Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(akvilyte @ 2007 03 03, 10:00)
per tiek metų dar nei karto negavau  bigsmile.gif
o jei gaučiau tai nepatingėčiau parašyt moderatoriams  mirksiukas.gif

tai, kad tik nesenai sužinojau, kad čia nelegalu...
aš turiu omenyje apie komercinius skelbimus, o ne apie pavienius ax.gif
Atsakyti
O gal kas zinote ka daryti. Viename skyrelyje keli zmones rekomendavo daikta. Na, as aisku nusipirkau- nuvykusi pagal rekomendacijas. Kadangi vykom vos ne visa seima gerokai ten uzsibuvom -issisnekejom. Grizus perskaiciau ta temele pasirodo tie pardavejai uzsiregistrave keliais vardais ir rekomenduoja taip-patys save!
Daiktu nenusivyliau, bet labai negraziai atrodo Ju toks elgesys forume.
Atsakyti
QUOTE(Anfisa @ 2007 03 03, 00:54)
zinokit atakuoja ne tik toj temoj, yra temos kur tave asmeniskai karve apvadina kai kas, manau reikia kad butu kur pasiskust, kaip kiuose forumuose, ir tada ta veikeja, sudrausmina, net gi ismeta is forumo. galima pradziai tam zmoguj apribot postu rasyma savaitei,po to menesiu, o jei ir toliau izeidineja,tai ir ismest toki negaila, tegu registruojasi is naujo  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip gali atsirasti vienas dešimtyje asmenų tongue.gif KAs trukdo po išbaninmo prisiregistruoti dar kartą?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 03 08, 15:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Taip gali atsirasti vienas dešimtyje asmenų tongue.gif KAs trukdo po išbaninmo prisiregistruoti dar kartą?

Tą patį norėjau parašyt biggrin.gif Išmeta lauk už blogą elgesį ir kas iš to, jei per naują tą patį darys, tik kitu niku?
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 03 08, 14:34)
O gal kas zinote ka daryti. Viename skyrelyje keli zmones rekomendavo daikta. Na, as aisku nusipirkau- nuvykusi pagal rekomendacijas. Kadangi vykom vos ne visa seima gerokai ten uzsibuvom -issisnekejom. Grizus perskaiciau ta temele pasirodo tie pardavejai uzsiregistrave keliais vardais ir rekomenduoja taip-patys save!
Daiktu nenusivyliau, bet labai negraziai atrodo Ju toks elgesys forume.

Nieko čia nepadarysi. Tiesiog pakliuvai ant meškerės ir tiek. Visada prieš ką nors pirkdama iš ko nors atkreipk dėmesį į tai: kiek laiko žmogus forume, kiek žinučių, ar jos tik skelbimų lentoje ar ne.. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(marika @ 2004 09 28, 11:35)
Labai nemalonu, kai skelbimu lentoje viena mamyte atidaro tema, kad parduoda nesiotus rubelius ar panasiai, o kitos viena per kita pradeda piktai komentuoti unsure.gif  mad.gif  As cia dar naujoke, bet jau spejau susidaryti tokia nuomone smile.gif Juk skelbimu lenta yra tam ir skirta, kaip supratau, parduoti ar kitokiais budais platinti jau nebereikalingus mamytems ar ju vaikeliams daiktus wink.gif

Norėčiau pasiūlyti užblokuoti skelbimų komentavimą. Juk viena paskelbia tema, o kita kabinėjasi prie kainos, rašo, kad spalva netinka... Tai betikslis rašinėjimas, jei parduodi daiktą, tai įdomu susitikti su interesantu, kuris perka arba neperka, o atsakinėti į aibes klausimų galima ir per až. Dažnai nenurodoma kaina, dydis (t.y. skelbimas neatitinka reikalavimų, bet jis netrinamas), todėl rašinėjimas vyksta aprašinėjant parduodamą daiktą iš naujo... Labiausiai pikta, kai nusprendžiama, jog daiktas nepatinka ar per brangus, juk tokiu atveju geriau nieko nerašyti, nes nuo pasakymo nei pirkėjoms nei pardavėjai ne geriau... Juk tikslas ne diskusija, o pardavimas/pirkimas...
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 03 08, 16:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Taip gali atsirasti vienas dešimtyje asmenų tongue.gif KAs trukdo po išbaninmo prisiregistruoti dar kartą?

na idomu o koki daikta siule gal ir as ant tos meskeres jau buvau uzkibus
parasyk idomu
Atsakyti
norejau paklausti,niekaip nerandu kur galima butu pasiskusti jei tave apgavo viena forumete,pirkau pas ja papildus,o jinai man s.. pakiso,kai po paaiskejo,as jau jai faktus rodau radau informacija internete kad sitos firmos gaminiai paddelkos,o jinai mane ignoroje!jai mokeciau 20lt tai butu negaila jai vaistams paduovanuoti bet sumokejau 95lt! prasau patarkit man!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 03 18, 13:44)
norejau paklausti,niekaip nerandu kur galima butu pasiskusti jei tave apgavo viena forumete,pirkau pas ja papildus,o jinai man s.. pakiso,kai po paaiskejo,as jau jai faktus rodau radau informacija internete kad sitos firmos gaminiai paddelkos,o jinai mane ignoroje!jai mokeciau 20lt tai butu negaila jai vaistams paduovanuoti bet sumokejau 95lt! prasau patarkit man!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tam yra juodasis sąrašas skelbimų lentoje 4u.gif
Atsakyti
as tai manau, kad is tikruju reikia tokius zmones apriboti bent keletai dienu, nes gal zmogus nejaucia, kad "perriebiai" schmoll.gif ka nors parase... as tiksliai neatsimenu kurioj temoj g.gif , bet tikrai skyrelyje "tarp musu mergaiciu" viena SM pasiguode savo problemele ir buvo tokiu labai kategorisku, kad gal jautresnis zmogus gali ir isizeist... juk cia susedam del supratingumo viena kitai o is kai kuriu pasisekymu jauciamas is karto kazkoks nusistatymas.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 03 18, 14:56)
tam yra juodasis sąrašas skelbimų lentoje  4u.gif

tai kad nera jau!
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 03 18, 16:42)
tai kad nera jau!

prašau JUODASIS SĄRAŠAS
Atsakyti