Įkraunama...
Įkraunama...

Mastopatija

Sunku laukti. Aš užsiregistravau pas gydytoja, bet tik kovo 29 d., pražilsiu, kol sulauksiu...
O kiek laiko trunka, kol padaro mamogramą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muduabududu @ 2010 03 08, 08:42)

O kiek laiko trunka, kol padaro mamogramą? 4u.gif

Tai ten kaip rentgenas, labai trumpai.

Tik kol sulauki atsakymo, tai ojej kaip ilgai. O skauda man. g.gif
Atsakyti
Irvel, ar jau sulaukei atsakymo? unsure.gif

Aš, va, šiandien buvau pas gydytoja, ir buvau teisi, joks ten ne limfmazgis... kažkoks liaukos padidėjimas. Užrašė kitam mėn echoskopiją. Tai dabar vėl drebėsiu, kol sulauksiu doh.gif

Beje, gal kam yra tekę gerti natūralų progesteroną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muduabududu @ 2010 03 29, 17:35)
Irvel, ar jau sulaukei atsakymo? unsure.gif

Dar ne schmoll.gif Matyt nedaznai vaziuoja parvezti, taip suprantu, kad nesiuncia, o siuntusi gydymo istaiga turi parsivezti. Reiks po svenciu jau eit ziuret. Bet neramu kaip. g.gif
Atsakyti
Na kaip? Gal jau yra kokie nors rezultatai tyrimu? g.gif Ilgai kažkaip čia viskas... Aš penktadienį irgi darausi tyrimus, kuo arčiau, tuo labiau bijau... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2003 10 09, 02:19)
Kiek girdėjau, sergant mastopatija, rizikinga nutraukti nėštumą,, negerai kontraceptinės tabletės...kas dar ką žinot  ???
Dar labai jaučiu pakitimus po didesnių nervinių sukrėtimų, va, jau ir dabar atrodo vietoj vieno guzo, 2 jaučiasi  :'(, gerai būtų, kaIp Viltes sako-gimdyt, bet nežinau, kaip greit tai pavyks arba ne  sad.gif

Nutraukti nėštumą ir gerti konraceptikus negerai ir sveikai moteriai, ką jau kalbėti apie sergančią. Gamta visada nubaudžia, kai nesąžiningai būna pasielgta su ja.
Atsakyti
Taip, yra tik dvi išeitys: arba gerti kontraceptikus arba gimdyt, kad hormonai natūraliai susitvarkytų... schmoll.gif
Man, dėkui Dvievui, nepasitvirtino, kad vėl fibroadenoma. Padidėjus liauka. Bet vaistų vis tiek reikia.. Et... verysad.gif
Atsakyti
Gali ir nesusitvarkyt... Patikėk...
Atsakyti
Na, aš vis tikiuosi, kad susitvarkys...
Atsakyti
sveikos, mergaites.. 4u.gif sakykite, kaip ten su tom cistom krutyse, kada daro tas punkcijas? man rado dvi, kurios apie 4mm... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir as turejau sia problema (mastopatija).
Dar paauglysteje mano krutys buvo nenormaliai jautrios, ypac viena. Pries kokius 5-6 metus kelis menesius teko pavartoti kontraceptikus, taigi ju vartojimo metu pasireiške matopatija, skausmas buvo nerealus, negalejau nei ant sono gulet normaliai, apie gulejima ant pilvo visai pamirsus buvau. Issityrus pasake kas tai per liga ir ka reikia daryti.

Taigi:

1) nutraukiau kontraceptiniu tableciu naudojima.
2) Geriau nakvisu alieju + dar kazkokio aliejaus kapsules.Taip keleta menesiu, nakvisu alieju ilgeliau.

po keletos menesiu visas baisumas susitvarke. o dabar po gimdymo ir daugiau nei metu maitinimo krutimi, tfu tfu visai nebejauciu jokio maudimo, nebeuzciuopiu kietuliuku ir pan..
seip man nebuvo kad kazkoks guzas butu vienas ar du (kaip kitos yra minejusios), tiesiog visa krutis kieta, jautri ir su ne tokiais ryskiais guzeliais.

Labai tikiuosi, kad si beda nebeatsinaujins, nes turiu ir kitu rimtu sveikatos problemu verysad.gif
Atsakyti
O mano atsakymo mamogramos dar nėra. doh.gif
Atsakyti