Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(Alina ir co @ 2004 10 06, 10:50)
Mes visos mamos, bet skirtingo budo, temperametro...
Reiktu daugiau tolerancijos. Jei tau nepatinka kieno skelbimas tai protingiausia patyleti ar kaip nors svelniau atsakyti. Aisku savo nuomone ir "Piktos" mamos turi teise isreiksti, bet mes cia ne piktis prie savo kompu susedam, o paplepeti, pasidalinti, viena is kitos ismokti ar pasitarti. Jei ant kazko pyksti, tai surask ant ko kito saugiai islieti savo pykti, o ne ant kolegiu mamu. biggrin.gif

g.gif O aš netylėjau ir netylėsiu............ Ir taškas............ Ir komentuosiu.......... Nesikeiksiu, bet jei nepatiks peiksiu......... O jei pardavėjos pyks, tai tegu atsiprašo laugh.gif
Pvz paskutinis apsilankymas skelbimuose......... Pardavinėja liemenuką......... Prašo 50 lt. Kita forumietė tokį patį tokios pat firmos bazėse pirko už 25 lt. Ir netgi sandėlio numerį nurodė. Kitos ant rydienos irgi nulėkusios prisipirko........ O kaip supyko, kad parašė, kad kainą numušė........... Bet juk mes čia visos esam, kad nepasipelnyti, o padėt viena kitai..... tai jei galima tą daigtą nusipirkti pigiau, kodėl gi nepasidalinus ta informacija?
O jei kai kurios "prekiautojos" nemoka ir negali sveikai sureaguot į kritiką, tai čia jau jų problemos, o ne tų kurios kritikuoja.......... Suprantama, juk teisybė akis bado, ir gal net gėda, kad pigią prekę brangiai prastumti norėjai......
Aš va irgi žadu išsiparduot, vaikiškų dalykų......... Lyskit, kritikuokit, kainas muškit, ką norit sakykit.......... Jei aš manau, kad teisi aš ir kaina mano teisinga, ir atitinka prekės kokybę, aš sugebėsiu apgint savo nuomonę.......... O jei įrodysit, kad neverta prekė mano parašytos kainos gi derėkimės pagaliau........ Ir nėr čia ko pykti ..........
Aišku lengviausia ateiti čia ir pasiūlyt nulinčiuot visas turinčias savo nuomonę.........
Juokas man ima iš tokių baudimų........ Juk neapvadino , neapkeikė, nebūtais dalykais nekaltino........... Atsibuskit skundikės ir pamirškit tas baudas......... žiūrėkit į viską paprasčiau ir realiau........... Nusišypsokit galų gale.............
Nu prasiplėčiau čia biški, gana jau...............
Atsakyti
QUOTE(Akyra @ 2004 09 28, 13:32)
Gal ir reiktu bausti  g.gif , pvz. baudos balais, kaip uz keliu eismo taisykliu pazeidimus  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Gera mintis, o tai daug kas negalvoja kartais ką rašo. g.gif
mačiau tokį fainą pribambasą vienam forume: ten moderatoriai gali vertint narius (minusus dėt ir pan., t.y. jų statusą socialinį forume nustatyt. Pvz.: "persona non grata" ir pan.) Bet šis forumas sukurtas su Invision power board, o jame man atrodo, tokios galimybės tikrai nėra, na nebent suprogramuotų koks programuotojas papildomą modulį, kuris leistų taip vat vertint hebrą.
Labai veiksminga. thumbup.gif Toks, kap sakant, savotiškas "štampas" dedamas, kad esi "lievas". hihihi.gif
Atsakyti
Maziau reikia imti i sirdele kas ka raso ir sako. juk mes moterys visada megstame plepeti plepeti ir dar karta plepeti. as pvz tikrai pirkciau ir mielai skaitau skelbimus apie padevetus vaiku drabuzelius ir ju pardavima. kas cia tokio blogo.
Atsakyti
pritariu - jei vienos mamos turi teisę pardavinėti kažkokį daiktą -kitos turi teisę tai komentuoti. Juk niekas jums parduotuvėje neuždraudžia pakomentuoti -brangu, pigu, nenokybiška- viską galit pasakyti. Tik aišku pačios pardavėjos ižeisti nevalia. Tai jau hamiškumas.

aš irgi per savo karštą durną galvą pakomentavau -kad dėvėtas apatines kelnaites pirkti iš forumo 2 metų vaikui -yra man keista. sulaukiau tokio kaltinimo, kad pastoviai kišu savo nosį ir t.t. nor čia buvo mano primas įsikišimas. na nesusilaukiau. bet aš juk pardavėjos neįžeidžiau -kalbėjau apie prekę -o atsakyme būtent mane įžeidinėjo - ir dar šmeižė, nes tikrai nieko tokio nerašiau niekada.

O juks ir bet kokioje dėvėtų prekių parduotuvėje galiu pasipiktinti dėvėtų apatinių pardavimu -ir turiu į tai teisę. JUK LAISVA LIETUVA.

Taigi manau taip - sveika kritika naudinga, jei ji neprežengia tam tikrų ribų. bet ir pagierti nepamirškite -jeitikria žinot, kad daiktas geras
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2006 10 26, 08:01)
pritariu - jei vienos mamos turi teisę pardavinėti kažkokį daiktą -kitos turi teisę tai komentuoti. Juk niekas jums parduotuvėje neuždraudžia pakomentuoti -brangu, pigu, nenokybiška- viską galit  pasakyti. Tik aišku pačios pardavėjos ižeisti nevalia. Tai jau hamiškumas.

aš irgi per savo karštą durną galvą pakomentavau -kad dėvėtas apatines kelnaites pirkti iš forumo 2 metų vaikui -yra man keista. sulaukiau tokio kaltinimo, kad pastoviai kišu savo nosį ir t.t. nor čia buvo mano primas įsikišimas. na nesusilaukiau. bet aš juk pardavėjos neįžeidžiau -kalbėjau apie prekę -o atsakyme būtent mane įžeidinėjo - ir dar šmeižė, nes tikrai nieko tokio nerašiau niekada.

O juks ir bet kokioje dėvėtų prekių parduotuvėje galiu pasipiktinti dėvėtų apatinių pardavimu -ir turiu į tai teisę. JUK LAISVA LIETUVA.

Taigi manau taip - sveika kritika naudinga, jei ji neprežengia tam tikrų ribų. bet ir pagierti nepamirškite -jeitikria žinot, kad daiktas geras

Dar niekad neskaiciau skelbimu lentos, bet pritariu, kad visos gali skelbti ka nori, o kitos jei zino, kad yra pigiau, pasidalindamos informacija, padeda viena kitai, tai yra labai saunu. Na bet mielosios mamytes, nesipykit del to, jus sitas saitas ir yra skirtas, kad susidraugautume, viena kitai padetume ir uzjaustume. As ir apti atejus laikui, paskaitysiu skelbimu lenta, ir bandysiu rasti pigiausius ir geriausius variantus. Juk vaikutis auga kaip ant mieliu, ir nesinori isleisti daug pinigu, bet ir nesinori pigaus slamsto pirkit. O cia ir galima jusu visu pagalba aukso viduriuka surasti. Visoms sekmes nestuke.gif ir geru nuotaiku!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jau as tai visom keturiom uz tai kad butu skiriamos baudos banned2.gif
gali pakomentuoti kad cia ps tave per brangu ten ir ten maciau pigiau.bet tik tiek.o tai priraso tokiu dalykeliu kad akys ant kaktos issoka blink.gif tai ***** jei tau netinka ir nepatinka TU IR NEPIRK !!!!!!!!
kam dar reik aiskinti .zmoniu reikalas ar jie nori pirtk ar nenori .gali nors ir panaudotus pampersus parduoti .po galais koks gi jum skirtumas ka zmogus parduoda jei netinka tau tai ir nesikisk ne i savo reikalus. kitam gal tas daiktas tiks ir patiks.
ir kartais tie komentarai tai gadina vaizda.ir NUOTAIKA . poto prasideda pykciai tarp mamu ir gaunasi bardakas...kam to reijk? viena kart nubaus kita kart patyles ir galvos ka kalba.
ir apskritai esu pasipiktinusi tokiu dalyku. jei daikta mama nusipirko nauja bet jis jai netiko iskart automatiskai krenta kaina. nors jis ir naujas. kodel taip yra? blink.gif pardavinejau pedkelnes viena kart.tokios kaip ir visur (turguj ,bazej,parduotuvese,) bet atsirado pasipiktinusiu mamu kad turguj ta pati kaina. bet leiskit paklausti kuo mano pedkelnes skiriasi nuo tu kur turguje pardavinejamos? juk jos irgi naujos !irgi tokios pacios! tai kodel kaina turi but per pus pigiau? tai uz tokia per pur pigesne kaina gali zmogus ir is pigiu rubu nusipoirkt preke...
KOMENTUOTI REIK BET ATSAKINGAI IR SU PAGARBA.JEI PREKE PARDUODAMA BRANGIAU NEI PARDUOTUVEJE TADA GALIAM ISITERPTI IR PASAKYTI KAD BRANGIAU .BET NEPRADETI KOMENTUOTI :kaip tu gali pardavaineti tokia preke ,as maciau pigiau,, apgaudineji zmones... ir ant galo dar priduria : geros prekybos doh.gif 4u.gif
kaip sitaip galima? senai uz tokisu dalyksu reikejo bausti nesuprantu kodel dar toks istatymas supermamoj neisigalejo
Atsakyti
jo kiek žmonių..tiek nuomonių..................smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 11 06, 13:49)
jau as tai visom keturiom uz tai kad butu skiriamos baudos  banned2.gif

Ir kas po to lotuliukas.gif

Nejuokinkit manęs su tom savo nuobaudom internete. Užbanins niką? Kitą susikursim, ne bėda, rezervai iča neišsenkami irnesakyk.gif
Atsakyti
Mamos ir Tėčiai wub.gif

SM mamos skyrelyje "Paremkime vaikus" jau paskelbė Kalėdines akcijas. Vieną onkologinams ligoniukams (žiūrėti čia), kitą - remtinoms šeimoms (žiūrėti čia). Vien tik onkologinių ligoniukų būna apie 40 vaikų, remtinose šeimose auga po 2-4 vaikus. Visi jie, kaip ir mes, laukia Kalėdų Senelio.

Gal Jūsų tarpe yra norinčių padėti Kalėdų Seneliui aplankyti šituos vaikus? Gal kas galite prisidėti nedideliu lašeliu, kuris patekęs į mūsų visų sukurtą jūrą, padarys stebuklus? Mamos, nelikite abejingos wub.gif

Pinigėliai renkami į atskiras sąskaitėles. Visiems norintiems sąskaitėlės bus išsiųstos per a.ž., tik rašydami a.ž. pasakykite kam norite paaukoti. Arba užsukite į "Paremkime vaikus" skyrelį.

Juk reikia tiek nedaug, kad Kalėdos būtų stebuklingos group.gif

+333+

Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 11 06, 14:49)
pardavinejau pedkelnes viena kart.tokios kaip ir visur (turguj ,bazej,parduotuvese,) bet  atsirado pasipiktinusiu mamu kad turguj ta pati kaina. bet leiskit paklausti kuo mano pedkelnes skiriasi nuo tu kur turguje pardavinejamos? juk jos irgi naujos !irgi tokios pacios! tai kodel kaina turi but per pus pigiau?

<...>

kaip sitaip  galima? senai uz tokisu dalyksu reikejo bausti nesuprantu kodel dar toks istatymas supermamoj neisigalejo

Todėl pigiau, kad pas tave jos vienos smile.gif Net parduotuvėse būna nuolaida, pvz. paskutinei batų porai. Jei aš einu į turgų, tai galiu išsirinkt kokias noriu - gal tokias, gal kitokias. O jei pas tave tokia pat kaina, nors pasirinkimas - vienas iš vieno, tai ko aš pas tave pirksiu? Nueisiu į turgų, dar gal ir geresnes rasiu. Vat jei pas tave pigiau negu turguj - tada kita kalba... smile.gif Čia ne tai, kad apgaudinėjimas, bet tiesiog niekas nepirks, žinodamas, kad turguj tiek pat kainuoja...

O sakyt aš irgi sakysiu, ko čia tylėt? Jau dažnai nekarksiu, bet... Va, pardavinėjo viena moterėlė VS kosmetiką - kaina Amerikoj - 6 doleriai, t. y apie 16 Lt. Su atvežimu net ir siunčiantis tiesiogiai į Lietuvą - ne daugiau kaip 25 Lt. O prašo nei daug, nei mažai - 75 Lt doh.gif Ir rašo - labai nuostabaus kvapo, labai geri. Jie geri, tie losjonai - tikrai geri, kaip už 25 Lt, bet ne kaip už 75... doh.gif Parašiau, kad kainos užlenktos, pareina replika - tai užsisakyk, ko neužsisakai. O aš būtent kad užsisakau, kai man reikia hihihi.gif Ir bet kas kitas gali, jie gi siunčia į Lietuvą... Na po 16 nebus, bus po 25, bet ne po 75...

Net nesiruošiu tylėt, dar ko...
Papildyta:
Arba dar variantas. Priešingas, kai norisi pakomentuoti ne parduodantįjį, o perkantį smile.gif Parduoda boba veidrodžius. Rašo: parduodami du tokių išmatavimų veidrodžiai. Iššoka potencialus klientas: "kokie išmatavimai?" hihihi.gif Ne, nu aš dar laikausi, nenoriu biznio svetimai bobai gadint, bet bijau, kad kokį kartą nesusilaikysiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 25, 15:14)
Bet šis forumas sukurtas su Invision power board, o jame man atrodo, tokios galimybės tikrai nėra, na nebent suprogramuotų koks programuotojas papildomą modulį, kuris leistų taip vat vertint hebrą.
Labai veiksminga.  thumbup.gif  Toks, kap sakant, savotiškas "štampas" dedamas, kad esi "lievas". hihihi.gif

Tai kad yra mirksiukas.gif
http://www.supermama...?showuser=13959, tik ne už "lievumą" tai skiriama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 11 06, 17:49)
Tai kad yra  mirksiukas.gif
http://www.supermama...?showuser=13959, tik ne už "lievumą" tai skiriama  smile.gif

a tai cia tipo sitaip elgiamasi su laisvai mastanciais zmonemis? eikit eikit... bobincius kazkoks... laisve ir garbe EZIUI (ps. o ka jisai prirase?)
Atsakyti