėnesių, jei didės, tai operacija...
tai va..tokios tokelės...
gal žinot kur pigesnio to aliejaus rasti? o koks vit E geriausias?
ar tos operacijos būtinos? ar kartu tą aliejų ir vitaminus galima?
Sveikos
Na ir aš turėjau šią problemą, iškart po vidurinės. Tada sakė - mokslai, darbas, gal kokie rūpesčiai. Išoperavo dvi fibroadenomas - viena skausminga, kita - ne. Gal prieš metus, praėjus dviem metam po operacijos atsirado kažkoks darinys pažastį. Ir visi gydytojai, kiek buvau, sako, kad limfmazgis, echoskopuojant nieko nemato.. Nežinau, ar dėl to, ar todėl, kad labai daug apie tai galvoju jau pradėjo mausti tą pusę kur "limfmazgis".
Kaip manot, ar tai gali būt koks nors atsinaujinimas tų visų fibroadenomų?
Tikiuosi, kad tai ne kas nors daugiau...

Kaip manot, ar tai gali būt koks nors atsinaujinimas tų visų fibroadenomų?

Maudzia ir man. Vakar padare mamograma, matysim, kas ten ir kaip. Tik laukt menesi reikia atsakymo.