QUOTE(Valdas A @ 2006 10 20, 23:36)
Chi , ghi ... na labas mergeles, o ypac mano Neramioji ,
ne toks as jau ir senas kaip cia kaip- kurios isivaizduoja , ... na aisku as i "Profsajunga" nevaiksciojau , nes man tais laikais ne panos o motokrosas galvoje buvo .... aisku dabar moto - pakeite buriavimas ... ne bet ten patikekit " mergeles" tiek EXRREEMU" prisigaudau vandeny ..... galit apsilankyti puslapyje "www.vejasgalvoje.lt" ... tik nepulkit visos is karto ,
ten visi uzimti - arba nenormalus ( stipriai vejo ir vandens paveikti ligoniai) ..... o jei kuri norite visa gyvenima badauti ir ziureti kaip Jusu vyras perkasi sau buriavimo yranga po truputy (mazdaug uz 15000 lt ..... ir po to kas metai ja vis atsinaujina ... ) jam vietoj smegenu pasidaro tik "vejas galvoje " nes visas gyvenimas pradeda priklausyti nuo vejo ... ir niekas tam negali pasipriesinti ...
oi papasakosiu rimta atsitikima ... kalbasi mano draugo ArvydoM. zmona su savo drauge ... drauge: -na nieko nurimk , ruduo praejo - tuoj uzsals - tai gal Arvy dazniu matysi .??? o ta atsako : tu - ka ??? taigi kai uzsals Kuno marios tai as jo visai nebematysiu , nes iki isnaktu su savo "ledrogem" su bure ..... Na NERAMIOJI zinok Tau tas nebegresia , as nuo sitos "buriavimo adatos nulipau" ir zinok tik del Taves meciau rukyti ,,
jau kiek dienu neberukau ... aisku ir pradejau tik pries du metus .. Zinai ruosiuosi kaip soksim - kad "nepadusciau"
... matai ir Viesuliuks "atsoko" ir kiti nebeuzbrenda .... sakiau , kad mes vienas kitam likimo skirti
))

nu biski ne i tema bet nieko tokios

Reikia vyro? Pažįstu ne vieną neženotą. Bet turiu nelaimingą ranką. Rizikuosit?

Valdai A, tai susitikim, papasakosi daugiau apie ta buriavima ir TIKRAJA priezasti kodel ji metei 
Mylimoji, as totaliai neprietaringa:visada lipu ant dangcio, dedu rankinuka ant zemes, o jei isejusi is namu ka nors pamirsusi griztu, laikau tai labai geru zenklu - per daznai tenka grizti,kad del to frustracijas patyrineciau
kas be ko pamaciusi juoda kate apsidziaugiu, kad ji perbego man kelia - myliu kates.
Taigi, mylimoji, organizuok man jauniki

Mylimoji, as totaliai neprietaringa:visada lipu ant dangcio, dedu rankinuka ant zemes, o jei isejusi is namu ka nors pamirsusi griztu, laikau tai labai geru zenklu - per daznai tenka grizti,kad del to frustracijas patyrineciau

kas be ko pamaciusi juoda kate apsidziaugiu, kad ji perbego man kelia - myliu kates.
Taigi, mylimoji, organizuok man jauniki

tai, kad nerami, ne pirma uzvede tokia tema, dar viena dalyve buvo uzvedus, bet vargse, visos isp*zdavojo, tai paprase moderatoriu istrinti
.

QUOTE(Aristokratė @ 2006 10 22, 21:28)
tai, kad nerami, ne pirma uzvede tokia tema, dar viena dalyve buvo uzvedus, bet vargse, visos isp*zdavojo, tai paprase moderatoriu istrinti
.

nu as tai moderatoriu tikrai neprasysiu trinti

as jau realia nauda is tos temos turiu...

QUOTE(nerami @ 2006 10 22, 21:27)
nugis nugis?

Tai katras jau suvirpino neramiosios širdelę?

o gal tikrai, reiketu ivesti pazinciu skyreli supermamoj, gal taip laisvu vyru prisiviliotume
, nes pas mane irgi meiles fronte ne kokie reikalai

QUOTE(nerami @ 2006 10 23, 06:58)
nagi nagi ir koks tas derlius?

o tu Valdai net negalvok, niekur čia kitos mamytės neišsilakstys, negi galvoji, kad leisim 15 000, skirtų neramiosios kojoms, išleisti kažkokioms burėms

ziuriu, labai jau geras derlius