QUOTE(l.jelena @ 2009 01 28, 22:57)
As tai asmeniskai bandziau spresti labai rimta problema: mane nedviprasmiskai siame forume izeide. B
Zinai,kaip sakoma-uz teisybe pykstama.O kas yra izeidimas-tu mane ir turejai izeist-isvadinai durne,bemoksle,bet as neisizeidziau,nes tai tik tavo nuomone,as saves tokia nelaikau,todel ir nera del ko isizeidinet.tu mane izeidineji,o as taves nei karto,ir tau pikta.Tu kritikuoji zmogu,bet pati susilygini su juo,pati tampi tokia pat amorali,kaip ir tas,kuris tave izeide,taip elgdamasi, o nuo tavo tokio elgesio jam tik smagiau.
O tau skaudejo nuo to,kas tau pasidare-tave apvoge,apstumde,tavo artimuosius ar vaikus nuskriaude-nemanau.tai ir nematau cia problemos.Gal zmogus nelaimingas-reikejo issiliet-tu pasipainiojai ir issiliejo.Dziaukis,naudinga buvai,zmogui pagelbejai.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 29, 01:40)

Šiaip jau įvykus bet kokiam įvykiui turėtų būti skambinama policijai. Ir tai aš traktuoju ne kaip skundimą, nesvarbu, ar tik bakstelėjo, ar 3 žmones nutrėškė
Manyciau,kad tai turetu priklausyti nuo susiklosciusios situacijos.Jie susidure,jie ir issaiskins,kam kistis pasaliniams asmenims.
Suprantu-pabego is ivykio vietos,o as maciau,taip pranesiu.Bet cia jau yra zala.o tu man paaiskink-kur cia zala-izeide.Nu ir kas.dar ir izeidimas izeidimui nelygu.pasake durne-ot tai izeidimas-isjungiau tema ir nebendrauju ir galvos nesuku.
Dar skundzia-kosmetika platina su kontaktais.gal ji taip maista vaikams uzdirba,nes nebeliko kitu budu,o tu skusdama is vaiku kasni atimi-pacioms jis kazi neuzstrigtu.Ji gi is taves nevagia,tik informuoja.O tu visada turi pasirinkimo teise.Manau i viska reiktu siek tiek paprasciau ir supratingiau reaguoti,nuo to mums visoms siame forume bus tik smagiau.