Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE (M-D @ 2004 10 26, 22:31)
Sakykim yra mama, kuriai labai sunku, augina viena vaiką ar tai panašiai, užsimanė kažką parduot, tarkimuž 5 litus, o čia įlekia kokia nors moteraitė ir pradeda "Oi, vaikeli, kiek brangiai prašai, aš tai turguj po 2 litasus mačiau, ir splava tavo nekokia, ir stovis apgailėtinas ir voobše, kodėl be kepurės?!". Nu žinote.. Tos mamos vietoje tikrai pasijusčiau nejaukiai. Ir taip sunku, bandai savo vaikui kažkaip padėt, o čia štai tau - sčastje privalilo. wink.gif

O jeigum kokia mamyte vos durianti gala su galu sumislys pirkti uz penkis litus sinjona, o turgui prie astunto priekystalio is kaires tokiu pat yra po pori litu, tak kur teisybe? Va tom mamom, misliju, ir nori padeti komentatoriai.
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 26, 23:41)
[/QUOTE]
O jeigum kokia mamyte vos durianti gala su galu sumislys pirkti uz penkis litus sinjona, o turgui prie astunto priekystalio is kaires tokiu pat yra po pori litu, tak kur teisybe? Va tom mamom, misliju, ir nori padeti komentatoriai.

O tai kodėl go tokiu atveju neparašius apie tai į až? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (M-D @ 2004 10 26, 22:45)
O jeigum kokia mamyte vos durianti gala su galu sumislys pirkti uz penkis litus sinjona, o turgui prie astunto priekystalio is kaires tokiu pat yra po pori litu, tak kur teisybe? Va tom mamom, misliju, ir nori padeti komentatoriai. [/QUOTE]
O tai kodėl go tokiu atveju neparašius apie tai į až? smile.gif

Nu , sakyk , is kur man zinot (prekiu kainu zinovei, vertintojai, kritikei...), kuria mamyte reik ispet? Pasirodo zinute apie sarafano pardavima. sarafana parduoda uz tris litus, o as zinau vietu, kur toks pat sarafanas per pus maziau karstuoja. Tak kaip ma pasauli isgelbet g.gif ???

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 26, 23:52)
Nu , sakyk , is kur man zinot (prekiu kainu zinovei, vertintojai, kritikei...), kuria mamyte reik ispet? Pasirodo zinute apie sarafano pardavima. sarafana parduoda uz tris litus, o as zinau vietu, kur toks pat sarafanas per pus maziau karstuoja. Tak kaip ma pasauli isgelbet g.gif ???

biggrin.gif

O tu parašyk savo naują temą "Parduodamas sarafanas už 3 litus. Pirkti ten ir ten." wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (M-D @ 2004 10 26, 22:57)

biggrin.gif [/QUOTE]
O tu parašyk savo naują temą "Parduodamas sarafanas už 3 litus. Pirkti ten ir ten." wink.gif biggrin.gif

doh.gif Jausiuos kalta, nes is tos mamos, kuriai tie penki litai buvo gyvybiskai svarbus, atemiau vieninteli sansa nusipirkti saldaini sad.gif . Oi. Na ir tema. Laukia apmastymu naktele g.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 27, 00:02)
doh.gif Jausiuos kalta, nes is tos mamos, kuriai tie penki litai buvo gyvybiskai svarbus, atemiau vieninteli sansa nusipirkti saldaini sad.gif . Oi. Na ir tema. Laukia apmastymu naktele g.gif

Ech.. Sunkus tas gyvenimas.. Bet vis dėl to manau, kad mamų įžeidinėti "purvinais" komentarais nereikia. Mamos - tai šventa. wink.gif
Atsakyti

Я предлаю открыть тему, где мамы могут выяснять отношения и спорить g.gif thumbup.gif
Где так много женщин не обойтись без споров е недорозумений ohmy.gif
Составить правила и можно ругаться на здоровье clap.gif clap.gif
Papildyta @ [mergetime]1098825456[/mergetime]

Назвать можно так Я НА ТЕБЯ ОБИДЕЛАСЬ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Sever59 @ 2004 10 27, 00:17)
Назвать можно так Я НА ТЕБЯ ОБИДЕЛАСЬ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Arba galima pavadint "Noriu bartis". wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man tai patiko kazkurios mamos skelbimu skyrelyje pasakyta fraze: "preke verta tiek ,kiek pirkejas uz ja sutinka moketi" thumbup.gif thumbup.gif
todel manau nuo viesu komentavimu kainos ar prekes atzvilgiu vistik reiketu susilaikyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (M-D @ 2004 10 27, 00:27)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Очень хорошее название, и кто начинает ругаться туда переносить.
Atsakyti
Hmm jauciu ir as kazkada kaikur esu pakomentvus blush-anim-cl.gif , bet tikrai ne del to kad pakkritikuoti ta zmogu - tiesiog tokia esu, ir nesusilaikau, jei zinau kad zmogus per daug ,,uzlenkia lazda". Pazadu pasitaisyti 000189.gif
Atsakyti
QUOTE (M-D @ 2004 10 26, 23:27)

dar galima "Noriu badytis" (čia ragais) biggrin.gif
Atsakyti