Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

MANAU, KAD REIKIA NES TOKIE PAREISKIMAI ZEIDZIA NE TIK MAMYTE KURI PARDUODA , BET IR TA KURI PERKA TA AR KITA DAIKTA. TAD REIKIA BAUSTI, JEI ZMOGUS PATS NESUSIPRANTA, KA KALBETI, O KA NUTYLETI... smile.gif

A, PRISIMINIAU VIENA AUKSINE MINTI...,, ZMOGUS MOKOSI KALBETI TRIS METUS, O TYLETI VISA GYVENIMA,,... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 07 spalio 2004 - 17:08
Aha, man irgi uzkliuvo ta nevykusi fraze, jog tuoj pedkelnes pardavinesim... Nors ta mama pati sekmingai padevetus drabuzelius skelbimu lentoje perka wink.gif
Atsakyti
Jei žmogus pats neturi jokių vidinių "stabdžių", nepaiso etikos dalykų, vargu ką padės tos baudos. Juk esame skirtingo išsilavinimo, amžiaus, pažiūrų, skirtingos mūsų socialinės ir materialinės sąlygos. Tai, kas vienom yra juokinga, kitoms sukelia ašaras... Be to, jei tas pėdkelnes ar kojines kas nors pirks, kodėl gi jų nepardavinėti! Juk ir man ne su vėju viskas ateina. Dovanų karalius mirė.
Atsakyti
QUOTE (Laisvė @ 2004 10 22, 16:02)
Dovanų karalius mirė.

arba mano tėtis ne kalėdų senelis laugh.gif
Atsakyti
Galima pvz. neleisti ta diena skelbti zinuciu, aisku, perspejant kodel, arba jei tai daznai kartojasi neileisti foruma irgi ,zinoma,perspejant. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingule @ 2004 10 22, 17:35)

zinoma,perspejant. wink.gif

oi ne,geriau neperspėjant, biggrin.gif jei bausti tai rimtai biggrin.gif
Atsakyti

Мне кажется очки-штрафы не помогут g.gif просто надо стараться быть терпимей друг другу thumbup.gif
Atsakyti
Reikia sodinti i virtualu kalejima mad.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
As taip pat abejoju ar pades kazkokios nuobaudos, visos esam individualybes, neimanoma kiekvienam itikti, kaip jau kazkas rase, kas vienam juokinga, kitam graudu... ir t.t. rolleyes.gif Manau, cia tik tolerancijos klausimas... cool.gif
Geriau visoms forumietems tolerantiskumo, tarpusavio supratimo, tylos kursus reikia organizuoti rolleyes.gif wink.gif Privalomai laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almuke: 26 spalio 2004 - 14:26
Neee, man regis, nuobauda dalykas rimtas, uz niekus ju skirstyt nereikia. Uz piktybiskumus kazkokius - taip, bet uz kazkokius pasizodziavimus... nzn g.gif

Todel kad sitas forumas idomus tuo, kad cia visada pilna zmoniu - o kuo daugiau zmoniu gaus nuobaudas, tuo labiau ju mazes - ir tie nubausti neis is pasiutimo, ir kitiems kazkaip nebedrasu bus laisvai reikstis - dar netycia kam ant nuospaudos uzminsi... Kelmas zino, man taip atrodo. O zmoniu daug - automatiskai ir nuomoniu daug, ir kas nors su kuo nors susikerta, betgi taip visada buna, kur daug zmoniu, nepriversi visu mandagiai elgtis. Galu gale, ir nereikia smile.gif Tik kas nors su kuo nors susikerta - is karto ir pagyvejimas forume atsiranda smile.gif

Aisku, galvojant apie konkrecios mamytes, kuriai kas nors ka nors ne taip pasake, jausmus - na gal negerai yra negerai pasakyt. Bet kita vertus - na neapsaugosi visu dalyviu, yra tokiu zmoniu, kurie ir realybej pasmrkti lieka, ir nieko nepadarysi, gyvenimas toks...

Manau, kad idealaus sprendimo nera, bet variantai siuo atveju butu du.
1. Padaryt, kad skelbima ideti galima, o komentuoti ne, kaip ginekologu konsultacijas smile.gif Tegu turgus gaunasi per asmenines zinutes. Vienok skyrelio skaitomumas, aisku, stipriai sumazes.

2. Nieko nedaryt smile.gif Nenori pardavinet per Supermama - pardavinek per Noriu smile.gif Pardavinek omnio skelbimuose... Ar maza vietu, kur galima daiktus pardavinet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (almuke @ 2004 10 26, 15:26)
Geriau visoms forumietems tolerantiskumo, tarpusavio supratimo, tylos kursus reikia organizuoti rolleyes.gif wink.gif Privalomai laugh.gif

Tai cia visos ir tyli, tik klaviaturos barska biggrin.gif Gal geriau - kompiuterinio berastingumo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 10 26, 18:33)
Tai cia visos ir tyli, tik klaviaturos barska biggrin.gif Gal geriau - kompiuterinio berastingumo laugh.gif

Gal tiksliau kompiuterinio tylejimo? g.gif cool.gif
Atsakyti