Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

QUOTE(*Rita* @ 2006 10 19, 11:38)
aik jau, tai gi ten net apstu moteriskiu hihihi.gif Visos tokios grazios - jaunatviskai iraudusios, pamelusios, channel no.5 hihihi.gif

man tai jau čia nejuokinga-ypač kai matau tarp tokių jaunų moterų-viena iš mano mokyklos verysad.gif

bet tema ne apie tai:
VYRAI AR SUŠALOT VISI KAD NEIŠLENDAT? PASIŠILDOM PASIŠILDOM-IR GREIT ČIONAIS, KOJŲ UŽKARIAUTI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Super temele! Linkiu tau susirasti, neramioji, paty paty 4u.gif Perskaiciau visa tema, na kai kurie mergaiciu komentarai tokie pavydu ar slapta konkurencija persunkti, kad bloooga. nugi nebukit tokios! Ash tai visada uz moteru solidaruma 4u.gif
O kas del vyresniu vyru, tai cia kaip kam, as saves su jaunesniu neisivaizduoju, nebutu man apie ka shneketi ir ka veikti. Manasis 12 metu vyresnis, bet to visiskai nesijaucia, jauciuosi radusi tai ko reikia, linkiu ir tau, neramioji, to paties drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 10 17, 21:54)

Lieti diskai, įpurškimas, snukis papiktintas, ane  mirksiukas.gif

o va cia man patiko yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 10 19, 10:10)
Koncentruotai vyrai renkasi poliklinikų/ligoninių urologijos skyriuose blush-anim-cl.gif: Bet tarp tokios kiekybės kokybės nė su žiburiu nerast lotuliukas.gif

Nee.. nu taigi aš nesiūliau Neramiai eit į kalėjimą - ten dar didesnė koncentracija.. Ten išvis turbūt koks trečdalis Lietuvos vyrų pačiame jėgų žydėjime... Ir laiškus gražius jai rašytų.. rolleyes.gif
O ką, autoremontininkas blogai? g.gif Mano draugės vyras auto remontuoja - labai rūpestingas ir geras vyras, ir draugės mašiniuką rekalui esant paremontuoja biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Jegele, tik kad rezultatu nulis... schmoll.gif rimtai, nerami, paskelbk tokia tema supervyras.lt, o tadu manau ir rezultatai bus stebinantys wub.gif ir soksim tada visi is sirdies ir tepsim paskui kelius is tubeles... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rupestelis,2006 10 19, 09:27]
Baikit čia neramią piktinti-nei čia bajeriai, nei čai tyrimukai, mes rimtai mirksiukas.gif 4u.gif dėl jūsų abejonių visi bernai išsilakstė-tai yra normalūs nepasirodo, tik vėjavaikiški viesulai ir nusenę valdai a schmoll.gif
ji kalbėjo apie iki 35 metų nevedusius "grynuolius", ir aš tai minčiai pritariu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne kas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o ir 40 -metis klimaksas ne už kalnų biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
[/quote] drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2006 10 19, 07:55)
kodel vyresni blogai?  g.gif
o ka veikt su vaiku g.gif vyras iki 30 ar truputi daugiau - vaikas doh.gif
Na,jei iki35metu vyras nesugebejo seimos sukurti,ar bent jau neturi pastovios drauges-tai cia tikrai nevyras schmoll.gif Na napasakyciau,kad vyrai iki 30 metu vaikai-yra tikrai nuostabiu,puikia karjera paduriusiu,mylinciu vaikus,istikimu vyru,va tokie tai thumbup.gif O man jau virs 27 m. senas tongue.gif Na bet cia mano jaunyste dar reiskiasi,tikrai nieko nenoriu izeist 4u.gif
Atsakyti
[quote=jovitah,2006 10 20, 00:28]
[/quote] O man jau virs 27 m. senas tongue.gif Na bet cia mano jaunyste dar reiskiasi,tikrai nieko nenoriu izeist 4u.gif
[/quote]
mama vis pasakoja, nuėjo bratanas (tada jam 18-ka buvo) į diskoteką (regis profsąjungų rūmuose tada dar buvo populiari), mama klausia na kaip, patiko, eik tu ,mama, sako, ten vieni seniai renkasi. mama ir klausia tai kiek jiems metų, bratkis sako :apie 30 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na va, vyrai vyrais, bet man tai moterys nuo 25 tik pats tas-neįsižeiskit jauniklės čia pagal save sprendžiu (kam per 30 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2006 10 20, 01:28)
Na,jei iki35metu vyras nesugebejo seimos sukurti,ar bent jau neturi pastovios drauges-tai cia tikrai nevyras schmoll.gif Na napasakyciau,kad vyrai iki 30 metu vaikai-yra tikrai nuostabiu,puikia karjera paduriusiu,mylinciu vaikus,istikimu vyru,va tokie tai thumbup.gif O man jau virs 27 m. senas tongue.gif Na bet cia mano jaunyste dar reiskiasi,tikrai nieko nenoriu izeist 4u.gif

Atsargiau su postais mirksiukas.gif Kalbi apie mano vyra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 20 spalio 2006 - 08:48
Nors mane jus priskirtumet prie jaunikliu,bet as jau kartais tokia sena jauciuosi verysad.gif Ir jau nebelaukiu savo gimtadienio...
Atsakyti
Chi , ghi ... na labas mergeles, o ypac mano Neramioji , smile.gif ne toks as jau ir senas kaip cia kaip- kurios isivaizduoja , ... na aisku as i "Profsajunga" nevaiksciojau , nes man tais laikais ne panos o motokrosas galvoje buvo .... aisku dabar moto - pakeite buriavimas ... ne bet ten patikekit " mergeles" tiek EXRREEMU" prisigaudau vandeny ..... galit apsilankyti puslapyje "www.vejasgalvoje.lt" ... tik nepulkit visos is karto , smile.gif ten visi uzimti - arba nenormalus ( stipriai vejo ir vandens paveikti ligoniai) ..... o jei kuri norite visa gyvenima badauti ir ziureti kaip Jusu vyras perkasi sau buriavimo yranga po truputy (mazdaug uz 15000 lt ..... ir po to kas metai ja vis atsinaujina ... ) jam vietoj smegenu pasidaro tik "vejas galvoje " nes visas gyvenimas pradeda priklausyti nuo vejo ... ir niekas tam negali pasipriesinti ... smile.gif oi papasakosiu rimta atsitikima ... kalbasi mano draugo ArvydoM. zmona su savo drauge ... drauge: -na nieko nurimk , ruduo praejo - tuoj uzsals - tai gal Arvy dazniu matysi .??? o ta atsako : tu - ka ??? taigi kai uzsals Kuno marios tai as jo visai nebematysiu , nes iki isnaktu su savo "ledrogem" su bure ..... Na NERAMIOJI zinok Tau tas nebegresia , as nuo sitos "buriavimo adatos nulipau" ir zinok tik del Taves meciau rukyti ,,smile.gif jau kiek dienu neberukau ... aisku ir pradejau tik pries du metus .. Zinai ruosiuosi kaip soksim - kad "nepadusciau" smile.gif ... matai ir Viesuliuks "atsoko" ir kiti nebeuzbrenda .... sakiau , kad mes vienas kitam likimo skirti smile.gif))
Atsakyti
smile.gif)))))))) oi prisegiau ne ta nuotrauka .... smile.gif NERAMIOJI neissigask ... lai kitos mamytes issilaksto ... ir tada Mes liksime tik Dviese ir galesime sneketis - be ivairiu komentaru ......... reiks ryt pakeisti yvaizdi .. na Buckis visoms mamytems o apie Tave Neramioji galvosiu visa nakti...
Atsakyti
hihihi.gif
Atsakyti