QUOTE (Laisvė @ 2004 10 27, 19:04) |
O gal susitarkim dėl neskausmingų bausmių? |
Neefektinga. Su negeromis forumietemis , reik kalbet kiekvienam suprantama kalba. Tarkim buna pamastymu, kuriuos vieni supranta kaip komplimenta, kiti kaip izeidima, treti kaip paguoda, ketvirti, kaip grasinima.... o va sprikta i kakta, arba spyri i placiaja visi supranta daug maz panasiai

Na, tada siūlau sugalvoti nick'ams skiriamuosius ženklus - spalvas. Tarkim, nusikaltėlio vardas pradeda spindėti kokia ryškiai raudona spalva. Ir spindi visą skirtąjį bausmės laiką.
Na va pasiulymas tikrai super, o tai dabar visos nuobaudos slaptos, tik apdovanojimai viesi. Neidomu. Tai va pagal ta sistema dabar visu nariu pasisakysiu nuo 2 iki 7 puslapio jau spindetu ryskiai raudona spalva, pageidautina neonine
Vsio mergos baikit, nes tikrai gausim uz tai kad tersiam toki svarbu skyreli

Vsio mergos baikit, nes tikrai gausim uz tai kad tersiam toki svarbu skyreli

Auges: matosi ir ispejimai, ne tik apdovanojimai

Na ką gi, nutariau ir aš pasisakyti. Man atrodo, kad tokia įspėjimų sistema, kaip yra dabar, yra visiškai pakankama. Kaip supratau kai kurių čia pasisakiusių nuomonę, tai jei kas nors parašys nemalonų komentarą - reik iškart bausti ar dar kitaip parodyti kad netinkamai pasielgė. Bet gal nereikia į tai painioti forumo ir panašiai. Juk jei gyvenime bendradarbė kokia nors tau pasakys ką nors nemielo, ar pulsi tu jai akis draskyt ir prašyt, kad įmonės vadovybė ją nubaustų?? Nemanau... Čia irgi tas pats. Aiškinkitės tarpusavyje, o ne taip, kaip dabar siūlot. Tai mano nuomonė ir tiek.
Be to, manau, kad ir forume reikia ir gero, ir blogo, negalima visko tik gražiai gražiai gražiai. Taip nebūna
Be to, manau, kad ir forume reikia ir gero, ir blogo, negalima visko tik gražiai gražiai gražiai. Taip nebūna

QUOTE (Reklamiste @ 2004 10 28, 10:33) |
Auges: matosi ir ispejimai, ne tik apdovanojimai ![]() |
O kurios tu matai?
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 28, 13:24) |
O kurios tu matai? |
O cia dar yra skirtumai? Savo tai tikrai matau

PS: manau, kad teise bausti ir zymeti turi tureti tik moderatoriai, kurie priziuri savo temas, nes kitaip yra gresme, kad bus visos nubaustos, jei apsizodziuos tarpusavyje arba pasiduos menulio itakai

QUOTE(Laisvė @ 2004 10 27, 19:23)
Na, tada siūlau sugalvoti nick'ams skiriamuosius ženklus - spalvas. Tarkim, nusikaltėlio vardas pradeda spindėti kokia ryškiai raudona spalva. Ir spindi visą skirtąjį bausmės laiką.
puiki ideja

Viename rusiškame forume mačiau tokį dalyką kaip "Reputacija". Ten dalyviai vieni kitiems gali rašyti minusus ir pliusus. Dalyvis turi būti parašęs bent 10 žinučių, kad galėtų įvertinti kitą. Pasižiūrėjus "Reputaciją" matyti, kokioje temoje, kas ir dėl kokios priežasties padėjo minusą ar pliusą. Pvz., pliusai už "Teisingai pasakyta", "Aciu uz palaikyma", "Gražus avataras", minusai už "Nu tu ir pasakei..", "Minusas už melą", "už keikimasi" ir pan. Dalyvis gali pakomentuoti priekaista ar pagyrima: "Aciu" arba "Tu manes taip ir nesupratai".
Galbut jei butu galimybe ivertinti reputacija, maziau pasitaikytu santykiu aiskinimosi temose? Nes nemalonu skaityti, kai zmones diskutuoja, diskutuoja i tema, kas astriau, kas svelniau, o staiga islenda kazkas ir teskia vienai dalyviu, mazdaug "O tu cia kaip visada nusikalbi". Savo nuomones diskusiju tema nepareiskia, tikslas - igelti vienai is dalyviu.
Galbut toki dalyka techniskai yra sudetinga atlikti, bet man ta ideja patiko
Galbut jei butu galimybe ivertinti reputacija, maziau pasitaikytu santykiu aiskinimosi temose? Nes nemalonu skaityti, kai zmones diskutuoja, diskutuoja i tema, kas astriau, kas svelniau, o staiga islenda kazkas ir teskia vienai dalyviu, mazdaug "O tu cia kaip visada nusikalbi". Savo nuomones diskusiju tema nepareiskia, tikslas - igelti vienai is dalyviu.
Galbut toki dalyka techniskai yra sudetinga atlikti, bet man ta ideja patiko