Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(Apus @ 2009 01 25, 23:50)
Stukaciu kampelis  lotuliukas.gif

Baisu... biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meidluka @ 2009 01 27, 16:17)
1.Mano dukra labai gera posaki turi-Kas ant kitu sako,ant saves pasisako.tau labai tinka,visu tavo drebiamu purvu tu pati atsiduodi.
2.Mano tik klaviatura nelietuviska ir tik as pati pasirenku kokia ji pas mane turi buti,tu cia man ne rodiklis.Bet as bent jau rasau taisyklingai.Apie tavo lietuviskos rasysenos zinias to nepasakysi.Nors ko noret,kai vardai viska pasako. doh.gif

Ka padarysi... pati pasisakei, kad esi IT nerastinga. Mano klaviaturoje irgi neturi lietuvisku raidziu, bet kai jau labai reikia atsirenku kur kokia lietuviska raide. Tik viisokiom durnem nesiruosiu tai irodinet. tongue.gif
Kiekvienoje Maximoje galima uz 15 Lt isigyti tinkama klaviatura. Bet matyt kai kurios kompa sugeba tik SMui panaudot. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 27, 13:52)
Na ir ka jus tuo norit pasakyti temoje: "Siūlau skirti nuobaudas, Už komentavimus"?

Nieko tik sureagavau į tamstos žinutę apie klaviatūrą. O ką jūs norėjote tokia savo žinute TOKIOJE ( lotuliukas.gif ) temoje pasakyti? cool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 27, 19:50)
Tik viisokiom durnem nesiruosiu tai irodinet.  tongue.gif

Na tiesiog mandagi ponia ir tiek. Ką čia bepridursi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 27, 20:50)
Ka padarysi... pati pasisakei, kad esi IT nerastinga. Mano klaviaturoje irgi neturi lietuvisku raidziu, bet kai jau labai reikia atsirenku kur kokia lietuviska raide. Tik viisokiom durnem nesiruosiu tai irodinet.  tongue.gif
Kiekvienoje Maximoje galima uz 15 Lt isigyti tinkama klaviatura. Bet matyt kai kurios kompa sugeba tik SMui panaudot.  lotuliukas.gif

Tik labai neispruses zmogus,pritrukus argumentu,puola izeidineti zmones,zema.
Ir mano namuose siek tiek pazangesnes technologijos nei personalinis kompiuteris,todel pirkti man nieko nereikia.O tau pasiulyciau pasiieskoti mandagumo kursu,labai tikiuos,kad tokie yra
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 27, 21:31)
Na tiesiog mandagi ponia ir tiek. Ką čia bepridursi  lotuliukas.gif

QUOTE(meidluka @ 2009 01 28, 10:53)
O tau pasiulyciau pasiieskoti mandagumo kursu,labai tikiuos,kad tokie yra

SM uz tai nebaudzia, tai ko gi nepasinaudoti galimybe. Tai ir yra irodymas, kad SMe gali rasyt bet ka ir bet kaip, gali izeidinet zmones ir nejausti jokios atsakomybes tongue.gif Pradekit skaityti nuo ankstesnio puslapio, gal tada suprasit morale. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 28 sausio 2009 - 11:46
agha. ir aš pastebėjau, kad galima keiktis kiek tik nori ir niekas nieko nebedaro. pvz.: ***** 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 01 28, 13:19)
agha. ir aš pastebėjau, kad galima keiktis kiek tik nori ir niekas nieko nebedaro. pvz.: *****  4u.gif

O čia keiksmas? Dabar jau žinosiu, ką rašo ant brendžio butelių arba viešbučių bigsmile.gif
Atsakyti
jo čia keiksmas. b.l.i.a.t.
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 28, 12:42)
SM uz tai nebaudzia, tai ko gi nepasinaudoti galimybe.  Tai ir yra irodymas, kad SMe gali rasyt bet ka ir bet kaip, gali izeidinet zmones ir nejausti jokios atsakomybes tongue.gif  Pradekit skaityti nuo ankstesnio puslapio, gal tada suprasit morale.  tongue.gif

As suprantu morale,tik manau,kad ne musu reikalas pranesinet kitu zmoniu nusizengimus..Kiekviena temele turi savo moderatore ir as manau,kad jos turetu sias problemeles spresti.man tai yra skundimas,o mano nuomone-tai labai negrazus ir zemas veiksmas-tai zino net mano 6-metis sunus.
Tai galima spresti ir siek tiek kitaip :mane izeide as ir ieskau sprendimo,bet tikrai nemanau,kad labai grazu narsyti po SM ieskant ka iskust.Na cia mano asmenine nuomone.Nes tikrai nemanau,kad kazkuri cia is musu daro nusikaltima. 4u.gif
Atsakyti
meidluka,

o gatvėje pamačiusi avariją irgi nepraneštumėt policijai, nes skųsti negražu?
Atsakyti
QUOTE(meidluka @ 2009 01 28, 18:07)
As suprantu morale,tik manau,kad ne musu reikalas pranesinet kitu zmoniu nusizengimus..Kiekviena temele turi savo moderatore ir as manau,kad jos turetu sias problemeles spresti.man tai yra skundimas,o mano nuomone-tai labai negrazus ir zemas veiksmas-tai zino net mano 6-metis sunus.
Tai galima spresti ir siek tiek kitaip :mane izeide as ir ieskau sprendimo,bet tikrai nemanau,kad labai grazu narsyti po SM  ieskant ka iskust.Na cia mano asmenine nuomone.Nes tikrai nemanau,kad kazkuri cia is musu daro nusikaltima. 4u.gif

Trumpam akį užmečiau į temelę... Na, nereikėtų visko moderatorėms sukraut, juk žmonės irgi aukoja savo laiką, tad tikrai praverstų pagalba iš šalies... O skundimą pateisinu tuo atveju, kai forumo nariai nesilaiko ir net, priminus jiems apie tai, nesiruošia tų taisyklių laikytis...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 28, 18:59)
meidluka,

o gatvėje pamačiusi avariją irgi nepraneštumėt policijai, nes skųsti negražu?

As manau,kad nusikeikti forume,ar ka nors iskeikti netolygu avarijai.kaip jau anksciau minejau,avarijos dalyviai tai dazniausiai padaro patys.Iskviesciau policija tik tuo atveju-jei yra suzeistu ir jiems reikalinga pagalba,kitu atveju nemanau ,kad deretu kistis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolie23 @ 2009 01 28, 19:48)
Trumpam akį užmečiau į temelę... Na, nereikėtų visko moderatorėms sukraut, juk žmonės irgi aukoja savo laiką, tad tikrai praverstų pagalba iš šalies... O skundimą pateisinu tuo atveju, kai forumo nariai nesilaiko ir net, priminus jiems apie tai, nesiruošia tų taisyklių laikytis...

As nepasisakau uz visiska betvarke forume,bet jau kaip sakiau anksciau dazniausiai tai buna tik keliu zmoniu konfliktas.Ir butent tie zmones,jei jie jaucias izeisti ar pazeminti,turetu imtis kokiu tai veiksmu-pvz.informuoti apie tai moderatorius.
pasiskaicius kai kuriu nariu postus gali susidaryti ispudis,kad jie nieko daugiau ir nedaro,kaip narso po SM ieskodami ka iskust-butent toki elgesi laikau skundimu ir manau,kad tai zema.
Atsakyti