QUOTE (SuperMama @ 2004 10 27, 10:11) |
Supratau, Zhiema, labai atsiprašau, netyčia paspaudžiau "taisyti" šalia "cituoti " ![]() Tai pacitavau ką norėjau ir savo parašiau ![]() Laikas į atostogas ![]() |
Lygiai ta pati Rasma buvo padariusi su manimi uz miegamojo duru

O as komentaram pritariu, ne visada galima sukritikuoti juk ir pagirti galima, prasyti, kad ir tu toki daikta turi, kad geras, naudingas ir t.t. Esu pakomentavus ir del kainu. Kai zmogus nezino kiek prasyti galima uzvesti teisinga linkme. Svariausia kad komentarai nebutu pikti, o zodzio laisve turi buti.
Mane tie pikti komentarai kartais glumina. Kokėl mes tokios netolerantiškos kitokiai nuomonei, minčiai? Kokėl mums atrodo , kad esame pačios pačiausios, o jau kita - ir gyventi nemoka, ir vaiką kvailu vardu pavadino, ir doro žmogaus neišauklės?..
Neseniai skaičiau vienos mamytės aprašyti metodiką, kaip ji mažą vaikutį pratina prie raidyčių, jas taria, su jomis žaidžia. Žodžiu, užsiėmimai pagal kažkokią rusų metodiką. Įsiterpia viena pikta mama ir puola auklėti taip gražiai su SAVO vaikučiu dirbančią mamytę, kodėl ši taip užsiiminėja su vaiku...
Niekaip nesuprantu, ko lįsti ten, kur tau neįdomu, ir daryti tvarką, kai tavęs neprašo...
Neseniai skaičiau vienos mamytės aprašyti metodiką, kaip ji mažą vaikutį pratina prie raidyčių, jas taria, su jomis žaidžia. Žodžiu, užsiėmimai pagal kažkokią rusų metodiką. Įsiterpia viena pikta mama ir puola auklėti taip gražiai su SAVO vaikučiu dirbančią mamytę, kodėl ši taip užsiiminėja su vaiku...
Niekaip nesuprantu, ko lįsti ten, kur tau neįdomu, ir daryti tvarką, kai tavęs neprašo...
Rebiata davaite žit družno(atsiprašau neradau rusų kalbos
)

Na gerai gerai, jei jau niekaip nesutoleruojam netolerantisku komentatoriu, tai siulau juos uzpulti ir sumusti. Ir dar kojom suspardyt
Gal tada gerai butu?

Gal galetum paaiskinti kas yra chatinanti zinute?
man kazkaip nedaeina
man kazkaip nedaeina

QUOTE (Auges @ 2004 10 27, 19:08) |
O as siulau skirti nuobaudas uz chatinima ![]() Ir tokias grieztas: uz viena chatinancia zinute - viena diena poilsio nuo forumo, uz pirmos nuobaudos nepaisyma - savaite poilsio nuo forumo be ispejimo uz ka... Ka? ![]() ![]() |
Auges, tu ziauri !!!!!!!!

(Murzinyte - va cia yra chatinanti zinute. Kur ne i tema atsakineja, o peza bile ka, ka galima issiaiskint chate ir niekam neidomu skaityt

Kartais jas naudoju

QUOTE (murzinyte @ 2004 10 27, 19:18) |
Gal galetum paaiskinti kas yra chatinanti zinute? man kazkaip nedaeina ![]() |
И я не понимаю что это и как

А что тут плохого

Menas yra chatinimo zinute prie temos pritemti. Nes jei zinute tusciaverte, tai yra niekam neidomi, del jos sugaistama mase brangaus laiko, o uz svarbiu zmoniu (tokiu kaip as
) gaisinima, siulyciau skirti nuobaudas . Bausti grieztai, teisingai ir be jokiu ispejimu. Lygiai taip , kaip bausti nutarsime del bereikalingu(reikalingu) komentaru "skelbimu" skyrelyje
.

QUOTE (uola @ 2004 10 27, 19:50) |
del jos sugaistama mase brangaus laiko, o uz svarbiu zmoniu (tokiu kaip as ![]() |
Sakau, suspardyti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suspardyti juos!!!!!!!! Niekadejus!!!!!!! Zemos kulturos zmones!!!!!!!!! Kad zinotu kita karta...

O gal susitarkim dėl neskausmingų bausmių?