Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

user posted image kokios naujienos?
Atsakyti
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 20, 23:36)
Chi , ghi ...    na labas mergeles, o ypac mano Neramioji ,  smile.gif    ne toks as jau ir senas kaip cia kaip- kurios isivaizduoja ,  ... na aisku as i "Profsajunga" nevaiksciojau ,  nes man tais laikais ne panos o motokrosas  galvoje buvo .... aisku dabar moto - pakeite buriavimas ... ne  bet ten  patikekit  " mergeles"  tiek EXRREEMU" prisigaudau  vandeny .....    galit apsilankyti puslapyje "www.vejasgalvoje.lt"  ... tik nepulkit visos is karto , smile.gif ten visi uzimti - arba nenormalus ( stipriai vejo ir vandens paveikti ligoniai) .....  o jei kuri norite  visa gyvenima  badauti ir  ziureti kaip Jusu vyras  perkasi sau  buriavimo yranga po truputy (mazdaug uz 15000 lt ..... ir po to kas metai ja vis atsinaujina ... )    jam vietoj smegenu pasidaro tik "vejas galvoje "    nes visas gyvenimas pradeda priklausyti nuo vejo ... ir niekas tam negali pasipriesinti ...  smile.gif    oi papasakosiu rimta atsitikima ... kalbasi mano draugo  ArvydoM. zmona su savo drauge  ... drauge: -na nieko nurimk , ruduo praejo - tuoj uzsals - tai gal Arvy dazniu matysi .???  o ta atsako :  tu - ka  ???  taigi kai uzsals Kuno marios  tai as jo visai nebematysiu , nes iki isnaktu su savo "ledrogem" su bure .....      Na NERAMIOJI  zinok Tau tas nebegresia , as nuo sitos "buriavimo adatos nulipau"  ir zinok tik del Taves meciau rukyti ,,smile.gif jau kiek dienu neberukau ... aisku ir pradejau tik pries du metus  ..  Zinai ruosiuosi  kaip soksim - kad "nepadusciau"  smile.gif ... matai ir Viesuliuks "atsoko"  ir kiti nebeuzbrenda .... sakiau , kad mes vienas kitam likimo skirti  smile.gif))

nu biski ne i tema bet nieko tokios lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia vyro? Pažįstu ne vieną neženotą. Bet turiu nelaimingą ranką. Rizikuosit? bigsmile.gif
Atsakyti
Valdai A, tai susitikim, papasakosi daugiau apie ta buriavima ir TIKRAJA priezasti kodel ji metei smile.gif

Mylimoji, as totaliai neprietaringa:visada lipu ant dangcio, dedu rankinuka ant zemes, o jei isejusi is namu ka nors pamirsusi griztu, laikau tai labai geru zenklu - per daznai tenka grizti,kad del to frustracijas patyrineciau smile.gif
kas be ko pamaciusi juoda kate apsidziaugiu, kad ji perbego man kelia - myliu kates.
Taigi, mylimoji, organizuok man jauniki wink.gif
Atsakyti
tai, kad nerami, ne pirma uzvede tokia tema, dar viena dalyve buvo uzvedus, bet vargse, visos isp*zdavojo, tai paprase moderatoriu istrinti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2006 10 22, 21:28)
tai, kad nerami, ne pirma uzvede tokia tema, dar viena dalyve buvo uzvedus, bet vargse, visos isp*zdavojo, tai paprase moderatoriu istrinti ax.gif .

nu as tai moderatoriu tikrai neprasysiu trinti biggrin.gif

as jau realia nauda is tos temos turiu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 22, 21:27)
as jau realia nauda is tos temos turiu...  cool.gif

nugis nugis? g.gif
Tai katras jau suvirpino neramiosios širdelę? cool.gif
Atsakyti
sirdeles dar niekas, bet derliu sios temos jau imu biggrin.gif
Atsakyti
o gal tikrai, reiketu ivesti pazinciu skyreli supermamoj, gal taip laisvu vyru prisiviliotume biggrin.gif, nes pas mane irgi meiles fronte ne kokie reikalai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 23, 06:58)
sirdeles dar niekas, bet derliu sios temos jau imu biggrin.gif

nagi nagi ir koks tas derlius? 4u.gif biggrin.gif
o tu Valdai net negalvok, niekur čia kitos mamytės neišsilakstys, negi galvoji, kad leisim 15 000, skirtų neramiosios kojoms, išleisti kažkokioms burėms doh.gif blink.gif
Atsakyti
ziuriu, labai jau geras derlius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantukė: 24 spalio 2006 - 07:25
valdasA gave konkretu pasiulyma turbut nusprende grizti arba pas zmona arba pas burlente pasirinktinai biggrin.gif

Visada zinojau, kad vyrai nemegsta konkretumo smile.gif
Atsakyti