Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(Medinis @ 2009 01 25, 16:31)
Debilių motinų kvaili pasisakymai.... Apsisysiotų visos tokioje situacijoje. O kaip protingos ir drasios sau atrodo... Apgailėtina,,,,

O va ir Medinio daržas doh.gif irgi labai "turiningas" verysad.gif

QUOTE(TUSINA @ 2009 01 25, 20:36)

drinks_cheers.gif  i savo darza paziuret reikia pries akmenis metant i svetima

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stukaciu kampelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Na sita moteryte - "BalticGold", perzenge visas ribas...

http://www.supermama...?...3165&st=552

visoje temoje tik ir izeidineja visus...kosmaras...
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 01 25, 23:50)
Stukaciu kampelis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tmxs @ 2009 01 23, 13:00)
Forumo administracija į tai galėtu atsižvelgti ir laikytis http://www.neburnok.lt/lt/ lopitikos... schmoll.gif

Jau praejo visa savaite, o forumo administracija visiskai nusispjauti i tai, kas darosi ju forume. Kagi... reiks ir man praturtinti savo viesa zodyna siame forume keturauksciai keismazodziais... O be to jau ir norinciu ta zodyna isbandyti savo kailiu eile susidare... lotuliukas.gif

QUOTE(pilka @ 2009 01 23, 14:43)

Yra tokia gera rusiska patarle" Slisal zvon, da ne znauju gde on". Cia apie pilka...

QUOTE(ooo @ 2009 01 23, 13:33)
o as manau, kad i teisi - kaip kitaip pavadinti zmogu, teigianti, kad paveldeta liga yra tevu klaida?

Dar viena... kuriai auksciau mineta patarle tinka. lotuliukas.gif

QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 01 25, 12:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tėvų klaida - kaip žiauru .
nesu pikta , bet norėčiau kad gyvenime toks žmogus susidurtų su ta klaida , arba gal jo vaikai , ar vaikų vaikai ......... rolleyes.gif  norėčiau tada žažiūrėt kaip kalbėtų apie tas klaidas ir jų taisymą. mes kai patys to nepatiriam tai ir šnekam vėjus  doh.gif

Ir dar viena... doh.gif

QUOTE(Mirėja @ 2009 01 23, 21:55)
g.gif O jums neatrodo, kad apie tai rašė Gluosnis, o durna buvo išvadinta l.jelena?  g.gif

Va, va. Bet as tai pavyzdziui norejau civilizuotai padiskutuoti apie tai su gluosniu, o ne su alfija. Nes tai ne mano mintis buvo, o gluosnio. Tik cia nieko nesuprantancios ir tos temos neskaitancios mamkos neisigylinus i reikalo esme jau bando mane ne uz ka teisti, o zmogu, kuris izeidineja, teisinti. Fuuuu.

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 01 23, 22:01)
Neatrodo. Kurią reikėjo, tą ir įvardino. Žodis "išvadino" čia netinka.

O siai "supertetei" jau niekas nepades, net mirties bausme. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 27 sausio 2009 - 11:53
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 27, 12:50)

Yra tokia gera rusiska patarle" Slisal zvon, da ne znauju gde on". Cia apie pilka...
Dar viena... kuriai auksciau mineta patarle tinka.  lotuliukas.gif
Ir dar viena...  doh.gif
Tik cia nieko nesuprantancios ir tos temos neskaitancios mamkos neisigylinus i reikalo esme jau bando mane ne uz ka teisti, o zmogu, kuris izeidineja, teisinti. Fuuuu.

Papildyta:
O siai "supertetei" jau niekas nepades, net mirties bausme.  lotuliukas.gif

As manau,kad pirmiausiai tau reiktu i veidrodi pasiziureti ir saves paklausti,kas tu tokia esi,kad jautiesi turinti teise cia visas smerkti ir komentuoti ir bausmes taikyti.Ir dar apie issilavinima noreciau tavo pasakyti-patarciau ismokt pirmiausiai be klaidu rasyti,nes jau ne pirmame tavo poste pastebejau,kad nezinai kur rasyti i trumpaja,o kur y ilgaja.O apie stilistika isvis nekalbu.
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 27, 12:50)

bando mane ne uz ka teisti, o zmogu, kuris izeidineja, teisinti. Fuuuu.

Nu,zinok,ziauru skaityti,tu teisti gali,o taves jau negalima.Matau,esi megeja taikyti patarles.Tai pasiulyciau tau prisitaikyti tokia-"neteisk tu ir pats nebusi teisiamas"
Atsakyti
QUOTE(meidluka @ 2009 01 27, 13:04)
Nu,zinok,ziauru skaityti,tu teisti gali,o taves jau negalima.Matau,esi megeja taikyti patarles.Tai pasiulyciau tau prisitaikyti tokia-"neteisk tu ir pats nebusi teisiamas"

As ir nesiruosiu teisti. Tiesiog visas, kurios man nepatiks nuo siandien vadinsiu durnem. Tu ne isimtis. tongue.gif
Vis tiek SM i tai demesio nekreipia. Traktuok taip: as tiesiog issakau savo nuomone. tongue.gif

QUOTE(meidluka @ 2009 01 27, 13:04)
As manau,kad pirmiausiai tau reiktu i veidrodi pasiziureti ir saves paklausti,kas tu tokia esi,kad jautiesi turinti teise cia visas smerkti ir komentuoti ir bausmes taikyti.Ir dar apie issilavinima noreciau tavo pasakyti-patarciau ismokt pirmiausiai be klaidu rasyti,nes jau ne pirmame tavo poste pastebejau,kad nezinai kur rasyti i trumpaja,o kur y ilgaja.O apie stilistika isvis nekalbu.

Isijunk lietuviska klaviatura ir "neteisk tu ir pats nebusi teisiamas" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 27 sausio 2009 - 12:19
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 27, 12:06)
Isijunk lietuviska klaviatura ir "neteisk tu ir pats nebusi teisiamas"  tongue.gif

Lietuviška "klaviatūra" turi abi raides-ir Y, ir I, bet jei žmogus nemoka taisyklingai rašyti, tai pasiteisinimas vienas-nėra klaviatūroj lietuviškų raidžių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 27, 14:42)
Lietuviška "klaviatūra" turi abi raides-ir Y, ir I, bet jei žmogus nemoka taisyklingai rašyti, tai pasiteisinimas vienas-nėra klaviatūroj lietuviškų raidžių  lotuliukas.gif

Na ir ka jus tuo norit pasakyti temoje: "Siūlau skirti nuobaudas, Už komentavimus"? Jei uz tai skirti baudas, tai reiktu puse forumo bausti. tongue.gif Ar spaminti daugiau tinkamu temu neradot? Ar cia jus moralini pasitenkinima, kaip alfija, jauciat prie zmoniu kabinedamasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 27 sausio 2009 - 13:54
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 27, 13:06)
1.As ir nesiruosiu teisti. Tiesiog visas, kurios man nepatiks nuo siandien vadinsiu durnem. Tu ne isimtis.  tongue.gif
Vis tiek SM i tai demesio nekreipia. Traktuok taip: as tiesiog issakau savo nuomone.  tongue.gif
2.Isijunk lietuviska klaviatura ir "neteisk tu ir pats nebusi teisiamas"  tongue.gif

1.Mano dukra labai gera posaki turi-Kas ant kitu sako,ant saves pasisako.tau labai tinka,visu tavo drebiamu purvu tu pati atsiduodi.
2.Mano tik klaviatura nelietuviska ir tik as pati pasirenku kokia ji pas mane turi buti,tu cia man ne rodiklis.Bet as bent jau rasau taisyklingai.Apie tavo lietuviskos rasysenos zinias to nepasakysi.Nors ko noret,kai vardai viska pasako. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meidluka: 27 sausio 2009 - 15:19
QUOTE(JUSSTE @ 2009 01 26, 12:38)
Na sita moteryte - "BalticGold", perzenge visas ribas...

http://www.supermama...?...3165&st=552

visoje temoje tik ir izeidineja visus...kosmaras...

nematau nieko įžeidžiančio..
nebent sėdite Seimo salėj ir neturėdama ką veikti čia užėjote.. tada suprantu.. užjaučiu.. ten tema apie valdžios purvinumą.
Atsakyti
nežinau ar čia pataikiau bet forumietės cvetok888 ir nefertyte Kosmetikos gamintojų skyrelyje, Faberlic temoje skelbiasi apie platinimą su kontaktais ir pan... Juk tokio pobūdžio skelbimai forume nepageidaujami... unsure.gif
Atsakyti