Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 05 11, 09:15)
tai skirsit nuobaudas ar ne??va pvz. siandien iejau i skelbimus/rankdarbiai  ir atsidarau ta tema,kuri mane domina-o ten 2 dalyves puola kita dalyve,tipo ji per mazai praso blink.gif kiek ji praso tai cia jau jos reikalas mirksiukas.gif o ne kitu dalyviu schmoll.gif

as irgi kazka panasaus skaiciau. jos dviese puole, o kitos mamos gyne pardaveja ir si pati labai taktiskai atsimusinejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, registruojantis į forumo dalyvius, yra punktas, kad neįžeidinėsi kitų forumo dalyvių. Jei taip darysi, tai gausi moderatorių perspėjimus, blokuos kuriam laikui priėjimą ir pan. Kadangi įsikarščiavusios diskutuotojos gali būti nepiktybiškai piktos ir įsiaudrinusios, tai manau, kad pradžiai tikrai pakaktų paprasčiausios žinutės "merginos, nebūkit piktos, ramiau". Tokiu atveju tik moderatorius nuspręstų, ar tikrai negražiai iš šono atrodo komentarai. Aišku, įsižeidę dalyviai irgi galėtų paklaust moderatoriaus, ar ne per piktai juos puola (na, kaip kad DELFI yra nuoroda "pranešti administratoriui"), nes moderatorius gali ne visada lindėti internete ir nepastebėti.
Atsakyti
Aš labai atsiprašau, gal ir ne vietoje, bet norėjau paklausti. Atrodo tikrai nei tyčiom, nei netyčiom nesiveliu į jokius ginčus ir nieko neįžeidinėju, bet kartais (kad ir šį rytą) neleidžia prisijungti. Rašo pranešimą, kad neturiu teisės čia prisijungti (kažkaip panašiai), nors PRISIJUNGĘS KAIP rodo mane, o ne SVETYS ir jei manau esant tai neteisingą, kreiptis ... Bet to irgi negaliu padaryti verysad.gif . O po kiek laiko (šiandien pirmą kartą pabandžiau prisijungti apie 8-tą, o kai įleido jau buvo apie 10-tą valandą) kaip niekur nieko įleido. Ar čia kažkoks SM sutrikimas, ar visdėlto aš kažkuom prasikalstu laiks nuo laiko? verysad.gif
Atsakyti
Ar čia kažkoks SM sutrikimas, ar visdėlto aš kažkuom prasikalstu laiks nuo laiko? verysad.gif

Prasikalsti user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2006 07 04, 16:03)
Aš labai atsiprašau, gal ir ne vietoje, bet norėjau paklausti. Atrodo tikrai nei tyčiom, nei netyčiom nesiveliu į jokius ginčus ir nieko neįžeidinėju, bet kartais (kad ir šį rytą) neleidžia prisijungti. Rašo pranešimą, kad neturiu teisės čia prisijungti (kažkaip panašiai), nors PRISIJUNGĘS KAIP rodo mane, o ne SVETYS ir jei manau esant tai neteisingą, kreiptis ... Bet to irgi negaliu padaryti  verysad.gif . O po kiek laiko (šiandien pirmą kartą pabandžiau prisijungti apie 8-tą, o kai įleido jau buvo apie 10-tą valandą) kaip niekur nieko įleido. Ar čia kažkoks SM sutrikimas, ar visdėlto aš kažkuom prasikalstu laiks nuo laiko? verysad.gif

banned2.gif
tease.gif
Svarbiausiai nesinervinti ir vartoti daug mineralinio lotuliukas.gif Čia SM nuo karščio stringa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2006 07 04, 16:03)
Ar čia kažkoks SM sutrikimas, ar visdėlto aš kažkuom prasikalstu laiks nuo laiko? verysad.gif

Tai yra forumo bazės klaidos, kurių dėja kol kas negalim ištaisyti programiškai, tenka taisyti rankiniu būdu tada, kai pačios pastebim.
Atsakyti
Širdingas aciuks.gif , dabar galėsiu ramiai gyventi biggrin.gif .
Atsakyti
O ne karta komentavimas apie prekiu perdetas kainas ir pan, isgelbejo ne viena mamka nuo netinkamo pirkinio.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 07 19, 11:49)
O ne karta komentavimas apie prekiu perdetas kainas ir pan, isgelbejo ne viena mamka nuo netinkamo pirkinio.

visiskai pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 07 19, 11:49)

Labai teisingas pastebėjimas drinks_cheers.gif Kartais komentarus labai naudinga pasiskaityt prieš ką nors perkant.
Atsakyti
QUOTE(ferre @ 2006 07 20, 14:51)
Labai teisingas pastebėjimas drinks_cheers.gif Kartais komentarus labai naudinga pasiskaityt prieš ką nors perkant.

Pritariu 100 procentu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai būna, kad paskaitau temos pavadinimą ir neskaičiusi komentarų parašau savo nuomonę(kaip ir dabar ax.gif ), o ten pasirodo jau įsivyravęs konfliktas ir, kad užgriūna piktom nuotaikom, kaip barasi bash.gif ... ale džiugu, kad nesikeikia smile.gif
Atsakyti