Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(meidluka @ 2009 01 28, 20:13)
Ir butent tie zmones,jei jie jaucias izeisti ar pazeminti,turetu imtis kokiu tai veiksmu-pvz.informuoti apie tai moderatorius.

Tai ir informavau. bigsmile.gif Kita karta to nedarysiu. Bus zymiai maloniau kai imsiuos tam tikru atsakomuju veiksmu ir lai skundzia mane. irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 28, 21:16)
Tai ir informavau.  bigsmile.gif  Kita karta to nedarysiu. Bus zymiai maloniau kai imsiuos tam tikru atsakomuju veiksmu ir lai skundzia mane.  irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
dar ir tokiu buna lotuliukas.gif
a ner kas veikti, kad cia ardaisi lotuliukas.gif
gal skriaudzia kas, uzguita namuose, kad cia ant visai nepazistamu zmoniu lieji savo nuoskaudas ? taigi cia tik tavo bedos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 28, 21:55)
lotuliukas.gif
dar ir tokiu buna  lotuliukas.gif
a ner kas veikti, kad cia ardaisi  lotuliukas.gif
gal skriaudzia kas, uzguita namuose, kad cia ant visai nepazistamu zmoniu lieji  savo nuoskaudas ? taigi cia tik tavo bedos  tongue.gif

O pati ko taip ardaisi? lotuliukas.gif
As tai asmeniskai bandziau spresti labai rimta problema: mane nedviprasmiskai siame forume izeide. Bet va priejau isvados, kad siame forume galima kieviena kamilyte pavadinti durne ir uz tai jokiu bausmiu negaut. tongue.gif
O kaip gi dar kitaip pavadinsi kazkokia tai mamelka, kuri atejo i rimta tema, ir neisigilinus i jos esme komentarus zeria. doh.gif
Atsakyti
Gerbiamieji Moderatoriai.. nuuu nubauskit jus ka nors cia del sventos ramybes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 29, 00:16)
Gerbiamieji Moderatoriai.. nuuu nubauskit jus ka nors cia del sventos ramybes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 28, 18:59)
meidluka,

o gatvėje pamačiusi avariją irgi nepraneštumėt policijai, nes skųsti negražu?

dar norejau taves paklausti,o tu visada kvieti policija tik pamacius avarija.Dvi masinos susidure,vairuotojai islipe apziurineja masinas,o tuomet prilekia Mylimuke ir skambina policijai lotuliukas.gif .Nesupyk,ne is taves,is situacijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meidluka @ 2009 01 29, 01:29)
dar norejau taves paklausti,o tu visada kvieti policija tik pamacius avarija.Dvi masinos susidure,vairuotojai islipe apziurineja masinas,o tuomet prilekia Mylimuke ir skambina policijai lotuliukas.gif .Nesupyk,ne is taves,is situacijos. 4u.gif

biggrin.gif Šiaip jau įvykus bet kokiam įvykiui turėtų būti skambinama policijai. Ir tai aš traktuoju ne kaip skundimą, nesvarbu, ar tik bakstelėjo, ar 3 žmones nutrėškė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 29 sausio 2009 - 00:40
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 28, 22:57)

As tai asmeniskai bandziau spresti labai rimta problema: mane nedviprasmiskai siame forume izeide. B

Zinai,kaip sakoma-uz teisybe pykstama.O kas yra izeidimas-tu mane ir turejai izeist-isvadinai durne,bemoksle,bet as neisizeidziau,nes tai tik tavo nuomone,as saves tokia nelaikau,todel ir nera del ko isizeidinet.tu mane izeidineji,o as taves nei karto,ir tau pikta.Tu kritikuoji zmogu,bet pati susilygini su juo,pati tampi tokia pat amorali,kaip ir tas,kuris tave izeide,taip elgdamasi, o nuo tavo tokio elgesio jam tik smagiau.
O tau skaudejo nuo to,kas tau pasidare-tave apvoge,apstumde,tavo artimuosius ar vaikus nuskriaude-nemanau.tai ir nematau cia problemos.Gal zmogus nelaimingas-reikejo issiliet-tu pasipainiojai ir issiliejo.Dziaukis,naudinga buvai,zmogui pagelbejai. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 29, 01:40)
biggrin.gif  Šiaip jau įvykus bet kokiam įvykiui turėtų būti skambinama policijai. Ir tai aš traktuoju ne kaip skundimą, nesvarbu, ar tik bakstelėjo, ar 3 žmones nutrėškė wink.gif

Manyciau,kad tai turetu priklausyti nuo susiklosciusios situacijos.Jie susidure,jie ir issaiskins,kam kistis pasaliniams asmenims.
Suprantu-pabego is ivykio vietos,o as maciau,taip pranesiu.Bet cia jau yra zala.o tu man paaiskink-kur cia zala-izeide.Nu ir kas.dar ir izeidimas izeidimui nelygu.pasake durne-ot tai izeidimas-isjungiau tema ir nebendrauju ir galvos nesuku.
Dar skundzia-kosmetika platina su kontaktais.gal ji taip maista vaikams uzdirba,nes nebeliko kitu budu,o tu skusdama is vaiku kasni atimi-pacioms jis kazi neuzstrigtu.Ji gi is taves nevagia,tik informuoja.O tu visada turi pasirinkimo teise.Manau i viska reiktu siek tiek paprasciau ir supratingiau reaguoti,nuo to mums visoms siame forume bus tik smagiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meidluka @ 2009 01 29, 01:53)
Manyciau,kad tai turetu priklausyti nuo susiklosciusios situacijos.Jie susidure,jie ir issaiskins,kam kistis pasaliniams asmenims.
Suprantu-pabego is ivykio vietos,o as maciau,taip pranesiu.Bet cia jau yra zala.o tu man paaiskink-kur cia zala-izeide.Nu ir kas.dar ir izeidimas izeidimui nelygu.pasake durne-ot tai izeidimas-isjungiau tema ir nebendrauju ir galvos nesuku.
Dar skundzia-kosmetika platina su kontaktais.gal ji taip maista vaikams uzdirba,nes nebeliko kitu budu,o tu skusdama is vaiku kasni atimi-pacioms jis kazi neuzstrigtu.Ji gi is taves nevagia,tik informuoja.O tu visada turi pasirinkimo teise.Manau i viska reiktu siek tiek paprasciau ir supratingiau reaguoti,nuo to mums visoms siame forume bus tik smagiau. mirksiukas.gif

Tam ir yra forumo taisyklės, kad nebūtų bardako. Nemėgstu nei pati būti įžeidinėjama, nei kad mano "akivaizdoj" kažkas kažką purvais drabstytų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 29, 01:55)
Tam ir yra forumo taisyklės, kad nebūtų bardako. Nemėgstu nei pati būti įžeidinėjama, nei kad mano "akivaizdoj" kažkas kažką purvais drabstytų.

taisykles kartais turi ir isimtis,arba kaip liaudyje sakoma-jos tam ir yra,kad jas lauzytum biggrin.gif 4u.gif
Kiekvienas suauges zmogus pajegus save apgint ir jam neprasytu advokatu,kurie dirba ne pagal specialybe nereik.
nieks nesidaro be priezasties,iskilo konfliktas-dazniausiai tai abieju pusiu kalte,nebuna vienas vien geras,kitas tik blogas.ir tik nuo zmogaus mentaliteto priklauso jo reakcija i susiklosciusia situacija.
O tu manes neitikinai,kad skusti yra grazu.
Ir dar-deretu skirti nusikaltima nuo nemandagaus elgesio-uz siuos du prasizengimus gi i skirtingas institucijas siuncia,o tu juos sulygini,kaip vienodai netinkamus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meidluka: 29 sausio 2009 - 01:23
QUOTE(meidluka @ 2009 01 29, 02:21)
taisykles kartais turi ir isimtis,arba kaip liaudyje sakoma-jos tam ir yra,kad jas lauzytum biggrin.gif  4u.gif
Kiekvienas suauges zmogus pajegus save apgint ir jam neprasytu advokatu,kurie dirba ne pagal specialybe nereik.
nieks nesidaro be priezasties,iskilo konfliktas-dazniausiai tai abieju pusiu kalte,nebuna vienas vien geras,kitas tik blogas.ir tik nuo zmogaus mentaliteto priklauso jo reakcija i susiklosciusia situacija.
O tu manes neitikinai,kad skusti yra grazu.
Ir dar-deretu skirti nusikaltima nuo nemandagaus elgesio-uz siuos du prasizengimus  gi i skirtingas institucijas siuncia,o tu juos sulygini,kaip vienodai netinkamus.

Konfliktą galima išspręsti ir kultūringai, taip, kad neprireiktų moderatorių įsikišimo. Nemanau, kad kam patinka skaityti visokius "tarpuvartinius" įžeidinėjimus. Be abejo, visada galima persikelti į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 29, 02:27)
Konfliktą galima išspręsti ir kultūringai, taip, kad neprireiktų moderatorių įsikišimo. Nemanau, kad kam patinka skaityti visokius "tarpuvartinius" įžeidinėjimus. Be abejo, visada galima persikelti į AŽ smile.gif

Protingas sprendimas,bet cia tik zmonems,kurie tai suvokia,deja ,paskaicius sia temele,atrodo,kad ne dauguma cia tokiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meidluka: 29 sausio 2009 - 01:36