QUOTE(Alina ir co @ 2004 10 06, 10:50)
Mes visos mamos, bet skirtingo budo, temperametro...
Reiktu daugiau tolerancijos. Jei tau nepatinka kieno skelbimas tai protingiausia patyleti ar kaip nors svelniau atsakyti. Aisku savo nuomone ir "Piktos" mamos turi teise isreiksti, bet mes cia ne piktis prie savo kompu susedam, o paplepeti, pasidalinti, viena is kitos ismokti ar pasitarti. Jei ant kazko pyksti, tai surask ant ko kito saugiai islieti savo pykti, o ne ant kolegiu mamu.
Reiktu daugiau tolerancijos. Jei tau nepatinka kieno skelbimas tai protingiausia patyleti ar kaip nors svelniau atsakyti. Aisku savo nuomone ir "Piktos" mamos turi teise isreiksti, bet mes cia ne piktis prie savo kompu susedam, o paplepeti, pasidalinti, viena is kitos ismokti ar pasitarti. Jei ant kazko pyksti, tai surask ant ko kito saugiai islieti savo pykti, o ne ant kolegiu mamu.

Pvz paskutinis apsilankymas skelbimuose......... Pardavinėja liemenuką......... Prašo 50 lt. Kita forumietė tokį patį tokios pat firmos bazėse pirko už 25 lt. Ir netgi sandėlio numerį nurodė. Kitos ant rydienos irgi nulėkusios prisipirko........ O kaip supyko, kad parašė, kad kainą numušė........... Bet juk mes čia visos esam, kad nepasipelnyti, o padėt viena kitai..... tai jei galima tą daigtą nusipirkti pigiau, kodėl gi nepasidalinus ta informacija?
O jei kai kurios "prekiautojos" nemoka ir negali sveikai sureaguot į kritiką, tai čia jau jų problemos, o ne tų kurios kritikuoja.......... Suprantama, juk teisybė akis bado, ir gal net gėda, kad pigią prekę brangiai prastumti norėjai......
Aš va irgi žadu išsiparduot, vaikiškų dalykų......... Lyskit, kritikuokit, kainas muškit, ką norit sakykit.......... Jei aš manau, kad teisi aš ir kaina mano teisinga, ir atitinka prekės kokybę, aš sugebėsiu apgint savo nuomonę.......... O jei įrodysit, kad neverta prekė mano parašytos kainos gi derėkimės pagaliau........ Ir nėr čia ko pykti ..........
Aišku lengviausia ateiti čia ir pasiūlyt nulinčiuot visas turinčias savo nuomonę.........
Juokas man ima iš tokių baudimų........ Juk neapvadino , neapkeikė, nebūtais dalykais nekaltino........... Atsibuskit skundikės ir pamirškit tas baudas......... žiūrėkit į viską paprasčiau ir realiau........... Nusišypsokit galų gale.............
Nu prasiplėčiau čia biški, gana jau...............