Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

Nu geras thumbup.gif Ieskau ir as berniuko,bet cia net nekilo noras tokia tema uzvesti,nereali moteriske esi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kazin ar cia galima normalu drauga susirasti g.gif Cia visi vede.Nu bet sekmes paieskose 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 14, 16:48)
Labas  "Neramioji      '  ..  O kiek Tau metuku ???

nelaukiu 27-uju brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(jovitah @ 2006 10 14, 17:11)
Nu geras thumbup.gif Ieskau ir as berniuko,bet cia net nekilo noras tokia tema uzvesti,nereali moteriske esi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet kazin ar cia galima normalu drauga susirasti g.gif Cia visi vede.Nu bet sekmes paieskose 4u.gif  lotuliukas.gif

Tai junkis prie manes, jei ieskai - pasidalinsim biggrin.gif

zinai, o normalu drauga apskritai sunku surasti . bet kur. mirksiukas.gif
Cia ne visi vede. O kai kurie tik truputi vede lotuliukas.gif

Ir Tau sekmes, parasyk, kaip sekasi drinks_cheers.gif

DEMESIO, MOTERYS IR VYRAI, JUS GALITE PADETI DAR VIENAI MANO KOLEGEI VIENISEI JOVITAH !!! help.gif
Atsakyti
As jau gryzau!
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 14, 18:07)
As jau gryzau!

mad.gif
Atsakyti
Oi viesuleli, nu jei merginas taip ant ledo palikinesi, tai ziu po poros metu rasim nauja uzvesta temike: "Skubiai ieskau ukiskos, tvarkingos ir padorios moteriskes! Bet skubiai, bo fool.gif buvau ir savo sansa praziopsojau blush-anim-cl.gif2: "
Atsakyti
Jo,nu geras thumbup.gif aciu nerami drinks_cheers.gif Jei atsirastu koks jaunesnis(IKI 27M.),kuris myli vaikus,ir dar pasiturintis,tai mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
.. Viesule cia Tu -- toks velniu priedes .. tai kaip dalinsimes ta nerealiai Neramiaja ???
Atsakyti
Kaip ideti nuotrauka ???????????? viska isbandziau , matyt kompe smegeneliu daugiau , negu pas mane ... nepasiduoda bjaurybe mano geriems tikslams ... Kaip suspausti nuotraka ???? turiu kelias "gerules" visos mamytes issibegios smile.gif
Atsakyti
Nerami, thumbup.gif pagarba už orginalumą ir drasą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 10 14, 18:43)

na viesulas nevydonas akivaizdus gun_bandana.gif
Atsakyti
nu kaf=gi grizau as po klses susitikimo, po kuriommotyvacija susirasti vyra sustiprejo. Viesulai, Valdai, kada psmatom? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 15, 00:01)
Kaip ideti nuotrauka  ????????????  viska isbandziau ,  matyt  kompe smegeneliu daugiau , negu pas mane  ... nepasiduoda bjaurybe mano geriems tikslams  ... Kaip suspausti nuotraka ????    turiu kelias  "gerules"      visos mamytes  issibegios  smile.gif

tai jau tikrai kad kompe daugiau smegeneliu lotuliukas.gif
pas tave laaabai mazai zinuciu, nieks tau ir neleis cia fotkes idet schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti