Kvaila kažkaip...
Jei norite išvengti negatyvių komentarų skelbimuose, kam tada išvis komentuoti??? Kam ta komentavimo teisė? Tada rašai i a.ž. ir tariesi. Ar tik liaupsint reikia?
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 06, 22:41)
a tai cia tipo sitaip elgiamasi su laisvai mastanciais zmonemis? eikit eikit... bobincius kazkoks... laisve ir garbe EZIUI (ps. o ka jisai prirase?)
Durnas ten tas Ežys buvo toks

Neee, ponuliai, norėsim ir komentuosim, čia jau, soriux, laisvas forumas. Nepatinka - dėkit į Omnitelio skelbimus arba į 'noriu" laikraštį...
QUOTE(Noa @ 2006 11 06, 18:25)
Todėl pigiau, kad pas tave jos vienos
Net parduotuvėse būna nuolaida, pvz. paskutinei batų porai. Jei aš einu į turgų, tai galiu išsirinkt kokias noriu - gal tokias, gal kitokias. O jei pas tave tokia pat kaina, nors pasirinkimas - vienas iš vieno, tai ko aš pas tave pirksiu? Nueisiu į turgų, dar gal ir geresnes rasiu. Vat jei pas tave pigiau negu turguj - tada kita kalba...
Čia ne tai, kad apgaudinėjimas, bet tiesiog niekas nepirks, žinodamas, kad turguj tiek pat kainuoja...
O sakyt aš irgi sakysiu, ko čia tylėt? Jau dažnai nekarksiu, bet... Va, pardavinėjo viena moterėlė VS kosmetiką - kaina Amerikoj - 6 doleriai, t. y apie 16 Lt. Su atvežimu net ir siunčiantis tiesiogiai į Lietuvą - ne daugiau kaip 25 Lt. O prašo nei daug, nei mažai - 75 Lt
Ir rašo - labai nuostabaus kvapo, labai geri. Jie geri, tie losjonai - tikrai geri, kaip už 25 Lt, bet ne kaip už 75...
Parašiau, kad kainos užlenktos, pareina replika - tai užsisakyk, ko neužsisakai. O aš būtent kad užsisakau, kai man reikia
Ir bet kas kitas gali, jie gi siunčia į Lietuvą... Na po 16 nebus, bus po 25, bet ne po 75...
Net nesiruošiu tylėt, dar ko...
Papildyta:
Arba dar variantas. Priešingas, kai norisi pakomentuoti ne parduodantįjį, o perkantį
Parduoda boba veidrodžius. Rašo: parduodami du tokių išmatavimų veidrodžiai. Iššoka potencialus klientas: "kokie išmatavimai?"
Ne, nu aš dar laikausi, nenoriu biznio svetimai bobai gadint, bet bijau, kad kokį kartą nesusilaikysiu... 
As ir uz tai,kad tiesa butu atskleista visiems.Ir aplamai nemegstu,kai padruzkes akyse viena kitai pataikauja,viskam pritaria,o jau uz akiu sneka visai priesingai.Pas mane buvo tokia drauge,man rezdavo viska i akis,ir as isklausydavau jos nuomone,okai jei kelis kartus nepritariau jai,tai taip ant manes uzsiklyke 

O sakyt aš irgi sakysiu, ko čia tylėt? Jau dažnai nekarksiu, bet... Va, pardavinėjo viena moterėlė VS kosmetiką - kaina Amerikoj - 6 doleriai, t. y apie 16 Lt. Su atvežimu net ir siunčiantis tiesiogiai į Lietuvą - ne daugiau kaip 25 Lt. O prašo nei daug, nei mažai - 75 Lt

Papildyta:
Arba dar variantas. Priešingas, kai norisi pakomentuoti ne parduodantįjį, o perkantį

Papildyta:

[/quote]
tai jo tai ir skau kad reik pasakyti skelbime kad pas ta zmogu per brangu. reika tokiu komentaru bet kartais tie komentarai buna piktavaliski ir tikrai ne vietoje. nu gerai pasakei akd pas tave per brangu ir viskas.kiti jau tai zinos ir galbut nepirks. bet buna tokiu komentaru kad tikrai islieja visa pykti ir visa pagieza ant to pardavejo.kartais ir pirkejo.

Apskritai - labai jau mūsų pardavėjai jautrūs, o pirkėjai - taktiški ir mandagūs kaip Adamkus per furšetą. Va čia pažiūrėkit:
http://pervonah.org....toroller-1.html
http://pervonah.org....toroller-1.html
Genys margas, o pasaulis dar margesnis
Na, man dar neteko perskaityt pikto komentaro, bet tikrai dar neviską perskaičiau... Man atrodo, kad jei bus nutarta dėl nuobaudų, jas bus labai sunku skirti, nes tai kas atrodo vienam pokštas, pajuokavimas, kitam gali atrodyti tikru įžeidimu. Mes visi skirtingi, skirtingi mūsų norai, skirtingas požiūris į tam tikrus dalykus, skirtingas jumoro suvokimas, galų gale skirtingo socialinė ir financinė padėtis, skirtingi įsilavinimai ir t.t.. Be to visi pokalbiai ir komentarai vyksta virtualioje erdvėje, čia viskas gali atrodyti ne taip kai yra ištikro. Kaip galima bausti žmogų kai jo nematai, nepažįsti ir nežinai ką jis iš tikro galvoja ir ar teisingai jį suprato oponentas? Manau, kad iškiltų kurkas daugiau nesusipratimų nei dabar. Manau užtektų sveikos tolerancijos
, o jei nepatinka kuris nors komentaras, galima paprasčiausiai nekreipti į jį dėmesio.

Koks DURNAS pasiūlymas - skirti nuobaudas už komentavimus
Kaip vaikų daržely - atbėga kokia apsisiusiojus mergelė pas auklėtoją - ė ė ė ė jis (ji) saaaaakėėėėė....
Jei sakė, vadinasi, taip ir yra
Prisijungiau prie šio forumo ne tam, kad demonstratyviai sriūbaučiau dėl kokio(-ios) laidos herojės, kad AMŽINAI seilėčiaus kaip kokia a.a.VAISTININKĖ "mergaitės, kaip man šiandien gera, kaip gera....kokios jūs nuostabios...kaip norėčiau jus apdalint šokoladu.."
Prisijungiau ir ne dėl to, kad susidraugaučiau (nu bet atrodo, bus ir draugių) ar susipriešinčiau, pataikaučiau.
Aš prisijungiau todėl, kad esu dviejų vaikų mama (nes adresas supermama.lt) ir turiu laisvo laiko bei galiu paskaitinėti kitų mamų patirtį. Ir "pakeliui" galiu įkišti savo trigrašį.
Per amžius yra nusistovėję vertybės: ne - genocidui, ne - terorizmui, ne - karo kurstymui.
o skųstis ar redaguoti - va, ana parašė taip ir taip... juokas ima... Eikit darbo dirbti ar vaikų pasūpuoti. Surenka tema 50 psl ir uždaroma. Po to nei kam įdomu, nei ką, dingsta kaip pirdalas vandeny. Ir kam taip susireikšmint?
jau matau: ėėėėėėėėė naitas ir vėlllllll kažką pasaaaaaakėėėėėėėėė

Kaip vaikų daržely - atbėga kokia apsisiusiojus mergelė pas auklėtoją - ė ė ė ė jis (ji) saaaaakėėėėė....

Prisijungiau prie šio forumo ne tam, kad demonstratyviai sriūbaučiau dėl kokio(-ios) laidos herojės, kad AMŽINAI seilėčiaus kaip kokia a.a.VAISTININKĖ "mergaitės, kaip man šiandien gera, kaip gera....kokios jūs nuostabios...kaip norėčiau jus apdalint šokoladu.."
Prisijungiau ir ne dėl to, kad susidraugaučiau (nu bet atrodo, bus ir draugių) ar susipriešinčiau, pataikaučiau.
Aš prisijungiau todėl, kad esu dviejų vaikų mama (nes adresas supermama.lt) ir turiu laisvo laiko bei galiu paskaitinėti kitų mamų patirtį. Ir "pakeliui" galiu įkišti savo trigrašį.
Per amžius yra nusistovėję vertybės: ne - genocidui, ne - terorizmui, ne - karo kurstymui.
o skųstis ar redaguoti - va, ana parašė taip ir taip... juokas ima... Eikit darbo dirbti ar vaikų pasūpuoti. Surenka tema 50 psl ir uždaroma. Po to nei kam įdomu, nei ką, dingsta kaip pirdalas vandeny. Ir kam taip susireikšmint?

Siūlau skirti naubaudą Sutemai už tai, kad siuntinėja reklamines žinutes per až Tikrai nesidomėjau jos paslaugomis.
Sutema Draudimas, Vakar, 11:35
Senbuvis
Grupė: Senbuviai
Žinutės: 877
Prisijungė: 2005 01 10
Sveiki,
Dirbu draudimo brokeryje, galėčiau pakonsultuoti visais draudimo klausimais, automobilių, būsto, nelaimingų atsitikimų, gyvybės investicinio, vaikučių ar įmonių. Jei kada prireiktų - kreipkitės. Galėčiau paskaičiuoti įmokas bei palyginti draudimo sąlygas visose Lietuvoje veikiančiose draudimo bendrovėse. El. paštas ....................... tel. ........................
Senbuvis
Sveiki,
Dirbu draudimo brokeryje, galėčiau pakonsultuoti visais draudimo klausimais, automobilių, būsto, nelaimingų atsitikimų, gyvybės investicinio, vaikučių ar įmonių. Jei kada prireiktų - kreipkitės. Galėčiau paskaičiuoti įmokas bei palyginti draudimo sąlygas visose Lietuvoje veikiančiose draudimo bendrovėse. El. paštas ....................... tel. ........................
QUOTE(naitas @ 2006 11 17, 22:42)
Koks DURNAS pasiūlymas - skirti nuobaudas už komentavimus

QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 11 18, 12:19)
Siūlau skirti naubaudą Sutemai už tai, kad siuntinėja reklamines žinutes per až Tikrai nesidomėjau jos paslaugomis.
Senbuvis
Sveiki,
Dirbu draudimo brokeryje, galėčiau pakonsultuoti visais draudimo klausimais, automobilių, būsto, nelaimingų atsitikimų, gyvybės investicinio, vaikučių ar įmonių. Jei kada prireiktų - kreipkitės. Galėčiau paskaičiuoti įmokas bei palyginti draudimo sąlygas visose Lietuvoje veikiančiose draudimo bendrovėse. El. paštas ................... tel. .............
Senbuvis
Sveiki,
Dirbu draudimo brokeryje, galėčiau pakonsultuoti visais draudimo klausimais, automobilių, būsto, nelaimingų atsitikimų, gyvybės investicinio, vaikučių ar įmonių. Jei kada prireiktų - kreipkitės. Galėčiau paskaičiuoti įmokas bei palyginti draudimo sąlygas visose Lietuvoje veikiančiose draudimo bendrovėse. El. paštas ................... tel. .............
Ir kaip ketini ją nubausti?

Oi, nejuokinkit

QUOTE(Smurka @ 2006 11 20, 17:41)
Aš esu gavusi vieną kartą įspėjimą iš forumo administracijos. Iki šiol miela malonu ir linksma prisimint 

Už ką?

O apie reklamininkus tai reikia ne čia, o moderatoriui rašyt. Užbanys ir tiek žinių. O dabar va, reklamą padarei