As irgi labai nepatenkinta, kai skelbimu ar rankdarbiu temose vien aikciojimai: oi kaip grazu, oi kaip saunu. Buna tokiu kur vien balionelius deda. Tai paprastai temas rankdarbiuose nuo galo pradedu skaityti, naudingiausi buna patys pirmieji.
Dar del asmeniniu zinuciu. As pati jas labai retai rasau- tik su reikalu. Vienoje temoje man pasirode autoritetingas zmogus ir paprasiau jo patarimo. Laukiu laukiu- nesulaukiu. Paskui ziuriu prisijungineja zinutes i foruma raso, bet man neatsako- atsekiau pagal jo pasisakymus, kad jam nepatiko, jog as jam parasiau. Cia Smurkos "čainiko"draugas taip negraziai. Baisiai nusivyliau....
Taigi nevisos zinutes buna reklamos.
Aš gaunu daug pasiūlymų per až: ir apsidrausti, ir batukus vaikiškus pirkti, ir kosmetiką
O taip pat, pastoviai sekant skelbimus labai laisvai galiu pasakyti, kas komercija užsiiminėja. Tiesiog sekant vieną sritį, pastebi, kad daiktai skiriasi, bet visi jie "mano arba draugės"

O taip pat, pastoviai sekant skelbimus labai laisvai galiu pasakyti, kas komercija užsiiminėja. Tiesiog sekant vieną sritį, pastebi, kad daiktai skiriasi, bet visi jie "mano arba draugės"

QUOTE(Mikasiene @ 2006 11 22, 16:37)
Man asmeniškai labai nepatinka, kad mamytės skelbimų lentoje pardavusios savo prekę neištrina skelbimo. Būna jau apsidžiaugiu ką nors gero radus ir ant galo gaunu "šlapiu skuduru" - daiktas nupirktas.
arba jei del kokiu nors priezasciu nera galimybes istrinti- galima rasyti didelem spalvotom raidem kad nebera

QUOTE(siaubute @ 2007 02 01, 14:56)
As irgi labai nepatenkinta, kai skelbimu ar rankdarbiu temose vien aikciojimai: oi kaip grazu, oi kaip saunu. Buna tokiu kur vien balionelius deda. Tai paprastai temas rankdarbiuose nuo galo pradedu skaityti, naudingiausi buna patys pirmieji.
Dar del asmeniniu zinuciu. As pati jas labai retai rasau- tik su reikalu. Vienoje temoje man pasirode autoritetingas zmogus ir paprasiau jo patarimo. Laukiu laukiu- nesulaukiu. Paskui ziuriu prisijungineja zinutes i foruma raso, bet man neatsako- atsekiau pagal jo pasisakymus, kad jam nepatiko, jog as jam parasiau. Cia Smurkos "čainiko"draugas taip negraziai. Baisiai nusivyliau....
Atsiprašau, aš ne į temą: labai gražūs vaikiukų vardai

QUOTE(Limcamca @ 2007 02 01, 17:51)
Aš gaunu daug pasiūlymų per až: ir apsidrausti, ir batukus vaikiškus pirkti, ir kosmetiką

nei vieno nesu gavus skelbimo į až, gal dėl to, kad esu dar naujokė, bet man irgi nepatiktų, jei neatsižvelgiant į mano norus, man siųstų skelbimus,tam yra skirta skelbimų lenta, manau ir taip inbox greit persipildo

QUOTE(beata777 @ 2007 02 15, 20:43)
manau ir taip inbox greit persipildo

nutaigi ją bet kada galima ištrinti ir vėl bus tuščia

taip bet kai kuriu zinuciu nespeji istrinti
kai buvau padavus skelbimus, kad parduodu drabuzius, tai mane taip atakavo, kad uzsivedziau sasiuvini
ir puikiai suprantu, kad jas galima istrint, nes ja tvarkausi kiekviena kart, kai uzeinu i foruma
be to prie ko cia tai, as juk akcentavau, kad negalima siusti ivairius skelbimus, neatsizvelgiant i kito zmogaus norus, uzvesk tema ir jai as susidomesiu, tai parasysiu, o man siulyt tikrai nereikia, ne turgus gi...stai kur pagrindine mintis
kai buvau padavus skelbimus, kad parduodu drabuzius, tai mane taip atakavo, kad uzsivedziau sasiuvini

ir puikiai suprantu, kad jas galima istrint, nes ja tvarkausi kiekviena kart, kai uzeinu i foruma

be to prie ko cia tai, as juk akcentavau, kad negalima siusti ivairius skelbimus, neatsizvelgiant i kito zmogaus norus, uzvesk tema ir jai as susidomesiu, tai parasysiu, o man siulyt tikrai nereikia, ne turgus gi...stai kur pagrindine mintis
zinokit atakuoja ne tik toj temoj, yra temos kur tave asmeniskai karve apvadina kai kas, manau reikia kad butu kur pasiskust, kaip kiuose forumuose, ir tada ta veikeja, sudrausmina, net gi ismeta is forumo. galima pradziai tam zmoguj apribot postu rasyma savaitei,po to menesiu, o jei ir toliau izeidineja,tai ir ismest toki negaila, tegu registruojasi is naujo

QUOTE(Limcamca @ 2007 02 01, 15:51)

per tiek metų dar nei karto negavau

o jei gaučiau tai nepatingėčiau parašyt moderatoriams

As irgi dar nei karto negavau pasiulymo kazka pirkti savo a.z
jeigu yra kas perka tai bus kas parduoda, jej pardavines koines reiskias kazkam ju reik
QUOTE(Anfisa @ 2007 03 03, 01:54)
zinokit atakuoja ne tik toj temoj, yra temos kur tave asmeniskai karve apvadina kai kas, manau reikia kad butu kur pasiskust, kaip kiuose forumuose, ir tada ta veikeja, sudrausmina, net gi ismeta is forumo. galima pradziai tam zmoguj apribot postu rasyma savaitei,po to menesiu, o jei ir toliau izeidineja,tai ir ismest toki negaila, tegu registruojasi is naujo 

Va cia tai pritariu

Daznai pastebiu ne paciu graziausiu kreipiniu..Man nepatiktu, jei mane kazkas viesai isvadintu karve, ozka ar dar kaip (o tokiu vadintoju tikrai yra).
O del asmeniniu zinuciu..galetu didesne deze buti is tikro. Parduodant ka nors ji prisipildo tuojau pat. Sakysit- galima istrinti, bet kai forume pasitaiko ir melagiu, tai AZ lieka vieninteliu irodymu. Todel trinti "neapsimoka"

AZ ne i tema esu gavusi tik viena karta, kai siule apsidrausti