Įkraunama...
Įkraunama...

Mastopatija

QUOTE(lizz @ 2011 06 14, 16:18)
mielosios, kam nesenai operuotas guzelis krutyje - kiek pinigų davėte gydytojui ir anesteziologui? kitą savaitę operuos mane, pasimetusi šiuo klausimu blink.gif , daug įvairių nuomonių. Įdomu 2010-2011 metų "stavkės"  unsure.gif

O kur ketinat operuotis? Vilniuje? ir pas koki chirurga? Nes man irgi idomu, kadangi turesiu operacija.
Atsakyti
operuosiuos Vilniuj, kas operuos nežinau, kas budės tas ir pjaus. liudna, kad negaunu atsakymo i savo klausimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(lizz @ 2011 06 19, 22:21)
operuosiuos Vilniuj, kas operuos nežinau, kas budės tas ir pjaus. liudna, kad negaunu atsakymo i savo klausimą g.gif

As kiek esu skaiciusi tai daktarui duoda apie 400-500lt, o anesteziologui 100lt.
Atsakyti
Sveikos ateinu pasiguosti cray.gif
Mastopatija nustatyta jau seniai, vis vaziuodavau kas metus pasitikrinti. Paskutiniu metu apsileidau, nebuvau 3 metus doh.gif Praita sav. nuvaziavau, gyd ismaige krutine ir sako viskas tvarkoje, turi mastopatja ir turesi. Bet nusiunte pasidaryti mamograma. Atsakymas rasti zidiniai doh.gif Reikalingas ultragarsinis tyrimas, bet kaip menesi islaukti, viduje viskas verda doh.gif Suprantu, kad jau nieko nebepakeisiu, bet viduje kirminas griauzio ko laukiau, ko taip apsileidau cray.gif
Atsakyti
sveikos,jungiuosi i jusu gretas,jau antri metai man uzeina skaudet viena ir ta pati kruti..prie pazasties ir apima visa kruti...nebegaliu mirsu is baimes kaip man baisu,ejau 2kart eho,ne gyd.siuntimu,bet savo noru...padare pirma kart,gyd kita dar apciupinejo,nieko nera ir tt....po to ziema pasikartojo vel tas pats...issigandau nes uzeina skaudet virs menesio...ir skauda(maudzia)taip kad gulet norm negaliu jei palieciu neticia,tai sudingsi...na zodziu...nuejau antra kart irgi eho paziurejo pazasy krutis,nikeo viskas ok....gal mastopatija...reikia eit pas savo gine...bet man nustojo skaudet ir as nebenuejau...dabar vel verysad.gif o dar mm turi ant dienu but...kur man kreiptis rekia dabar?ar pas seimos ar pas gine?ar dar kur?o gal galiu seip vaistineje nusipirkt vaistu kazkokiu?
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 07 05, 08:48)
o dar mm turi ant dienu but...kur man kreiptis rekia dabar?ar pas seimos ar pas gine?ar dar kur?o gal galiu seip vaistineje nusipirkt vaistu kazkokiu?

Jei pradejo skaudeti pries mm tai labai nesigasdink, bet jei nenustos po, tai eik pas savo seimos gyd. arba gin. kad duotu siuntima. Gali nusipirkti pagerti nakvisu ir agurkles.
Siandien buvau pas Tutku, rado cisteliu, bet nieko baisaus thumbup.gif o tiek prisigasdinus buvau po Sabonio zodziu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Gegužės pabaigoje buvau pas gydytoją Petraitienę, padarė echokopiją, rado nemažai cistų, sakė nuo 2 mm iki 5 mm, ir iš vienos krūties išsispausdavo skystis - balkšvas, skaidrus. Paskyrė mastodynon 6 mėn. po du kartu į dieną, echinacea gp 3 mėn. vieną kart į dieną, po 3 mėn., dar tris mėn maisto papildą Sheilds Up po vieną kartą į dieną. Geriu vaistukus jau gerą menesį, bet vienos krūties, kurioje daugiausia cistų, maudimas, tempimas labai sustiprėjo, per mėnesines dingsta, bet savaite po jų vėl po truputį įsiskausta ir tikrai gerokai stipriau skauda nei anksčiau. Paskambinau pasikonsultuot su gydytoja, tai ji pasakė, kad pradėjus naudoti vaistus gali būti paūmėjimas, bet geriant 3 mėn. turi praeiti, o jei nepraeis tuomet paskambinti jai. Gal kam nors buvo tokia situacija? Čia normalu ar vertėtų pasikonsultuoti su kitu gydytoju, nors šiaip Petraitienė tikrai profesionali gydytoja.
Atsakyti
sveikutes,kenciu ir as nuo to skausmo.....eho dare 3kartus,aciu Dievuj jokiu dariniu.....sake panasu i MASTODINIJA... blink.gif 3 menesius gert Mastodynon N,ir vel pasirodyt,geriu jau savaite...galva skauda ziauriai,sirdis dauzosi,esu kaip pritrenkta...gali tai but salutinis ju poveikis?ar kuriai nors buvo panasiai?ka daryt? blink.gif
Atsakyti
Pamėgink negerti ir pažiūrėsi mirksiukas.gif Aš pati geriu savaitę laiko, bet nieko , jaučiuosi puikiai. Gali būti šie požymiai ir nuo kitko: maistas, pervargimas, spaudimas ir daug kas. Reikia save stebėti
Atsakyti
Sveikos. Man mastopatija nustatyta prie gerą dešimtmetį, abiejų krūtų. Per tą laiką vartojau ir Vobenzym, kuris baisiai brangus ir nieko nepadėjo, nakvišų aliejų, įvairiausius vitaminus, Mastodinon, Agnucaston. Paskutinį kartą lankiausi pas, rodos, Petrauskienę, Medicinos diagnostikos centre, skyrė Prefemin, kuris atseit geriau nei Agnucaston, nors veiklioji medžiaga ta pati, bei Menofemin, kuris netiekiamas nuo 2010. Esu gydžiusis pas Lukšytę. Tačiau turiu dar autoimuninis tiroiditą, o viskas yra susiję. Nuolat randa hormoninių guzelių, riebalinio audinio darinių ir pan. Operuoti dar nereikėjo. Kasmet darau echoskopiją, kartą per keletą metų mamogramą, kartais daro punkciją dėl riebalinio guzelio. Žodžiu, šitoj srityje su patyrusi. Paskutiniu metu man tai visai netrukdo ir įprastas procedūras atlieku tik todėl, kad reikia. Dar yra be galo svarbi moters emocinė būklė. Jeigu kam nors galiu padėti ar patarti, prašom klausti. smile.gif
Atsakyti
na ka neiskentusi skausmo ir nuolatines baimes nuejau ketvirta kart pas gydytoja...paaiskinau situacija(kad israsyti jo lasiukai man visai netinka,jauciuosi nuo ju labai blogai...)pradejo rasyt recepta(maisto papildus)as vis sakiau man skauda patikrinkit dar....padare vel eho...vel nieko nemato nors guzas gerokai jauciasi,liesdamas ir jis jaucia....skauda ziauriai..kai guliu papulis nukrenta ir ojjjj kaip skauda,sunku rast padeti miegojimo,o tai man kelia siauba....klausiu jo kas ta MASTODINIJA?????????sako SKAUSMINGOS KRUTYS...na bet ne guzuotos sakau....sako cia liauka isdidejusi(vel nieko nebesuprantu)negi taip isdidejusi ir taip skauda???sako galim ispjaut arba biopsija daryt...sutikau su biopsija,padare,atsakymo lauksiu 2-3savaites...eilini karta is to strioko,baimes,nieko nesupratau ir isejau is kabineto drebanti,pasimetusi ir dar be recepto.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 07 30, 17:31)

Tu tik taip nesinervuok 4u.gif Visi zinom kaip jie kenkia doh.gif Labai gerai suprantu ka reikia laukimas nezinomybeje, bet paskiau bus ramu smile.gif
Stiprybes ir kantrybes, tikiuosi, kad bus viskas gerai ir nieko blogo neras 4u.gif
Atsakyti