Nu geras
Ieskau ir as berniuko,bet cia net nekilo noras tokia tema uzvesti,nereali moteriske esi
Bet kazin ar cia galima normalu drauga susirasti
Cia visi vede.Nu bet sekmes paieskose
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 14, 16:48)
Labas "Neramioji ' .. O kiek Tau metuku ???
nelaukiu 27-uju
Papildyta:
QUOTE(jovitah @ 2006 10 14, 17:11)
Nu geras
Ieskau ir as berniuko,bet cia net nekilo noras tokia tema uzvesti,nereali moteriske esi
Bet kazin ar cia galima normalu drauga susirasti
Cia visi vede.Nu bet sekmes paieskose

Tai junkis prie manes, jei ieskai - pasidalinsim
zinai, o normalu drauga apskritai sunku surasti . bet kur.
Cia ne visi vede. O kai kurie tik truputi vede
Ir Tau sekmes, parasyk, kaip sekasi
DEMESIO, MOTERYS IR VYRAI, JUS GALITE PADETI DAR VIENAI MANO KOLEGEI VIENISEI JOVITAH !!!
As jau gryzau!
Oi viesuleli, nu jei merginas taip ant ledo palikinesi, tai ziu po poros metu rasim nauja uzvesta temike: "Skubiai ieskau ukiskos, tvarkingos ir padorios moteriskes! Bet skubiai, bo
buvau ir savo sansa praziopsojau
2: "
Jo,nu geras
aciu nerami
Jei atsirastu koks jaunesnis(IKI 27M.),kuris myli vaikus,ir dar pasiturintis,tai
.. Viesule cia Tu -- toks velniu priedes .. tai kaip dalinsimes ta nerealiai Neramiaja ???
Kaip ideti nuotrauka ???????????? viska isbandziau , matyt kompe smegeneliu daugiau , negu pas mane ... nepasiduoda bjaurybe mano geriems tikslams ... Kaip suspausti nuotraka ???? turiu kelias "gerules" visos mamytes issibegios
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 15, 00:01)
Kaip ideti nuotrauka ???????????? viska isbandziau , matyt kompe smegeneliu daugiau , negu pas mane ... nepasiduoda bjaurybe mano geriems tikslams ... Kaip suspausti nuotraka ???? turiu kelias "gerules" visos mamytes issibegios 
tai jau tikrai kad kompe daugiau smegeneliu
pas tave laaabai mazai zinuciu, nieks tau ir neleis cia fotkes idet