Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 11 18, 13:19)
Siūlau skirti naubaudą xxxx už tai, kad siuntinėja reklamines žinutes per až Tikrai nesidomėjau jos paslaugomis.

Na nematau cia problemos, nors tu ka doh.gif Gaunu ir as. Jei neidomu istrinu, jei idomu isidedu i archyvus. Vertink kaip Spama ir trink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 20, 16:57)

Už...etą... už...tsakant... neįskaitomas žinutes forume lotuliukas.gif blush-anim-cl.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2006 11 21, 14:00)
Na nematau cia problemos, nors tu ka doh.gif Gaunu ir as. Jei neidomu istrinu, jei idomu isidedu i archyvus. Vertink kaip Spama ir trink  mirksiukas.gif

Aš tai iškart apskundžiu tokius moderatoriams blush2.gif Dar man bliamba forume spamų betrūksta, pašto dėžutę kasdien valau, gana jau man cool.gif

QUOTE(Smurka @ 2006 11 21, 15:24)
Už...etą... už...tsakant... neįskaitomas žinutes forume lotuliukas.gif blush-anim-cl.gif hihihi.gif

hihihi.gif Tai gal jos tik kai kam neįskaitomos bigsmile.gif Ir kai kokioj fazėj bigsmile.gif

O yra tokių narių, kurie nuolat neįskaitomas rašo, ir nieko... biggrin.gif
Atsakyti
Jo, su spamais reikaliukai šlykštūs doh.gif Aš tiesiog į juos nereaguoju schmoll.gif Nors kartais irgi užknisa...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 21, 16:06)
Aš tai iškart apskundžiu tokius moderatoriams blush2.gif  Dar man bliamba forume spamų betrūksta, pašto dėžutę kasdien valau, gana jau man cool.gif

Aha , o tai kurias apskūsti moderams? Kurias ištrinu kaip spamą, ar ir tas kurias pasidedu i archyvą ? rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2006 11 22, 11:51)
Aha , o tai kurias apskūsti moderams? Kurias ištrinu kaip spamą, ar ir tas kurias pasidedu i archyvą ?  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Tas, kurios užknisa! biggrin.gif Nes jei aš gaučiau žinutę, kuri man patinka, tai ko skųstis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 22, 13:12)
Tas, kurios užknisa! biggrin.gif Nes jei aš gaučiau žinutę, kuri man patinka, tai ko skųstis? g.gif

Laikykites oriflamininkes!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 08, 20:03)
Apskritai - labai jau mūsų pardavėjai jautrūs, o pirkėjai - taktiški ir mandagūs  kaip Adamkus per furšetą. Va čia pažiūrėkit:

http://pervonah.org....toroller-1.html

verkiau is juoko laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man asmeniškai labai nepatinka, kad mamytės skelbimų lentoje pardavusios savo prekę neištrina skelbimo. Būna jau apsidžiaugiu ką nors gero radus ir ant galo gaunu "šlapiu skuduru" - daiktas nupirktas.
Manau reikia bausti minėtais baudos taškais už taisyklių, išdėstytų prie temų ar skyrių, pažeidimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 06, 22:25)
Kvaila kažkaip...
Jei norite išvengti negatyvių komentarų skelbimuose, kam tada išvis komentuoti??? Kam ta komentavimo teisė? Tada rašai i a.ž. ir tariesi. Ar tik liaupsint reikia?

sutinku su tavim
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 08, 20:03)
Apskritai - labai jau mūsų pardavėjai jautrūs, o pirkėjai - taktiški ir mandagūs  kaip Adamkus per furšetą. Va čia pažiūrėkit:

http://pervonah.org....toroller-1.html

Prisjuokiau ir aš ir mano kolegos, nerealu thumbup.gif
Atsakyti
Geriausia nuobauda už komentarus-temos pašalinimas (ištrynimas). Dar pati esu neseniai pasijungusi, bet jau tokį reiškinį pastebėjau. blink.gif Užvedama tema, pasiskymų krūvos, įsisuka diskusijos, nepasitikėjimas,net abejonės temos tikroviškumu...Ir vieną rytą pasijungus, paaiškėja, kad tema tiesiog ištrinta. Kažkam nepatiko,kad diskusijos per karštos.
Tai kuo ne "geriausia" nuobauda, pasakykit?
Nepatiko, kreipkitės į moderatorius, pratrins žinutes, panaikins temas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAkaRĖLĖ: 01 vasario 2007 - 12:09