Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

O kai bus oficialiai leista bartis, tai niekas ir nesibars tongue.gif kaip sakoma "zapretnyj plod sladok".
Atsakyti
100% zinojau kad toks kombinzonas 50LT , nes sesuo ka tik buvo pirkus, lygiai lygiai toki pati.. zmogus nezinojo tiksliai kainos, sako apie 100 kainavo (padovanojo kazkas) tai parduoda uz 60Lt. nu vat ir parasiau... gaila tos mamos kuri permokes, aisku gaila ir tos kuriai tektu maziau gauti pinigeliu.. bet gi mes mamos... juk nenorim kitu mamu saskaita biznio darytis?

Pati nenorėčiau atsidurti panašioje situacijoje, bet iš kitos pusės labai nemaloniai būtų jei mano temoje pradėtų kritikuoti parduodamą daiktą. Manau sandėris yra tik pirkėjo ir pardavėjo reikalas. Pirkėjas gali nusiderėti (tai priklauso nuo jo kaip derybininko sugebėjimų), pardavėjas gali nuleisti kainą. Bet ta kritiką iškart numuša kainas ne tik tam pirkėjui, bet ir kitiems, kas galbūt norėtų pirkti. Išeina, kad daikto vertė krenta. Tos žinutės tuo pačiu daro ir antikreklamą.

Forumas turi tam tikrą specifiką, būtent gali sužinoti ar pigiau ar brangiau moki, gali patikslinti detales. Paprastose skelbimo lentose to nėra - tiesiog įdedi skelbimą su kontaktiniu tel. ir viskas. Tai ten žinoma ir pykčių jokių nebūna.
Atsakyti
Aš manau neigiamai.Na visos esam skirtingos ir skirtingai reaguojam i skirtingus pasisakymus, bet tuo ir įra įdomu, kad sužinai ne vien savo nuomonę thumbup.gif Beje ir reakcija į pasisakymą labai priklauso nuo vidinės būklės, todėl skirtingu metu tas pats žmogus gali sureaguoti skirtingai. Visos esam geros, tik tą gėrį visi suprantam skirtingai unsure.gif Na nepadės čia nuobaudos, vienos gavę nuobaudų iš viso pranyks(kas nėra gerai), kitos bijos ką pasakyti, kad negautų tų nuobaudų.Bat kokiu atveju nukentės būtent forumas, nes praras savo įvairiapusiškumą. Palinkėčiau visoms mamytėms tolerancijos.Na parodykit savo gėrį kitiems.....
Atsakyti
kas cia raso zinutes mano nicku mad.gif mad.gif mad.gif g.gif
ta zinute virsuje ne mano g.gif tik citata mano...
Atsakyti
Siaubas kažkos blink.gif Forumas mane išdurė.

Kodėl mano postas po Zhiemos vardu atsidurė blink.gif ?

Zhiema, patvirtink, kad ne tu ten rašei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 10 27, 10:42)
Forumas turi tam tikrą specifiką, būtent gali sužinoti ar pigiau ar brangiau moki, gali patikslinti detales. Paprastose skelbimo lentose to nėra - tiesiog įdedi skelbimą su kontaktiniu tel. ir viskas. Tai ten žinoma ir pykčių jokių nebūna.

testas
Atsakyti
QUOTE (SuperMama @ 2004 10 27, 10:04)

Oho blink.gif Kazkokie X failai ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (SuperMama @ 2004 10 27, 10:04)

ne as tikrai ne as rolleyes.gif o mano zinutes visai nera rolleyes.gif
na bet esme aiski... del kokybes nesiginciju ir nekomentuoju, bet ta karteli del kainos nesusilaikiau...
Atsakyti
Supratau, Zhiema, labai atsiprašau, netyčia paspaudžiau "taisyti" šalia "cituoti " rolleyes.gif
Tai pacitavau ką norėjau ir savo parašiau doh.gif (ką reiškia atsikelti 5 ryto).
Laikas į atostogas rolleyes.gif
Atsakyti
Bausti negalima pasigailėti. O kablelį pačios pasidėkite.
Skelbimų komentarai turėtų būti korektiški, tik tokie kurie sukasi apie prekę ar paslaugą, o ne kodėl. Tai priklauso nuo vidinės kultūros, o jos dažnai pritrūksta. Pamenu skaičiau vieną temą kur mamytė pardavinėjo savo sūnelio rūbelius. Buvo pasilikusi nes galvojo, kad tiks kitam vaikeliui, o gimė mergaitė ir jau aišku stilius ne tas. Tai kad pasipylė komentarai, ką tu čia kaupi, kodėl parduodi, ar bandai taip užsidirbti ir t.t ohmy.gif Na galvoju, jau visai neturi ką mamkos veikti. Neperki, nereikia ir neteršk temos dry.gif Bet bausti tikrai nebausčiau. Juk demokratija pas mus. wink.gif
Atsakyti
Komentaru kodel parduodi , o nedovanoji ir visokiu kitokiu ne i tema negali buti. Bet , kad kaina ten ar ten didesne, mazesne, kodel gi ne? Jei as ideciau koki daikta su kaina, tikrai nesupykciau , jei kokia mama parasytu , kad jis ten ir tenkainuoja pigiau. Gal as pati ta daikta per daug uzbranginau? g.gif g.gif O jei manysiu , kad jsi vertas tokios kainos , tai ir nenuleisiu tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi siūlyčiau susilaikyti nuo prekės kainos komentavimo. Kiekviena prekė turi savo pirkėją, ir jei jis mato, kad kaina jam priimtina, jis ją pirks. Kiek aš užsiprašau už savo prekę - mano ir mano sąžinės reikalas. Jei mano kombinzonas man moraliai brangus ir man jis kainuoja 100 lt, aš už tiek ir noriu jį parduoti. O jei aš ieškau būtent tokio kombinzono ir man jis atrodo normalios kainos, kodėl aš turiu jaustis nekaip, kai kažkas komentuoja - nepirk, brangu, būna pigiau?
Juk į laikraštį "Noriu" niekas nesiunčia pasipiktinimo ar komentavimo laiškų wink.gif
Atsakyti