Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

QUOTE(Dipse @ 2006 10 16, 12:04)
na jeik klases susitikimui, gali ir mano vyra pasiskolinti biggrin.gif
Tik paskui grazink sveika ir gyva..... tongue.gif

cha grąžinsi -su tokiom kojom pabuvęs jis pas tave ir pats nenorės grįžti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne, vedę mums, pasikartosiu, netinka schmoll.gif
aš neskolinčiau mirksiukas.gif blush2.gif biggrin.gif

ta ką viesule-antra kandidatė ir veidelį įdėjo, o tu vis dar delsi, negerai ech negerai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 16 spalio 2006 - 12:12
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 16, 13:07)
aš neskolinčiau  mirksiukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif

nepasitiki savo vyru? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 10 16, 12:17)
nepasitiki savo vyru?  g.gif  unsure.gif

ne tik savo, bet ir kitų nepasitikiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
jei apie klases susitikima, tai man isvis nesuprantamas tas antru pusiu tisimasis. Nugie jie tai ne prie ko klasei. Tik bereikalingas balastas, kuri reiks uzimineti
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 16, 12:29)
jei apie klases susitikima, tai man isvis nesuprantamas tas antru pusiu tisimasis. Nugie jie tai ne prie ko klasei. Tik bereikalingas balastas, kuri reiks uzimineti

pritariu. žinai, mano galva, tai būna subobėjusių ir sudiedėjusių pasirinkimas. ir turėsi paskui klausytis apie nuostabią šeimą ir vaikus. nu kaip, malonu ir gera ir su antrom pusėm eiti, bet tai labiau tinka labiau susikukavusiam kolektyvui, o ne klasiokams, kurie susitinka kas dveji metai. mes buvo vyro susitikime-buvo ir šaunių akimirkų thumbup.gif , bet ir pasakų apie vaikus teko paklausyt.
bet paprasčiau nei norėt susitikimo be antrų pusių būtų atsikratyt savo viengungės komplekso, nerami. juk tai puiku thumbup.gif esi jauna, žydinti, nepriklausoma moteris. gal galėtum papasakot, kaip dauguma tavo bendraklasių atrodo-o tai dažnai yra šeiminio gyvenimo pasekmė cool.gif taip kad aukštyn nosiuką thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 16, 14:45)
pritariu. žinai, mano galva, tai būna subobėjusių ir sudiedėjusių pasirinkimas. ir turėsi paskui klausytis apie nuostabią šeimą ir vaikus. nu kaip, malonu ir gera ir su antrom pusėm eiti, bet tai labiau tinka labiau susikukavusiam kolektyvui, o ne klasiokams, kurie susitinka kas dveji metai. mes buvo vyro susitikime-buvo ir šaunių akimirkų thumbup.gif , bet ir pasakų apie vaikus teko paklausyt.
bet paprasčiau nei norėt susitikimo be antrų pusių būtų atsikratyt savo viengungės komplekso, nerami. juk tai puiku thumbup.gif esi jauna, žydinti, nepriklausoma moteris. gal galėtum papasakot, kaip dauguma tavo bendraklasių atrodo-o tai dažnai yra šeiminio gyvenimo pasekmė cool.gif taip kad aukštyn nosiuką thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Nu mano klaseje dar ne viena vizualiai nesubobejo schmoll.gif
greiciau isgrazejo thumbup.gif
Tik pasidare baisiai neidomiai prisisrise prie savo seimos visi.Isipareigojimai ir t.t.
niekaip, na niekaip nesuprantu kodel turetu antrosios puses neisleisti i susitikima su klasiokais. Gi mes visi kaip broliai, seserys buvome, jokiu kabinimu ar pan. nebuvo.

O kompleksu tai tikrai ner, patikek, del to, kad as viena. biggrin.gif as ne is tu, kurios zut but nori susirasti vyra. ziuriu i tai su sveika saviironija mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 16, 12:45)

Nu dovanokit ir atleiskit truputį įsikišiu... Jei klasiokai renkasi su antrom pusėm tai nebūtinai sudiedėjimas ar subobėjimas... Čia gal nuo žmonių priklauso.. Mes savo klasiokų antras puses vadinam "klasės žentais ir marčiomis" ir visi kuo puikiausiai bendraujam - darom susitikimus, netgi bendras išvykas ir tikrai jokų pasakų apie vaikus, puodus ir pampersus.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 16, 13:50)
Nu mano klaseje dar ne viena vizualiai nesubobejo  schmoll.gif
greiciau isgrazejo thumbup.gif
Tik pasidare baisiai neidomiai prisisrise prie savo seimos visi.Isipareigojimai ir t.t.
niekaip, na niekaip nesuprantu kodel turetu antrosios puses neisleisti i susitikima su klasiokais. Gi mes visi kaip broliai, seserys buvome, jokiu kabinimu ar pan. nebuvo.

O kompleksu tai tikrai ner, patikek, del to, kad as viena.  biggrin.gif  as ne is tu, kurios zut but nori susirasti vyra. ziuriu i tai su  sveika saviironija mirksiukas.gif

QUOTE(dangyra @ 2006 10 16, 14:07)
Nu dovanokit ir atleiskit  truputį įsikišiu...  Jei klasiokai renkasi su antrom pusėm tai nebūtinai sudiedėjimas ar subobėjimas... Čia gal nuo žmonių priklauso.. Mes savo klasiokų antras puses vadinam "klasės žentais ir marčiomis" ir visi kuo puikiausiai bendraujam - darom susitikimus, netgi bendras išvykas ir tikrai jokų pasakų apie vaikus, puodus ir pampersus....  schmoll.gif

miela nerami, jei jau viskas yra taip, tai kodėl noras susirasti vyrą per sm puslapį po klasės susitikimo pastiprėjo. aš sutinku, kad viskas, ką čia tu rašai ir tau kiti rašo, dalimi yra juokeliai, bet gi juokų ar saviironijos priežastis būna lašelis teisybės ir rimtumo. pripažinkim tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 16 spalio 2006 - 14:17
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 16, 16:13)
miela nerami, jei jau viskas yra taip, tai kodėl noras susirasti vyrą per sm puslapį po klasės susitikimo pastiprėjo. aš sutinku, kad viskas, ką čia tu rašai ir tau kiti rašo, dalimi yra juokeliai, bet gi juokų ar saviironijos priežastis būna lašelis teisybės ir rimtumo. pripažinkim tai.

NUGI NORIU NORIU NORIU SUSIRASTI TA VYRA. GI IR SM SUKURIAU ATSKIRA TEMA , KAD SUSIRASCIAU biggrin.gif

IR KAD PER KLASES SUSITIKIMA BUT GERAI I PARANKE ISIKABINUS EITI. BET NEBUS TAI NEBUS. TIKRAI DEL TO NEPERGYVENSIU irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 16, 14:34)
. BET NEBUS TAI NEBUS.

bus bus, sėkmės 4u.gif nebeužgošiu tavo užvestos temos, tikiuosi kitą kartą užėjus rasti rezultatų 4u.gif jei ne, eisim pas mano senbernį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 16, 16:39)
bus bus, sėkmės 4u.gif nebeužgošiu tavo užvestos temos, tikiuosi kitą kartą užėjus rasti rezultatų 4u.gif jei ne, eisim pas mano senbernį biggrin.gif

Tai einam! ko dar laukiam! bigsmile.gif

ir tikrai neuzgozi wink.gif
Atsakyti
Parūpo ir man savo trigrašį įkišti. Sakau jeigu iki susitikimo dar 2 metai tai gal dar persigalvos klasiokai ir nebenorės imti antrų pusių. biggrin.gif
Atsakyti